• Folze
    Sziasztok!
    80-100 óra játék után csak annyit mondanék, hogy ez a játék kb. jövő ilyenkor lesz "kész termék". Sokan csak azért játszanak vele, mert ez a legújabb és kategóriájában nincs vetélytársa. Az egész egy nagy bug-halmaz (nem mondtam újat).
    - a terület ugyan szép nagy, de egyhangú, és unalmas (havas táj nincs is)
    - a küldik nagy része teljesen felesleges (ha csinálod őket, lassabban fejlődsz, mintha csak hentelnél)
    - 2 skill bőven elég: 1 aoe a sok idétlen, rád támadó mobok ellen, meg 1 pvp a béna (említésre sem méltó) főszörnyek ellen, szal nagy taktikát nem igényel a játék (ezüstön játszottam végig "tüzes" elffel)
    - T-mutánsok??? ez valami vicc??? tűzzel ugyanúgy sebeztem őket, mint bármely más idiótát

Teljesen motiválatlan játék. Az egész csak arról szól, hogy ki mennyire nemnormális (beleértve magamat is), hogy ilyen hülyeségekkel játszunk: ölni buta mobok 10 ezreit 2-3 skillel, mindenféle értelem nélkül 100+ órán át!
    Olyan ez, mint valami ránk kényszerített tananyagot kényszerből bemagolni...

Mielőtt azonban mennék is a Deus Ex-et még egyszer végigjátszani, teszek egy utolsó próbát a játékkal: megnézem, mi az alsó tűréshatára egy karinak, amivel végig lehet vinni leggyorsabban, legrövidebb idő alatt, a lehető legkisebb szinten (ezzel természetesen csakis bronzon teszek próbát).