10030
  • EmThor
    január végén kijön konzolra is, marha kíváncsi leszek

szerk.: mer a diabló az mi? háború és béke szintű sztori?
  • wedge31
    Szerintem hagyd a fenébe ha ennyire nem jön be ne kinozd magad.
    Én szerencsére pont forditva látom a játékot.
  • Folze
    Sziasztok!
    80-100 óra játék után csak annyit mondanék, hogy ez a játék kb. jövő ilyenkor lesz "kész termék". Sokan csak azért játszanak vele, mert ez a legújabb és kategóriájában nincs vetélytársa. Az egész egy nagy bug-halmaz (nem mondtam újat).
    - a terület ugyan szép nagy, de egyhangú, és unalmas (havas táj nincs is)
    - a küldik nagy része teljesen felesleges (ha csinálod őket, lassabban fejlődsz, mintha csak hentelnél)
    - 2 skill bőven elég: 1 aoe a sok idétlen, rád támadó mobok ellen, meg 1 pvp a béna (említésre sem méltó) főszörnyek ellen, szal nagy taktikát nem igényel a játék (ezüstön játszottam végig "tüzes" elffel)
    - T-mutánsok??? ez valami vicc??? tűzzel ugyanúgy sebeztem őket, mint bármely más idiótát

Teljesen motiválatlan játék. Az egész csak arról szól, hogy ki mennyire nemnormális (beleértve magamat is), hogy ilyen hülyeségekkel játszunk: ölni buta mobok 10 ezreit 2-3 skillel, mindenféle értelem nélkül 100+ órán át!
    Olyan ez, mint valami ránk kényszerített tananyagot kényszerből bemagolni...

Mielőtt azonban mennék is a Deus Ex-et még egyszer végigjátszani, teszek egy utolsó próbát a játékkal: megnézem, mi az alsó tűréshatára egy karinak, amivel végig lehet vinni leggyorsabban, legrövidebb idő alatt, a lehető legkisebb szinten (ezzel természetesen csakis bronzon teszek próbát).
  • wedge31
    Nézd meg az én dryádomat 7000 felet van a hp-ja abból leüthetnek 5000-et is van idöd potion inni plusz ugye a kéregbör.
    Ha nem veszed fel az alkatot valszeg 4000 körül lesz az uccsó boss harcnál a hp-éd és az kevés lehet persze melette fejlesztheted a kéregbört is ezerel.
  • T4sY
    Gyerekek, egy olyan problémám van, hogy a sivatagba a kék küldetés nyomán a "Holtak ébredése" részben miután megszereztem a rózsát és valahogy meg kéne tisztítanom a pengét (milyen pengét?) és egy kovácshoz mutat, ahol semmit se tok csinálni a szokásos kovácsolós dolgokon kivül.

Bug vagy nem vágok valamit? Esetleg eladtam valamit, amit nem kellett volna?

Kösz
  • TGWH
    Arra már én is gondoltam hogy igaz hogy nem tudják leszedni a hp-mat kis ütésekkel, de mi van ha v.mi tényleg nagyot üt? Mondjuk 850-et... és akkor marad 3 felesleges helyem hogy erősítsem a ca-kat... remek...
    Azon is gondolkodtam, hogy az Alkunál ugye pénz kell elsősorban, mert piszok jó cuccok vannak 16os szinten 9es alkuval, de a Hatékonyabb észlelésnél még pénz sem kell, ott csak pottyan, ráadásul alacsony szinten már alapból 25% esélyem van, ezt meg csak lassan lehet növelni. Nem is muszáj...
  • wedge31
    Az alkatot mindenképp javasom.
  • TGWH

Íme, itt az én driádom, biztos segít a tervezésben. Kb. az összes tulajdonság fontos, de majd úgyis meglátod. Itt értem el odáig, hogy elkezdek gondolkodni azon, mit vegyek fel köv. tulajdonságnak. Eddig még nem volt fontos egyik ca-ra sem rágyúrni.
  • wedge31
    Jó neked ,én majd reggel nyolckor de legalább a fönököm már lelépett.
  • árnyharcos
    szép kis driád :)
    nekem már csak ~20 perc van hátra a melóbol :>
    hazaérek és ha lesz erőm meglépem azt a fél szintet ami még kell a 88-hoz aztán betámadom az ágyat!
  • Dorm
    persze, boven. szerintem szombat elott ugyse futok neki, bar nagyon szimpi, es jol is nez ki :) koszi
  • wedge31
    Sorry ,de melóba vagyok ha holnapig ráér akkor szivesen.
  • Dorm
    jut eszembe,dobnal egy skill kepernyomentest is? :)
    eleg meggyozoek a bonuszok, remeljuk a feny hadjaratnal is elerheto hasonlo.
  • Dorm
    az elffel se voltam/vagyok egy gyilkologep :) mindig is elf-kedvelo voltam, nem szeretem a zuzogepeket. Lassan de biztosan csak lesz valami :)
  • wedge31
    Ez tényleg egyéni kérdés én egyértelmüen a szeszélyes vadászra épitetem fel a karit.

Azt tudni kell hogy shasow warior vagy BFG-és serafin szintü terminátort sose tudsz belöle de ésszel fejlesztve gondod se nagyon lesz.
  • Dorm
    Valaki adna otletet Driad temaban? Az iment egy jatekmegfagyasba belehalt szerencsetlen elfem, igy elso kirohanasbol uj karit kezdek most - egy driadot. Az tuti, hogy feny hadjaratosat akarok, es ijaszt. Na de a Szeszelyes magia vagy a Termeszetes magia spec a jobb/hasznalhatobb?
    Tudom, ez elegge szubjektiv dolog, de azert erdekelnenek velemenyek :) koszi!
  • McFrost
  • dante3
    Hát, hogy nincs meg! beléptem a játékba, és nincs sehol, pedig viselte a karim!
  • McFrost
    Láttam, nájszos!
    Mi az, hogy eltűnt?!?
  • wedge31
    Vedd fel a koncetráciot és egyböl lehet két erösitésed.
  • dante3
    Én meg tegnap raktam képet a szettemről, örültem, hogy végre fullos lett! Most vettem észre, hogy eltűnt a szettből a sapim!
  • McFrost
    :D

Még ki nem fulladtam, már 80%-os volt a túlélésim és dobott nagyon állat cuccokat, 250 védelmű pajzsot például, 30-as szintű vagyok.
  • McFrost
    Árnyharcos, nem hardcore volt, szal megvan még.
    Egyszerűen szétcsaptak a kezeikkel.
    Kicsit fasz is voltam, mert berohantam agy nélkül közéjük.
  • dante3
    Találó név!

• TGWH
    Az komoly, milyen karakter volt? És mikkel sebeznek a jégelemetálok?
  • McFrost
    Bazz, elhullottam 5 jégelementáltól, fingani sem volt időm mellettük, oda mentem és már el is feketetedd a kép:|
  • wedge31
  • Prince23
    Én nyomnám az alapverzióval... de nem tudok bejelntkezni. hibát észlel kapcsolódás közben... nem értem.
  • TGWH
    TopGun, a Taktikai ismeret jelentősen növeli a sebzést. Igaz elolvasni nem tudom mid van, mert nem tudom normál méretre nagyítani a képet.
    Hogy jött össze 43 felesleges pont? Jó sokat tegyél a Páncélismeretre, a Kardhasználatra, és a Taktikai ismeretre, így garantáltan nő a sikeres találataid száma, és csökken a bekapottaké. Ca-kat meg hát ahogy gondolod, Te látod mi sebez a legjobban, és hogy lehet úgy kihozni, hogy a var.vissz.tölt.ideje se legyen nagyobb 3-4 másodpercnél. Lehet 1-2 másodperc is azoké amit gyakran használsz, de idő is kell hogy átválts egy másikra, tehát 1 sec alá gyakorlatilag hülyeség levinni a vissz.tölt.időt. Persze ha azért csinálod mert később úgyis megnő az idő, akkor oks. Vagy ha elf vagy, és minden egyes ellenfélre rá kell dobni egy tűzlabdát.
  • TopGun
    Sziasztok! Segitseget kerek! mit tegyek fel, hogy megkapjam a masodik erosites slotot? Es mit fejlesszek, hogy ne csak csapoljon a szegeny karakter hanem eredmenyt is erjen el?

• Nyugis
    van aki nyomja multiban is tapasztalatok?
  • Caine
    Sikerült végre szereznem egy új gyilokot:

Meg egy pajzsot (bár ezt nem használom, de megtartottam szuvenirnek):

Jelenleg meg így állok:

Jobb alsó sarokban az utolsó ellenfél. Nem sok esélye volt szegénykémnek ...
    Ennek ellenére ezekért a srácokért (Mentorral) 4-5K xp-t kapok. Gyors így a haladás :)
  • TGWH
    Az utolsó kép helyett ezt akartam linkelni:
  • TGWH
    Hát jahh, nyertél, de csak eggyel, de van vagy 60 szint előnyöd :P

Fontos dologra jöttem rá: ha egy gyűrű növeli a fizikai sebzést, akkor ugye növeli a fegyvered sebzését. DE! Hiába van méregsebzésed, egy méregsebzést növelő gyűrű nem fogja növelni a méregsebzésed... persze ez csak arra igaz, ha méregagyart kovácsoltál a kardodba...

Apropó kovács :D khhmm, 103 ezer arany volt durván a két fegyver kovácsolása. Ismét végeztem egy kis kutatást, íme az eredmények (Védelem: 119 mindenhol!):
    2 és 1 foglalatos (kössz, már leesett azóta nekem is) fegyverek alapértéke:
    Sebzés(első számot írtam csak le mindig): 229
    Támadás: 139

3 és 3 foglalatos fegyverek alapértékei:
    Sebzés: 190
    Támadás: 126

2 és 1 foglalatos fegyverek kovácsolás után:
    Sebzés: 243
    Támadás: 151

3 és 3 foglalatos fegyverek kovácsolás után:
    Sebzés: 239
    Támadás: 174

Azaz jól látható, hogy bár alapesetben jóval (39! a sebzések különbsége) kevesebb a több foglalatos fegyverek sebzése és támadóértéke (13 a különbség), kovácsolás után majdnem eléri a kevesebb foglalatos fegyverek sebzését (a 39-es különbség 4-re redukálódott!!), a támadóértékét meg még túl is szárnyalja (23 ponttal). Azaz ha a több foglalat sokszor többet ér, mint a kevesebb foglalatú, de erősebb fegyver. Gyűrűkkel lehet még tovább variálni, jó szórakozást akinek kedve van hozzá!

Képek:
    Kovácsolás költségei:

Ezt a két tulajdonságot mitől kaptam meg? Fogalmam sincs.

És most így nézek ki, eddig is erős volt a karakter, de kovács után még jobban gyilkol, de még hozzájön ehhez a mellvért kovácsolása, arra már nem volt pénzem. Egy foglalatos. Íme a mai eredmény:

,,az exe prioritasat lejjebb veszitek eggyel'' -> ez mi a rosseb?
  • dante3
    Szerintem telepítsd újra, és rakd rá a megfelelő patcheket! Csak utána variálj vele /magyarítás, ilyesmi/! Csak a savet mentsd ki előtte.
  • haata
    Mindegy, köszönöm, hogy legalább megpróbáltad. :-)
  • dante3
    Akkor nem tudom, nekem eredti game van/nem tudom, hogy a tiéd is az-e/!
    Először én a 2.0.2-ről frissítettem 2.12.0-re, utána ezt patcheltem 2.31-re! Lényeg, hogy a nyelv egyezzen még, csak akkor megy fel. Mást nem tudok hozzászólni, sajnálom!
  • Tovi
    Állítsd vissza az eredeti fájlokat, az eredeti sacred2.exe-t és a nyelvi fájlokat, ha magyarosítottad.
    Ezután menni fog a patch.
  • Tovi
    Win XP-n nekem sem fagyott soha. Dorsanax által említett belassulások tényleg sok helyen előjönnek, főleg ha esik az eső.
  • haata
    Így van, egyiket sem tudom feltenni, mindkettőhöz ugyanazt írja ki.