• TGWH
    Hát jahh, nyertél, de csak eggyel, de van vagy 60 szint előnyöd :P

Fontos dologra jöttem rá: ha egy gyűrű növeli a fizikai sebzést, akkor ugye növeli a fegyvered sebzését. DE! Hiába van méregsebzésed, egy méregsebzést növelő gyűrű nem fogja növelni a méregsebzésed... persze ez csak arra igaz, ha méregagyart kovácsoltál a kardodba...

Apropó kovács :D khhmm, 103 ezer arany volt durván a két fegyver kovácsolása. Ismét végeztem egy kis kutatást, íme az eredmények (Védelem: 119 mindenhol!):
    2 és 1 foglalatos (kössz, már leesett azóta nekem is) fegyverek alapértéke:
    Sebzés(első számot írtam csak le mindig): 229
    Támadás: 139

3 és 3 foglalatos fegyverek alapértékei:
    Sebzés: 190
    Támadás: 126

2 és 1 foglalatos fegyverek kovácsolás után:
    Sebzés: 243
    Támadás: 151

3 és 3 foglalatos fegyverek kovácsolás után:
    Sebzés: 239
    Támadás: 174

Azaz jól látható, hogy bár alapesetben jóval (39! a sebzések különbsége) kevesebb a több foglalatos fegyverek sebzése és támadóértéke (13 a különbség), kovácsolás után majdnem eléri a kevesebb foglalatos fegyverek sebzését (a 39-es különbség 4-re redukálódott!!), a támadóértékét meg még túl is szárnyalja (23 ponttal). Azaz ha a több foglalat sokszor többet ér, mint a kevesebb foglalatú, de erősebb fegyver. Gyűrűkkel lehet még tovább variálni, jó szórakozást akinek kedve van hozzá!

Képek:
    Kovácsolás költségei:

Ezt a két tulajdonságot mitől kaptam meg? Fogalmam sincs.

És most így nézek ki, eddig is erős volt a karakter, de kovács után még jobban gyilkol, de még hozzájön ehhez a mellvért kovácsolása, arra már nem volt pénzem. Egy foglalatos. Íme a mai eredmény:

,,az exe prioritasat lejjebb veszitek eggyel'' -> ez mi a rosseb?