10030
  • dante3
    Mármint a 2.12.0-t sem tod felrakni rá, vagy arra sem megy fel a 2.31?
  • Prince23
    Szeretnék coopba játszani. Létrehozom a profilomat, beírom a mellékélt cd kulcsot is (amivel aktiváltam a játékot) erre kiírja hogy: Hiba! nem tud csatlakozni.

eszem megáll, és eredeti a cucc. új email-re is kreáltam profilt a játékban. arra se müxik.
  • haata
    Már próbáltam, ugyanazt írja ki.
  • dante3
    Először frissítened kell 2.12.0-re!

Itt láthatod, hogy arra tudod telepíteni!
  • laikuss
    Csak egy adalék, nekem most 8600-os videokaron fut és új patch óta 1x sem fagyott vagy exe hiba sem volt igaz a kártya miatt nem fullra van állítva minden de a lényeg hogy a renszeren hiba nélkül fut.
  • haata
    7 giga
  • dante3
    Mennyi hely van a C meghajtódon? Minimum 3 giga kell.
  • TopGun
    Sziasztok! esetleg azt nem probaltatok meg, hogy az exe prioritasat lejjebb veszitek eggyel, hatha akkor nem fagy ki a jatek? En nem probaltam, mert nekem a regi patch van meg fent es fut siman, eddig nagyon kevesszer fagyott ki, talan ketszer, haromszor es akkor pont be akartam fejezni a jatekot es jokor voltam jo idoben mentes szempontjabol, eppen elotte nyomtam F9-et :)
  • Dante73
    Nálam is vista sp1, (home premium) és 8800GTS /320. Ha csak asztalra dob, akkor jön az üzi, hogy a videódriver nem válaszolt, majd helyreállt, mikor kifagy, akkor csak a szokásos, .exe nem válaszolt.
    Szerintem, memóriaürítési gond lesz egyébként, mert a jelek nálam arra utalnak. Lehet, kevés a 320 videómemória. Tényleg, látom, neked is 8800-as sorozatú a karid. Melyik típus? (memória, és mag?) milyen drivert használsz?
    Bár, nálam még az is lehet a gond, hogy ez Gainward, Golden Sample, tehát húzott verzió, gyárilag. Ha esetleg ezt nem szereti a game, az is lehet gond....
  • RaveAir
    Rekesz és/vagy foglalat...
  • haata
    Fel szeretném tenni a 2.31-s patch-t de azt írja ki:

"Sacred2-Fallen Angel could not be located on your system. Re-install Sacred2-Fallen Angel and then run this patch again."

Mi lehet a baj? 2.11.2 verziószámú game van fenn.
    Ha valaki tudja a problema megoldását, előre is kösz.
  • Celebrau
    socket=foglalat
  • árnyharcos
    fejbű' meg nem mondanám, de mintha az egyikbe 4 lik másikba meg 3 lik lenne :)
  • árnyharcos
    akiknek ilyen fagyásos/kilépegetős problémái vannak, azoknak milyen oprendszer alatt történik ez ?
    nálam vista sp1-el semmi hasonló nem történik...

év játékának nem nevezném, de egy biztos: ez volt az év legjobb üzlete számomra, idén többek között megvettem az Asassins creedet+Mass Effectet+Fallut 3-at és a hárommal összesen nem játszottam ennyit mint ezzel :D
    igaz számomra az év csalódása az assasins creed volt.
  • TGWH
    :D Vazze, nálam 6 likat kovácsolt be a kovács a két fegyvernél összesen, nálad milyen likas a kardod?
  • árnyharcos
    lik :D
  • TGWH
    V.ki említette hogy 3 dvd, nekem csak 2 :P
    5 szintet léptem, és nem mernék rá megesküdni, de mint ha egyszer sem fagyott volna! koppkoppkopp, ez kb. 1,25 óra, ami nálam rekord! A temp mappa törölgetése tényleg használ most már! Előző patchel nem kellett törölnöm, mert jó volt a játék.
    Attól hogy óránként kifagy, még tényleg jó játék, ilyen apróság nem ronthatja el az év játéka címet. Köv év játéka ha minden igaz, akkor a Drakensang angol verziója lesz, az v.mi piszokjó. Sokkal szebb, mint a Sacred 2, és 10-15 másodpercekkel kevesebbet tölt... és röccenés nélkül fut, míg a Sacred 2 szaggat!
    Én csak azért utálom az új patcheket, mert előfordulhat hogy felezik a karakter tulajdonságát, ami elég nagy érvágás lenne...
    11-es szintről feltoltam 16-osra az inkvizítoromat. Hát kb. mint ha Rambót és Chuck Norrist keresztezték volna :D 2db 3 socketes kardom és fejszém kicsit oda fog vágni, igaz gyengébb sebzésügyileg mint a jelenlegi, de a 2*3 socket az ugye jobb, mint a 2*1+1 socket :D
    Amúgy mi a rosseb magyarul a socket? Kovácshely, idekovácsolhaccccuttothely vagy mi?
  • Dante73
    Távozz tőlem kísértő!
    Most látod gondban vagyok... Mivel alapból utálom a "csítelést". Viszont tényleg bug miatt pusztultam meg... Na most mit csináljak, hagyjam, vagy szerkesszek...
    Egyébként nagyon köszi a tippet!
    Tényleg, arra nincsen mód hogy átnevezzem a karit, mert arra tuti beneveznék... Ugyanis valahogy annyira játszani akartam, hogy a Szeráfomat Szeráf-nak, a driádomat Driád-nak hívják. Valahogy elfelejtettem nevet is adni nekik... És akár honnan nézem, ez elég ciki. Mint egy kezdő Vér Istvánka...
    Szégyenli magát
  • RaveAir
    Annyit ígérhetek, hogy mindenképpen szórakoztató lesz (hacsak menet közben el nem vetik az ötletet). ;)
  • DORSANAX
    "Akár lehetett volna az év játéka is..."
    Bocs,hogy magamat idéztem,remélem így érthető mindenki számára.Egyébként jelenleg is játszom,mert tényleg jó játéknak tartom...
  • Nyugis
    reméltem tudsz valami konkrétat, valami szívmelengetőt! ;)
  • DORSANAX
    Most hirtelen én is csak annyit tudok válaszolni,högy nem elég rögtön a legújabb patch,de a az Ascaron oldalon egyértelműen látható,hogy az alapról értelemszerűen hogyan éri el a 2.31.0-át...
  • Nyugis
    ez egy fórum. és mint ilyen az a sajátossága, hogy MINDENKI elmondhatja a véleményét, még ha az egyes embereknek nem is tetszik. Nem azért írtam amit írtam, hogy Bárkinek is tetsszen, hanem azért mert ez a véleményem.
    Annyit helyesbítenék, hogy nem a játék hanem a játszhatóság egy kalap fos a lentebb leírtak alapján és tükrében. egyébként lehetett volna az év játéka de így? esélytelen.
  • RaveAir
    Egészen pontosan nem tudom, hogy milyen technikai jellegű javítások lesznek, azt tudom, hogy lesz néhány újabb küldetést. Igazából azt sem tudom, hogy patch vagy mod lesz-e, csak annyit, hogy lesznek benne igazán érdekes dolgok.

Még az is lehet, hogy már a héten lehet tölteni.

Egy kérdést én is feltennék. Nem jártam utána, és lusta vagyok visszaolvasgatni is: az alapjátékra elég feltenni a legújabb patchet, vagy a közbülső is szükséges?
  • DORSANAX
    A "fostömeget"valszeg ő sem így értette és nálam is max.bejön a game.Nagyon jó és hangulatilag és egyéb szempontok szerint is tökéletesen megfelelne,remélem senki sem értett félre.Akár lehetett volna az év játéka is...
  • tomcsa4
    Hmm, neked sokkal erősebb géped van és nálad is belassul, akkor én nem is aggódom :)

A játék egyáltalán nem fostömeg. Nekem az év játéka.
  • Nyugis
    nos, Én kíváncsian várom RAVEAIR válaszát, hogy mit is fog tartalmazni a köv patch... remélem mihamarabb megtudjuk!
  • DORSANAX
    A problémám nekem is az,hogy maga a játék nagyon jó és élvezettel játszanám,azért vettem meg legálisan,hogy talán akkor nem lesz ennyi gond a futásával.
    Mindenesetre én nem adtam fel a reményt,de most attól lettem én is ideges,hogy várhatóan ezek szerint megint jön majd egy 1GB-os patch,ami esetleg még bonyolít a helyzeten és nem azt javítja,ami elvárható lenne...
  • Nyugis
    pontosan! egy stabil korrekt játékmenet kellene. ezt hívják úgy, hogy optimalizálás!! érdekes, utoljára ilyen gondok a G+-nál voltak. mintha a portás írta volna az optimalizálást! döbbenetesen szar élvezhetetlen!
    Igy lesz egy nagyreményű játékból egy fos tömeg. Mert ugyan ki szeretne egy olyan játékkal játszani ahol konkrétan a játék az ami nem működik? ;)
    És akármilyen fanatikus sacred rajongó is az adott illető, egy idő után tutira tele lesz a pöcse, hogy egyszerűen nem tud játszani!!
  • DORSANAX
    Tényleg nem kellene itt nagy újításokat csinálni.Végre valóban azzal is megelégednék én is,ha nem esne az FPS szám látszólag teljesen indokolatlan helyeken.Úgy értem,hogy fut normálisan,majd hirtelen zuhan az FPS,pedig nem is "nagyvárosi forgalomban" nyomom.
    Igyekeztem a legjobb drivert kiválasztani,töredezettséget figyelni,minden a gyártó által elvárt követelménynek eleget tenni.Ennek ellenére max.2-3 órát tudok normálisan játszani,pedig a gépem még az ELITE grafikát is könnyen megzabálja,kb.40-50 FPS-el nyomulok...
    Valahol láttam egy grafikont a Sacred2 futásáról,ahol leírják ezt a jelenséget,csak egyszerűen nem találja az Ascaron a megoldást erre a dologra.Én személy szerint nem szeretném,ha megint leüvöltené a hajamat valaki,hogy mennyit sírok,de valóban nem attól szeretnék "berosálni",hogy milyen újítások jönnek majd és mennyivel nagyobb lesz pl. a szörnyek feje...
  • Nyugis
    tudjátok mi a kibaszott durva? hogy itt van egy HÁROM DVD-s játék és nem működik rendesen SZAR!!!!! És még meg sem jelent Európában de MÁR 2 patch elérhető volt hozzá!!! Hát mi az anyjukat csináltak ezek a lúzerek????
    Emberek!! 3DVD-ről beszélünk!!!! döbbenetes...
  • TGWH
    Ha fagyás nélkül bírná 5-6 óráig, én már berosálnák :D Talán megnő az fps szám, nagyobb városok lesznek, esetleg új terület, meg lehet rendesen menteni, és lesz pause. Jajj de optimista vagyok :D
  • Nyugis
    és addig? tömény szopás? ;)))

És miket fog tartalmazni? Te már tudod? megosztod kis csapatunkkal? ;)
  • RaveAir
    A következő patch olyan dolgokat fog tartalmazni, hogy be fogtok rosálni...q
  • vidu01
    Szeráffal vagyok az normális dolog hogy lvl 50ig egyetlen olyan cucc sem esett ami +x all skilles v CAs? Pedig egyszer sem pusztultam még meg szóval a túlélési bónusz rendben és mindent összeszedek (most már csak a sárgákat). Szett cuccos az esett kb 10 de ebbe is volt olyan hogy ugyanaz a darab kétszer. Ja és persze 2.31es patchel.
  • haata
    Fel akarom rakni a 2.31-s patch-t de azt írja ki:

"Sacred2-Fallen Angel could not be located on your system. Re-install Sacred2-Fallen Angel and then run this patch again."

Mi lehet a probléma? 2.11.2 verziószámú game van fenn.
    Ha valaki tudja a problema megoldását, előre is kösz.
  • Atreus
    Meg tudná mondani vki hogy a 2.31-es javítás mitől 620MB?
    http://update.sacred2.com/
    Ja és hogy milyen fontos dolgokat javít mert nem szivesen rakom fel ha egyszer müxik rendesen.
  • XeeN
    Grat! Én 70. szintű vagyok, de eddig összesen 4db(!) set item esett...
  • TGWH
    Én csak a karakter nevét akartam átírni, hát az nem jött össze.
  • rage
    A játékmentések között van egy hero01.sacred2stats file
    Azt egy szövegszerkesztővel megnézve, lehet benne látni érdekes adatokat, amik szerintem át is írhatóak könnyen

Téged pl ez a rész érdekelhetne a bug után:
    Respawn: 4
    Survival Bonus: 0.7