• TGWH
    V.ki említette hogy 3 dvd, nekem csak 2 :P
    5 szintet léptem, és nem mernék rá megesküdni, de mint ha egyszer sem fagyott volna! koppkoppkopp, ez kb. 1,25 óra, ami nálam rekord! A temp mappa törölgetése tényleg használ most már! Előző patchel nem kellett törölnöm, mert jó volt a játék.
    Attól hogy óránként kifagy, még tényleg jó játék, ilyen apróság nem ronthatja el az év játéka címet. Köv év játéka ha minden igaz, akkor a Drakensang angol verziója lesz, az v.mi piszokjó. Sokkal szebb, mint a Sacred 2, és 10-15 másodpercekkel kevesebbet tölt... és röccenés nélkül fut, míg a Sacred 2 szaggat!
    Én csak azért utálom az új patcheket, mert előfordulhat hogy felezik a karakter tulajdonságát, ami elég nagy érvágás lenne...
    11-es szintről feltoltam 16-osra az inkvizítoromat. Hát kb. mint ha Rambót és Chuck Norrist keresztezték volna :D 2db 3 socketes kardom és fejszém kicsit oda fog vágni, igaz gyengébb sebzésügyileg mint a jelenlegi, de a 2*3 socket az ugye jobb, mint a 2*1+1 socket :D
    Amúgy mi a rosseb magyarul a socket? Kovácshely, idekovácsolhaccccuttothely vagy mi?