10030
-
Caine #4790 nice! -
#4789 Széép, gratula!
Kiváncsi vagyok nekem össze jöné valami.
-
#4788 Még két másik szetthez is csak egy item hiányzik! Orkoknál nagyon sűrűn esnek a zöldek!
-
#4787 grat :) -
#4786 Vistan itt a mentés nálam: C:\Users\Dante\Saved Games\Ascaron Entertainment
Ha erre a szigetre átjutottál, ott lesz egy barlang bejárat, ahonnan bárhová eljuthatsz, a szomszédos szigetekre is!
-
#4785 Az emlitett alagutat azt hol találom amit mondtál hogy eljussak a küldikhez?
Amugy hol és milyen fájlokat kell ahhoz kimásolni hogy ha ujratelepitem a játékot akkor ugyan ott tudjam folytatni a játékot ugyan azzal a karakterrel ahogy elötte? -
#4784 Kesztyűim még mindíg láthatatlanok, pedig ott van! -
#4783 -
#4782 Végre összejött egy teljes szett!
-
#4781 én arra gyúrtam, hogy sima támadással öljek :)
nekem is van a pelting strikehoz hasonló skillem de az másik csoportban van és csak bossok és sárkányok ellen használom
2 buffal megyek én is:
egyik: +élet +Mdef és még a 3 módosító
másik: sebzésvisszaverés :D +3 módosító
ami nagyon hasznos, mert ténylegesen visszafelé sül el a támadás, ha visszaverődik akkor csak magát sebzi vele a gonosz szörnyike :D
fő támadó harcművészetem a démoni csapás ami elvileg csak egy szörnybe sebez de én módosítókkal változtattam rajta, nagy kupacnál azzal is megölök 3-5 szörnyet.
ez a CA 3.7 sec alatt töltődik újra 2 buffal, ami nekem tökéletesen megfelel a nagyon nagy alapsebzésem miatt :D
Az a messzebbre ütés az az új patch javítása.
kattingatáshoz már hozzászoktam :D
-
Caine #4780 Én arra fejlesztettem, hogy a CA-k töltődjenek minél gyorsabban.
Van Armor Lore-om, Exalted Warrior Focusom és Concentration-om is.
Még egy-két szint és meg lesz az Exalted Warrior Focus Masterym, utána megyek a Concentration Mastery-re (3 buff, simán bírja majd a CA visszatöltődés).
Jelenleg 2 buffot használok, mind a kettő 20. szint körül, így töltődik a Pelting Strikesom 0,4 mp alatt ... :)
Amúgy nagyon durva a Pelting Strikes, ugyan nem sebez annyit (a hivataos sebzés olyan 4500, de igazából olyan 3500-akat sebzek) viszont olyan 2-3 mp alatt kioszt egy hatos kombót (attack speed rulez). Ráadásul nem kell kattingatni, mint az állat, nem kell célozni (egy jobb gomb és hullanak, mint a legyek) és ha kidől az ellen, megy a következőre.
Ha jó köröm van, 4-5 enemyt hazavág egy pelting strikes. És iszonyat gyors.
Valamint (nem tudom ez másnál is így van-e) de messzire is lehet vele ütni. Ez úgy néz ki, hogy ha megdögöl az ellen, mielőtt végetérne a kombó, akkor támadja a következőt. Akkor is ha fél képernyőre van onnan (kb. ez a határ). Pillanatok alatt kiírok egy mezőt :)))
Bossoknál kicsit cinkebb, mert a nagy rez miatt, a sok kis (realtíve) ütésből nem megy át annyi, de a grünvaldi sárkány is megvolt kb. 1 perc alatt és még nem is izzasztott meg annyira :)))
A story bossok meg viccek. Lehet én is végigszaladok a végégn, aztán uccu platina :)))
Fegyverekből kellene jobbakat beszereznem, mert most két szablyával megyek, amiknek a sebzése csak 215/db és bőven dob már 300 körülieket, de ezekkel is elég könnyű menni, nem nagyon sürgős az új fegyver.
Majd ha találok valamit, aminek szép a színe ... ;) -
#4779 hehe, nekem is pont ez a 3 ami szakértelmem, csak más sorrendbe :D
ahogy számoltam lvl 89-90-re meglesz a death warrior focus masterym is
de én már lvl 83 óta platinán vagyok, mentor potikat én is iszom mert nagyon sok pottyan belőle :D
nekem szerintem az életem az ami soknak számít meg a sebzésem
életem már 18k felett, sebzésem sima ütéssel 6.xk de armor csak 5000 környékén :> -
Caine #4778 Érdekes, nálam idáig ez a legstabilabb verzió (2.31) amióta feltettem 2x dobott ki, de nyúzva van rendesen.
Mondjuk ilyen horror dolgokat egyik verzió sem csinált, amiket Ti írtok.
Angol van fent. -
#4777 Neked vagyon igazad. Úgy kőne csinázni....
Nálam a 2.12 levágott tálcára, a 2.31 meg exézget. De sajnos nem tudok örökké tapaszra várni, játszani szeretnék, ha már megvettem.
Nem sírok, eléggé komplex ahhoz a játék, hogy ilyen hibák beleférjenek, csak kissé idegeli az embert pillanatnyilag. Különben is, hol vannak ennek a játéknak a hibái, mondjuk GTAIV-hez képest... -
Caine #4776 Igen, a tárgy a 95-ös, én csak 90 vagyok.
Bár amióta megléptem 90-re folyton 105-110-es cuccokat dobál ...
Amúgy Goldon sokkal gyorsabban haladok, mint silveren, mármint xp-ben.
Ráadásul folyamatosan iszom a Mentor lötyiket.
Akkor volt nagy változás, amikor elkezdtek jönni a Masteryk.
Most van három (Tactics Lore, Amor Lore és Dual weild) és mindjárt meg lesz az Exalted warrior Focus is.
Jelenleg olyan 4500-at sebzek és 10.300 löróli az armorom :)
A sárkányt (grünwaldi) is SOKKAL könnyeb volt lenyomni, mint silveren ... -
DORSANAX #4775 Én mielőtt elkezdek játszani,csinálok egy backup-ot az utolsó állásról,így nem érhet nagyon nagy veszteség... -
DORSANAX #4774 Ez a sacred2.exe alkalmazáshiba kilépés a 2.31.0 után nálam is gyakrabban jön,mint előtte.Nem tudom,hogy másoknál ez mennyire gyakori.
2-3 óra játék után vacakol,nem váltottam drivert sem,minden u.az,mint régen a 2.12.0-val...
-
#4773 én mindig elfutok a legközelebbi városba, vagy ha messze van akkor próbálok egy biztonságos helyet keresni :)
amúgy velem is történt már hasonló de szerencsére túléltem :> -
#4772 Sajna, tegnap nagyon megjártam...
Betöltöm a játékot, de hiába volt nyugis a hely, ahol mentettem, egyből vagy 30 csonti volt rajtam. Küzdöttem derekasan, de egyszercsak; a sacred2 .exe hibát észlelt, ezért leállt.... Betöltöm újra. Az utoljára aktivált kőhöz rakott, nézem a túlélési bónuszom, 0... Meghalt a szeráfom... Alig idegesítő, 80%-os túlélési bónuszt elveszíteni. Most halt meg szegény3. alkalommal, abból az első nem tudom hogy történt, a másik kettő pedig így.... Most sírok. Jöhetne a patch, ami megoldja a dolgot. -
#4771 ezt gondolom nekem szántad,
amúgy csak a tárgy szintje 95, pont azért is mertem összehasonlítani az én páncélommal mivel az is 95-ös...
csak pár kommentet kellett volna visszaolvasnod és látnád, hogy én sem ma kezdtem a játékot, azért is lepődtem meg ennyire a defen... -
#4770 igen, tényleg jó a defje, nagyon is az!
És azt az apro kis mondatot is olvastad, hogy a kolléga lvl95? ;) -
vidu01 #4769 Töltsd fel ide: http://media.proxnet.hu/
Képek feltöltésére mész, majd kitallózod sajátgépből utána feltöltött képeim és ami linkeket ad abból a legfelsőt beteszed ide. Mondjuk a kép beszúrásával, vagy csak úgy simán.:) -
balu840202 #4768 hmm... nem sikerult... valaki elmondja hogyan kell?
-
balu840202 #4767 [IMG]C:\Documents and Settings\Szücs Baláz\Dokumentumok\Képek\Ascaron Entertainment\Sacred 2[/IMG]
csak kepet probalok beszurni...
-
#4766 azt a k. :D
jól látom, hogy 893 defe van ?
seraphint nem semmi tanknak lehet akkor beöltöztetni xD
#4589 nézd meg ezt a kommentemet, abban a jelenlegi páncélom van(persze már bekovácsolva) de elég messze van a védelme a seraphinétól. -
Caine #4765 Kalsz cuccokat dobigál mostanában a játék ...
-
Caine #4764 Persze a #4744-rement ... -
Caine #4763 "átálltam az angol verzióra :)
eddig nem mertem megpróbálni de tényleg működik a hivatalos magyar aktivációs kulcsom az angol verzióval is :>"
Én is így játszom már egy ideje. -
#4762 csak rakjál 2 egykezes kardot a kezedbe :D -
rizsa1669 #4761 kezdtem egy újat :D
annyi kérdésem lenne hogy hogyan lehet 2 karddal menni??
már van 5 skill pontom a párbajismeretre és 2 a kard-os skillre.
-
#4760 kicsit részletesebben, merre találom mert a szeráfok szigetét felturtam teljesen de semmi rá utalo jelet nem találtam. -
#4759 Föld alatti alagutakon! -
#4758 Plz valaki segitsen már hogy hogyan lehet továbbjutni a föküldivel vagy a mellékküldivel.A narancs és a kék körökre gondolok .A narancsnál az V. fejezet elsö küldije lenne a tüz,hamu, sárkánypikkelyek cimen, de hiába látom hogy a térkép legfelsö szigetén van ,de nem tudok a siget partjához lemenni. a másik meg az energia ellátó központot kell megtalálni szintén a sziget felsö részén egy külön szigeten,de nincs oda se teleport se hajo hogy jussak oda.
-
#4757 haverom aki nálam játszik a játékkal(nála meg sem moccan), egy 33. inkvit hagyott ott mert nagyon elrontotta a fejlődését :)
főellenségig nem is volt semmi baja de azok nagyon kifogtak rajta, akárhányszor próbálta megölték :(
aztán átadta nekem, hogy próbáljam meg, és vért izzadva de sikerült levernem őket (bronzon haha).
Azóta kezdett egy Szerafint ami már bőven 40 felett van és nagyon bejön neki, elég erős kis ribi és még csak nem is BFG-szera :D
ezzel azt mondanám h tényleg van pár fölös skilled, de ha utolsó párat jól választod meg még nem biztos hogy újra kell kezdened. -
TGWH #4756 Szerintem van pár felesleges tulajdonságod, de mindegy. Lehet el fogod kezdeni előröl ha legyaknak majd az ellenfelek, mert Páncél tulajdonság nélkül ez eléggé elképzelhető.
Pedig nagyon egyszerű. Ha nyeles fegyverrel (balta, kalapács, bunkó) akarsz hentelni, akkor Nyeles fegyver használatot vedd fel, ha karddal akkor meg a Kardhasználatot. Elég egyértelmű, mivel minden fegyver alá oda van írva mi kell a használatához. -
rizsa1669 #4755 köszi szépen a válaszokat.
megmondom őszintén hogy nem nagyon vágom még most se hogy mi hogy van ^^
most olvasom hogy az "alku" képességgel jobb cuccokat lehet vásárolni..
Ha viszont most újra indulnék akkor sajnálnám azt a 8-9 órát amit az inkvizítorral megtettem :D
vagy az is lehet hogy a 25. szinten felveszem akkor a kétkezeset.. nem tudom még :)
Még egyszer köszi hogy válaszoltál és hogy segítettél :P -
#4754 inkvizítor nem tudja használni a két kezes baltákat/kalapácsokat
az a 8. szintű fegyver amiről beszéltél tuti kétkezes volt
2.31-es patchnek kell pár giga hely a C: meghajtón, de ha azt írja ki, hogy telepítsd újra a játékot én, megtenném az új patch miatt :)
látom kétkezes kardal mész :) és nincs is rá skilled
így nem csoda ha melléütsz, felvetted a nyeles fegyver használatot akkor azokkal kellene harcolni (egy kezes kis balták/kalapácsok)
de én felvenném mellé még a dualos skillt és két kis baltával aprítanék. -
rizsa1669 #4753 nos feltettem az "elite" kiegészítőt.. lássuk milyen elite dolgokat kaptam :D
1. az ellenségek kb 15 perc játék után láthatatlanok ( wtf :D )
2. a pókom "belefagyott" a villanyoszlopba, mozdulni nem tudott..
3. én sem tudtam utána megmozdulni :D
4.
Inkvizitorral megyek. Én ilyen varázsló fan vagyok hogy tűzlabda meg hasonlók.. ezért inkább varázslásra tenném a hangsúlyt, nem a fegyverekre ( később jöttem rá hogy az elf kasztja a varázslásra szakosodott és nem az inkvizitorral kellet volna hogy kezdjem ^^)
A 2.12-es patch van fent és erre rá leeht rakni a 2.31-est.. nekem nem tudom hogy miért nem megy :S
Kép, hogy milyen cuccaim vannak: -
TGWH #4752 Raziel82, csinálj egy tesztet. Tegyél rá egy pontot, és ha nem tetszik, alt f4-gyel lépj ki. Lényeg hogy ne ments közben. Vagy nézd meg neten, biztos írnak róla v.mit.
rizsa1669, lehet hogy azt a kalapácsot csak egy másik karakterosztály tudja használni. Elvileg minden fegyvernél oda van írva, hogy milyen tulajdonság kell hozzá. Még az is lehet, hogy kardként van bejegyezve...
Ca rúnákat lehet cuccokba kovácsolni. Így fejlesztik az adott ca-t. Szintén ki kell próbálni, állítólag kevésbé növeli meg a var.vissz.tölt.idejét, ha kovácsolva van, és nem megtanulva.
Ha 5öt beleütsz de csak egyszer találsz, akkor v.mit nagyon elrontottál. Tegyél be egy képet sztem, hogy lássuk mi van. Eldöntöd melyik fegyvernemmel akarsz harcolni, majd azt fejleszted. Kardhasználat tulajdonsággal ne használj baltát, mert kevésbé hatékony mint a kard ebben az esetben.
Lehet hogy az előző patchet is fel kéne tenni? -
rizsa1669 #4751 hello
nos lenne egypár kérdésem :
1. miért van az hogy 18as szinten nem tudok használni egy 8as szintű "kalapács" nevű cuccot?? ( a hátizsákban ien piros színű a fegyver háttérszine, ugye azokat meg nem lehet használni..). Már adtam a nyelves fegyver használatához 8 pontot (ha ez számít valamit)
2. ezt a fejlődést el tudná nekem magyarázni?? korábban olvastam hogy nem a "memorizált rúnákat" kell használni, hanem fegyverekbe kovácsolni stb.
hogy a varázslat visszatöltődési ideje ne legyen olyan nagy.
3. Mivel lehetne azt megcsinálni, hogy többször találjam el az ellenséget?? mert egy kicsit idegesítő hogy 5öt beleütök és csak 1 sikeres találatom van :@
4letöltöttem a javítást (2.31-est ) de nem hajlandó feltenni :F azt írja h nincs fent a gépemen a játék...(ja nagyon nincs fent mikor játszok vele xD ) Azt írja még hogy rakjam újra és úgy tegyem fel a frissítést :@