• Rudi27
    Mert a blizzard politikába beletartozik azis hogy nem érdekli őket hogy mennyit vár a jónép a játékra, maga a Blizz név adja hogy minőségi lessz. És ezért dolgoznak vele még 1évet a bejelentés után. Ám az Ascaron ezt nem tehette most meg a dio3 kijövetele miatt csunyán fogalmazva összeba..ták az egészet és mehet a lemezre, erre jó bizonyíték hogy még az optimalizálás és a motor hiányosságai is a pachekben megy tovább. pl Hardware Curzor textúrajavítás etc. Szóval muszáj volt kiadniuk mert ha dio3 al eggyidőben jön ki akkor nemlett volna akkora eladás mint így ez tuti. Én megnéztem most egy dio3 as boss fightot is és hát mintnemondjak a blizzarhoz hűen azsem lessz egy piskóta játék. Nembeszélve arról hogy ugyebár a statik droppos itemek hajtják előre a játékosokat, pl: wow dio2 nél. Nemtudom hogy a Sacred2 nél mennyire van fix droppú rendszer bossoknál de remélem igen. mert ugye ez adja a lehetőséget hogy céltudatosan oda menj ahol a hőn áhított pl set darabra szert tehetsz (ez csak egy példa). De a lényeg hogy szerintem a fix drop jó dolog. Szóval remélem itt is lehet majd nagy bossfarmokat rendezni a kivánt dropp reményében.