• TGWH
    Indítottam egy driádot, 5ös szintig jutottam, első tul. a Hat. észl. olyan 7-es szinte állt, és elég szép tárgyakat dobott a játék. 5. szintig nem volt gondom az arannyal, sárga és mágikus tárgyak potyogtak minden 5-6. ládából, + nem 1-4 arany esett a hordókból, hanem 70, 300, 600, majd 1000-ren felül, ahogy fejlődött a tulajdonság. Jó kis íjat kaptam, és gyakorlatilag két lövés volt max egy ellen, ráadásul csak a Hat. észl. tulajdonság volt, meg a Páncélismeret, miután nem tudtam több pontot rakni az elsőnek válásztott tul.-ra.
    Hogy minden játék így indul, és mindig lehet ilyen jó cuccokat találni azt nem tudom, de engem meggyőzött. Még egy karit indítok majd, talán egy árnyharcost, vagy amivel még elsőre felvehetem ezt a tul.-t, és ha egyes szinten is kapok jó tárgyakat, akkor nem tom mi van :D
    Lehet hogy elírták, mert enélkül is meg lehet látni a mágikus rejtekhelyeket, sőt amikor felvettem a skillt, alig láttam mág. rejt.helyet.
    ::sacredwiki::
    ezen belül
    ::itt::
    Find Valuables, +%:
    75. szint felett. Már csak ezért is érdemes megpróbálni. Úgy általában szerintem jobb cuccokat találok a Hat. észl. tulajdonsággal, de majd meglátjuk, ha sok jó cucc lesz, akkor nem véletlen.