10030
-
TGWH #4630 Indítottam egy driádot, 5ös szintig jutottam, első tul. a Hat. észl. olyan 7-es szinte állt, és elég szép tárgyakat dobott a játék. 5. szintig nem volt gondom az arannyal, sárga és mágikus tárgyak potyogtak minden 5-6. ládából, + nem 1-4 arany esett a hordókból, hanem 70, 300, 600, majd 1000-ren felül, ahogy fejlődött a tulajdonság. Jó kis íjat kaptam, és gyakorlatilag két lövés volt max egy ellen, ráadásul csak a Hat. észl. tulajdonság volt, meg a Páncélismeret, miután nem tudtam több pontot rakni az elsőnek válásztott tul.-ra.
Hogy minden játék így indul, és mindig lehet ilyen jó cuccokat találni azt nem tudom, de engem meggyőzött. Még egy karit indítok majd, talán egy árnyharcost, vagy amivel még elsőre felvehetem ezt a tul.-t, és ha egyes szinten is kapok jó tárgyakat, akkor nem tom mi van :D
Lehet hogy elírták, mert enélkül is meg lehet látni a mágikus rejtekhelyeket, sőt amikor felvettem a skillt, alig láttam mág. rejt.helyet.
::sacredwiki::
ezen belül
::itt::
Find Valuables, +%:
75. szint felett. Már csak ezért is érdemes megpróbálni. Úgy általában szerintem jobb cuccokat találok a Hat. észl. tulajdonsággal, de majd meglátjuk, ha sok jó cucc lesz, akkor nem véletlen. -
vidu01 #4629 A hatékonyabb észlelés biztos hogy befolyásolja a droppot is? Mert a leírásában nem egészen ez áll.
Esélyt biztosít mágikus rejtekhelyek, csapdák és rejtözködő lények
felfedezésére. -
vidu01 #4628
Itt alul ez most félrefordítás hogy még két erősítést lehet feltenni ha szakértelemmé válik? Csak mert a jobb alsó sarokban összesen 3 buffnak van hely és ugye most van már kettő. -
TGWH #4627 bepe, az engem is nagyon idegesít, bár én találok használható és erős cuccokat, bár még mindig 8 páncélt adó cuccaim vannak. Pénzem viszont van, mert nem 2-3 aranyoat lotolok egy vázából, hanem pottyant már 3 ezer is :) Fejlesztem a Hatékonyabb észlelést, aztán majd meglátom. Max eladom a jó és drága nem nekem való cuccokat. Bár el is tehetném az inkvizítoromnak, mert főleg neki esnek piszok erős cuccok.
Az is furcsa, hogy ha kardra gyúrsz, akkor baltából és mágusbotból esik piszok erős (mindenféle alku/hat.észl. tulajdonság nélkül akár kétszer jobbak mint amilyen kardod van), ha mágusbotra gyúrsz, akkor meg minden más erősebb a legjobb fegyverednél.
Laptop az laptop, lehet nem szellőzik rendesen, és melege van. Meg gondolom nem ér fel egy hasonló asztali géppel. Vagy igen?
Gabesz026, még nem jutottam odáig, de gyanítom hogy a ,,tüzes'' elfek meg fogják szívni a tűzzel sebző ellenfelekkel szemben. Mint anno az első részben, tűzföldén tűzzel sebzett a sárkány, és majdnem immunis volt a tűzre... A jég viszont majdnemhogy ideális. Bár a tűzvarázslatoknál meg gondolom azért van meteor is, mert az nem tűzzel sebez, hanem fizikai sebzése van. Asszem... -
#4626 hehe szép erős kis ribi :>
melónak vége indulok haza :D
lehet majd én is rakok be pár képet a jelenlegi állapotomról -
TGWH #4625 Elérte a driádom a 20. szintet. Így néz ki erősítések nélkül:
És így erősítésekkel:
-
Gabesz026 #4624 Sziasztok!
Szerintetek érdemes felvenni az Elf-el a jég és a tűz mágját vagy célcerűbb 1-re specializálódni? -
#4623 lvl 18 lett a Temple Guardian-om (Hardcore / Silver fokozaton), Devout Guardian-nak fejlesztve. Mar tul vagyok a 10 Troll-os fokuldin, ugy hentelte le a nagy Troll-okat es Orc-okat, hogy orom volt nezni. Ket dolog bosszant kib.. akarom mondani baromira:
1., Nyomom az Enhanced Perception skill-t, hogy jo cuccokat talaljak, es hullik is a kepemen lathato cuccokbol sz@rasig 4 slotos sarga, de veletlenul sem hullott meg egyetlen darab sem, ami az en kasztomnak valo, vagy ami egykezes (ketkezest nem tud kezbe venni), vagy ami kard. Tehat a game eleje ota kenytelen vagyok egy sz@r kis semmi karddal nyomulni, holott ilyen cuccok hullanak, ami a kepmen is van.
2., szinten kib@szottul idegesito, hogy szarra akad a game (origi, megvasarolt), Core2Duo + 2GB RAM + 8600GT-vel, igaz, hogy ez a laptopom, nem desktop gep. Hiaba butitom a vegtelensegig, mikor leesik hosszu tavra 1-2-3-ra az FPS, akkor szokott kapni szegeny eger rendesen, pedig nem o a hibas.
A ForceWare driver viszonylag regebbi, de nem nagyon regi, van valami tapasztalat, hogy uj ForceWare driverrel jelentosen gyorsul a game? Mert akkor lecserelem.
Itt a karim:
-
#4622 Kozben megneztem a torma1 ur altal irt huncutsagot a balance.txt-vel, a tradernel irtam at a szamokat es tenyleg adott zold cuccot is meg sok arany es sarga szinut is "arany" aron es h**gyert,sz**rert vette vissza. Raadasul annyira nem is voltak jok a cuccok, hogy megerte volna rajuk aldozni, szerintem az alku, meg a hatekonyabb eszleles celravezetobb lehet. -
#4621 Koszi! nagyon kiraly! megnezem! -
TGWH #4620 Ha a ca-idat megnézed, mindhárom csoportnál van egy negyedkörív, aminek egy része zöld. Katt rá, és kiírja hogy milyen tulajdonságokkal növelheted a zöld csíkot, és hány pont kell rá. Így már ki tudod számolni. Ha betelik a zöld csík, akkor választhatsz a 2-2-2 bónusz közül. -
TGWH #4619 Most mi van? Érdekes, mert eleinte asszem ha fejlesztettem a Varázslat ellenállást, akkor nőtt az ellenállásom is, de most nem, úgyhogy úgyis hanyagolom... most kicsit zavaros, mert a ca helyén van a varázslat ellenállás.
Felveszem a Hatékonyabb észlelést. Elkezdtem egy driádot elölről, és egész szép cuccokat adott, 5ös szintig összeszedtem jópár ezer aranyat, kb. 600at kapok átlagban egy-egy jobb tárgyért. Vannak rosszabb tárgyak is, de a 20% esély nagyjából reális. Majd úgyis magasabb szinten derül ki megérte-e beáldozni azt a sok tulajdonság pontot. Úgy mint az alkunál, hisz ott is jópár +valahány szint ez meg az tárgyat lehet venni. -
#4618 Ertem vilagos es kb mennyi ido alatt lehet kilockolni? fugg attol, hogy hanyat tanultam meg belole? vagyis, hogy hanyadik szintu? -
#4617 amelyik aurát használja, az mellé már nem kell a varázslat ellenállás, nekem elhiheted :) -
#4616 Amikor fejleszted a Devout Guardian CA csoportot, akkor ott lathatod, hogy megy felfele egy kis zold csik (egy-ket kepemen lathato, meg masen is). Amikor a zold csikot felnyomtad maxra, akkor kilockoltal / unlockoltal egy runat, amit be tudsz tenni az egyik skill-edbe, es a CA csoportodnal megjelenik egy kis villogo nyil, az is felhivja a figyelmedet ra. Ilyenkor a nyillal bele kell lepni a runazasi zonaba, es ott a Combat Alert skill-t tudod runzazni szep fokozatosan. 3 runat kell belerakni, hogy allando buff-a valjon. Nem tudom, hogy erthetoen irtam-e le, ha valami nem tiszta, kerdezzetek! -
#4615 Szia! hogy kell harom runat beletenni a combat alertbe, hogy allando legyen? -
#4614 mert az árához képest a teljesítménye a béka segge alatt van,nem csúcsszériás darab -
TGWH #4613 bepe, sztem nézd meg. Indíts egy új karit, és vizsgáld meg melyik jobb. Mentés, skillválasztás, alt f4, majd belépsz, és választod a másik skillt. Az biztos hogy én a var. ellenállást választottam, nekem szépen megdobta az ellenállásomat. 17-es szinten buffal együtt van vagy 500. De majd este teszek be egy képet. -
TGWH #4612 Szerintem a Varázslat ellenállás-t vedd fel, mert a csúnya varázslattal támadó ellenfelek elég nagy pusztítást képesek okozni, még akkor is, ha mágikus ereklyéket használsz. Vagy nem, de az ellenállást jól megdobja, az biztos.
Dante73, sztem azért, mert egy lebutított változat, és hát 320 mb egy ilyen vga-hoz képest sztem lóf.sz. Amikor a 6600ast vettem, akkor voltam úgy, hogy háát 256 mb talán elég lesz később is, és több nem is igen kell ehhez a kártyához (meg pár db 512 mb-os vga ha volt). Aztán amikor megjelentek a fél gb-os tucatdarabok, akkor mondhattuk hogy egen, most már a fél gb a minimum az ilyen kártyákhoz. Persze ha ddr2-es ram van rajt, az megint lehúzás. Nem is tudom, talán már a gddr5nél járnak... -
#4611 lvl 14 a Temple Guardian-om (Hardcore / Silver fokozat), es tul vagyok az elso boss-on. A T-Energy Shroud + Battle Aura (Combat Alert) buff kettos szepen teszi a dolgat, jol megnovelik a damage-et es jol vedik is a karit, bar lehet, hogy felveszem meg a Warding Energy Lore-t is. Most igy nez ki:
Szerintetek vedelmi szempontbol a Warding Energy Lore vagy a Toughness vagy a Spell Resistance er tobbet? Melyik a fontosabb? -
#4610 Hat, szerintem ha vegig a jatekban pajzzsal akarsz menni (fegyver + pajzs), merthogy most is latok pajzsot a kezeben, akkor Shield Lore. De hogyha nem akarod a Shield Lore-ra pazarolni a skill slot-jaidat es ugy erzed, hogy igy is elegge vedve van a kari, akkor Damage Lore pl., hogy nagyobbat sebezzen. Vagy ha 2 buff-ot akarsz hasznalni egyszerre, akkor Concentration. -
#4609 Miért? -
#4608 8800GTS OC-val semmi gáz nincs.Amúgy a 320as verzió egy jó nagy átverés:S -
Mit kellene fejleszteni, azon kívül, hogy valami jobb kardot kéne összeszedni.
A 2.ik rúnám, ami a quickslotban van, azt csak az utazás gyorsítására használom(a range-et növeltem) -
#4606 Sziasztok! ez nagyon durva! valaki hasznalja ezt?
First boss -
#4605 képzeljétek pottyant (még aranyon) már több olyan fegyver/páncél is aminek már nem is elég a skill sima változata, hanem szakértelem kell :D
pont most kezdődött a meló, alig várom hogy hazaérjek és pottyanjon valami nagyon durva cuccos platinum szinten :> -
#4604 Netezés az proci, meg memória. De, azért lehet, abba kellene hagyni a töltögetést közben... Én mostanság majdnem csak éjszaka töltögetek emiatt. Jobb a békesség... -
TGWH #4603 hehehe, akkor a gef6600 milyen? netezés mellett városban 2-3-5 fps-re esik le, eddig nem kellett várnom, de most már meg kell állnom egy időre hogy ne szaggasson annyira. Az elf fővárosba félek bemenni... bár lehet hogy netre fel/le töltés nélkül gyorsulna... -
TGWH #4602 A mellvért iszonyat durva.
A kőbőrt vagy mit felvettem, csak kipróbáltam a koponyásat, mert a főnökig még nem volt kőbőr. De semmit sem csinált az idézett farkas.
Egyre jobb az új patch, most már találtam egy setrészt is, és ilyen még nem volt, használtam is! Két slot, jó +ok, persze hogy megérte :D
18. szint lassan meglesz, majd este folytatom a játékot. Elég sokat fejlődött a kobold főnök óta a kari, egy kobold egy lövés, vaddisznaj 3, cosntváz 2.
18 szinten vajon a harcművészet (vagy mi a neve) tulajdonságot vegyem fel, vagy a hatékonyabb észlelést? Lehet letesztelem mit tud, van-e olyan jó, mint az alku.
árnyharcos, látod ezért telik sok időbe nekem a magas szint. Az inkvizítor másodszorra egyértelmű telitalálatnak tűnik, az első meg úgyis meghalt volna az orkok között, a gólem utáni részen már harcolni sem volt kedvem, olyan sokáig tartott legyűrni egy-egy csapatot.
wedge31, akkor nem lesz gond, 4 szint alatt piszok sokat fejlődtem, meg a 43 szintű inkvizítorom ment volna orkföldjére. Én is egyre gyorsabban fejlődök, az én tuti taktikám: felveszel minden küldit a környéken, egy körrel lerendezed mindet, jutalmat felszeded, és közben máris sokat fejlődtél. Utána meg mész másik területre. Az egyben is így csináltam, ott pár év alatt már ott tartottam, hogy 20. szint 1,5-2 óra kb. asszem. -
#4601 Jaja... 8800Gts / 320, Golden Sample, Gainward. Egész jó kari, bár mára egy kalap nyúlbogyót sem ér. De egy alig erősebbre nem fogok 50 ropit rádobni, hogy 5-el több FPS-em legyen. Viszont ennél a játéknál hátrány... Ez van. Várok. Csak aztán ne az legyen, mint a TDU-nál, hogy 5 hónap volt, hogy belekerüljön a nV támogatása... -
vidu01 #4600 Milyen vidkarid van? Tippelek, nvidia?xD -
vidu01 #4599 Szép kis dzseki, +11 minden képességhez az elég ütős! -
#4598 Sok dolgot javított a patch, már nem megy le asztalra a játék, ritkábban szaggat be, viszont 2 nap alatt 4x exézett. Ez azért érdekes, mert Vista alatt eddig összesen 1x fordult elő, mert a Vista megoldja általában. (Nem hagyja megpusztulni a dolgot, háttérben elmenti az exe állapotát, leállítja, elindítja újra, majd visszarakja "bele" a mentést, Te meg egy laggolást látsz az egészből.) Egy év alatt... Azt nem vágom, miért kellett a pontrendszerbe belenyúlni, így elég sok kari használhatatlan lett.
Úgyhogy, a következő patch-ig megint pihentetem a játékot. Gyanítom, azzal lehet egyébként gond, hogy 320 videómemóriám van. Egyszerűen nem ismeri fel szerintem, és 512-ként kezeli. Más magyarázatot nem tudok erre a viselkedésre. Olyan a dolog, mintha "túltöltené" a videómemóriát. Legalábbis, ránézésre.
Megjelenés napján megvettem a játékot, és a játékmenetet illetően nem csalódtam. Viszont azóta még egy fél óra nem volt, amikor felhőtlenül élvezhettem volna a játékot. Remélem, javítják, mihamarabb...
Na, sory a panaszáradatért... -
#4597 inkvizitor lv62 - 3nap 14óra
dryád lv60 - 2nap 20óra
seráf lv60 - 2nap 22óra
A shadow wariorom pár napja indult most lv39 1nap 9óra ,ugytünik egyre gyorsabban érem el a 60-as szintet.
Én ugy haladok mint anno az elsö résszel szép sorba mindegyiket felviszem arany szintra aztán majd a bejövösebeket kimaxolom.
Mondjuk a cyborg meg az elf kari kimondotan supportra készült tehát egy csapatban lehetnek igazán ütösek / nagy munkával és türelemel valszeg szolóban is / ugyhogy ezeket valszeg a legvégére hagyom.
-
#4596 Én az élőhalott tábornoknál szívtam sokat, híába az élőhalottak elleni ital, a főellenfél kétszer feltámadt! -
#4595 Az " erdei ör " - nevü bosshoz képest smafu a hp regje ennek a koboldchiefnek ,azt lv40 alatt még egyszer sem sikerült kinyirnom ,brutálisan gyogyitja magát. -
DORSANAX #4594 Ez dícséretes,mert én már elkezdtem a Szeráfomat néhányszor.Viszont én gyötrődtem,hogy melyik verziót válasszam,a 2.12.0-át,vagy a 2.31-est.Végre jelenleg kezdem kiismerni az új patch lehetőségeit és adottságait.Jelenleg maradok ennél... -
#4593 4 nap 1 óra 31p :)
de azt ne felejtsük el, hogy megjelenés napja óta megvan ( ha jól emlékszem okt 3.) a game és én nem kezdtem el 30 féle karaktert naponta :D
-
DORSANAX #4592 Én nem olvastam,de számomra az a fontos,hogy én mit gondolok egy játékról,a nevemben meg hiába ír valaki cikket,lexarom.
Rengeteg játékkal játszottam már életemben,de ez szerintem egy csúcs game.Sajna sok a kisebb hibája még,azokat majd remélem javítják.. -
DORSANAX #4591 M 83 ?!Úristen,az mennyit jelent játékidőben?