• TGWH
    bepe, az engem is nagyon idegesít, bár én találok használható és erős cuccokat, bár még mindig 8 páncélt adó cuccaim vannak. Pénzem viszont van, mert nem 2-3 aranyoat lotolok egy vázából, hanem pottyant már 3 ezer is :) Fejlesztem a Hatékonyabb észlelést, aztán majd meglátom. Max eladom a jó és drága nem nekem való cuccokat. Bár el is tehetném az inkvizítoromnak, mert főleg neki esnek piszok erős cuccok.
    Az is furcsa, hogy ha kardra gyúrsz, akkor baltából és mágusbotból esik piszok erős (mindenféle alku/hat.észl. tulajdonság nélkül akár kétszer jobbak mint amilyen kardod van), ha mágusbotra gyúrsz, akkor meg minden más erősebb a legjobb fegyverednél.
    Laptop az laptop, lehet nem szellőzik rendesen, és melege van. Meg gondolom nem ér fel egy hasonló asztali géppel. Vagy igen?
    Gabesz026, még nem jutottam odáig, de gyanítom hogy a ,,tüzes'' elfek meg fogják szívni a tűzzel sebző ellenfelekkel szemben. Mint anno az első részben, tűzföldén tűzzel sebzett a sárkány, és majdnem immunis volt a tűzre... A jég viszont majdnemhogy ideális. Bár a tűzvarázslatoknál meg gondolom azért van meteor is, mert az nem tűzzel sebez, hanem fizikai sebzése van. Asszem...