• TGWH
    A mellvért iszonyat durva.
    A kőbőrt vagy mit felvettem, csak kipróbáltam a koponyásat, mert a főnökig még nem volt kőbőr. De semmit sem csinált az idézett farkas.
    Egyre jobb az új patch, most már találtam egy setrészt is, és ilyen még nem volt, használtam is! Két slot, jó +ok, persze hogy megérte :D
    18. szint lassan meglesz, majd este folytatom a játékot. Elég sokat fejlődött a kobold főnök óta a kari, egy kobold egy lövés, vaddisznaj 3, cosntváz 2.
    18 szinten vajon a harcművészet (vagy mi a neve) tulajdonságot vegyem fel, vagy a hatékonyabb észlelést? Lehet letesztelem mit tud, van-e olyan jó, mint az alku.
    árnyharcos, látod ezért telik sok időbe nekem a magas szint. Az inkvizítor másodszorra egyértelmű telitalálatnak tűnik, az első meg úgyis meghalt volna az orkok között, a gólem utáni részen már harcolni sem volt kedvem, olyan sokáig tartott legyűrni egy-egy csapatot.
    wedge31, akkor nem lesz gond, 4 szint alatt piszok sokat fejlődtem, meg a 43 szintű inkvizítorom ment volna orkföldjére. Én is egyre gyorsabban fejlődök, az én tuti taktikám: felveszel minden küldit a környéken, egy körrel lerendezed mindet, jutalmat felszeded, és közben máris sokat fejlődtél. Utána meg mész másik területre. Az egyben is így csináltam, ott pár év alatt már ott tartottam, hogy 20. szint 1,5-2 óra kb. asszem.