10030
-
tomcsa4 #4590 Ja és még annyit, hogy mivel tetszett Sacred 2, ezért sajnálattal olvastam a GS tesztjét, mely szerintem 8 éve készült legrosszabb cikk (PCG-ben közepes a cikk). Legrosszabb helyett mást akartam írni, de nem akarom megsérteni a cikk íróját (segítségképpen: szarnak sem jó, na).
Off vége! -
#4589 áá de béna vagyok :D
-
#4588 mindenkinek van/volt ez egyértelmű,
inkább mondom mi történt árnyharcosommal :D
lvl 83-on sikeresen átvittem az arany fokozatot és bejött a platina :>
fő szörny kidobott egy annyira brutál ÚJ setes armort, hogy, alig tértem magamhoz :D
http://kepfeltolto.hu/i/?304095&t=img -
tomcsa4 #4587 Én az aggol verzió megjelenésekor vettem meg a magyar verziót. Sajnáltam rá a 10 ezer forintit, mivel rettentő bugos lett, de viszont a hangulata még úgy is toppon volt. De azért megvettem.
Evvel az 1 GB peccsel viszont már megéri az árát. Próbálom kiismerni a játékot (van még, ami nem világos), de mindenképpen év játéka számomra. Az első részét nem pörgettem, de megvettem a Goldot, mihelyst befejeztem a második részt, elkezdem az elsőt (NWN2 - eredeti - addig pihen, NFS - csúnyavezió - meg delete, meguntam). -
DORSANAX #4586 Ez így igaz.Én egy dolgot nagyon nem értek még,nekem is vannak "csúnya"verziós játékaim,de ennyi idő alatt rá lehetett volna jönni,hogy ennél a játéknál nem érdemes spórolgatni annak aki zavartalanul akar játszani.TGWH-nak teljesen igaza van,rengeteg a játékidő és a lehetőség más programokhoz képest.Hetek óta görcsölnek emberek a warez verzióval,a villanyszámlára ráment egy csomó pénzük,mire letöltötték és még nem is fut rendesen.Szóval számomra ez teljesen érthetetlen,de mégegyszer hangsúlyozom,hogy ne legyek feketeseggű,nekem is vannak "csúnya" verziós játékaim... -
#4585 Sziasztok! torma1 ur jol eltunt, felcsigazta itt a kedelyeket a balance.txt atirasaval, de semmi konkretumot nem irt rola mar masodik napja, pedig tobben is kertuk tole, hogy irja le mit hogyan csinalt?! :(
csak kivancsisagkeppen. -
T4sY #4584 Mért nem a kéregbőrt nyomod be buffnak a "kis koponya" helyett? Egy valag plussz védelem. -
TGWH #4583 Tádádádáááám, és szeretném ismét leszögezni, hogy nem a játék rossz, max az user... Kb. 15 perc alatt sikerült leölni, 5 perc után 2/3-a élete maradt, de feltöltötte...
-
#4582 gyorsan feladtad a próbálkozást, ebből arra következtetnék, hogy "csúnya" verziód van, és ha igen és csodálkozol, hogy nem megy fel rá a hivatalos patch akkor arra inkább nem írnék semmit.
A megy a kukába megjegyzése elég egyértelmű, mert én vettem már pár szar játékot de egyiket sem vágtam ki a szemetesbe, legalább a dobozuk szép :>
abba, hogy nincs particionálva a winyód, nem kötök bele, majd egy op. rendszer újratelepítés előtt meglátod milyen jó döntés volt :D -
DORSANAX #4581 A Temp mappád tartalmát próbáld törölni,talán ott ézékel valami gubancot.Teljesen töröld a tartalmát...
Egyébként a patch telepítése után sem árt törölni. -
TGWH #4580 bepe79, nah, alakul, sztem még az Armor skillre gyúrjál rá, de nagyon. Az a 83+ ellenállás ami nekem van, nagyon sokat számít. Esetleg vedd fel a Varázslat ellenállást, az is szépen megdobja az ellenállást, ráadásul kell is, mert a varázsteknőcök elég durván le tudnak sebezni.
Nekem is a Koncentráció lesz a következő, majd meglátjuk mennyire dobja meg +1 buff a var.vissz.tölt. időt. Úgy általánosan húzom le az összes vissz.tölt.időt, a végén meg felveszek 1-2 olyan tulajdonságot, ami csak az egyik csoport idejét csökkenti. Vagy 2 olyat, ami két csoport idejét csökkenti, mert ahogy észrevettem, szintlépéssel is növekedhet a var.vissz.tölt. idő, ha az első csoportból választok egy varázslatcsoport erősségét növelő tulajdonságot.
Félek elmenni a goblin törzsfőnökhöz, de muszáj lesz :D
eXequtoR, biztos hogy Te rontottál el v.mit, a saját hibádért meg nem szép dolog a játékot szidni (legalábbis ha egy játék képes arra, hogy a cod féle 12 órás végigjátszást megdobja pár száz órával...). -
laikuss #4579 Nekem még annyi hely sincs mint neked mégis simán felmegy, úgyhogy valami "szálka került a gépezetbe". -
eXequtoR #4578 Nah 90 giga már elégnek bizonyult 2.12nek, de a 31nek ez is kevés. Megy a kukába ez a hulladék, nem is zavarok többet. -
eXequtoR #4577 Üdv. Elmondaná nekem vki mi a rákos heréért nem elég a 2.12es patchnek 40 giga hely? Elkezdem telepíteni felénél kíírja tele a vinyó és vissza áll eredetire. Elsőre vicces volt, de már kezd tele lenni a tököm. (nem nincsenek külön particiok) -
#4576 Nah, sikerult megvalositani, amiert kuzdottem, nem kicsit lett erosebb es vedettebb a TG-m. A Devout Guardian Focus skill-emre tettem meg par pontot, igy be tudtam rakni a 3. runat is a Combat Alert skill-be, es igy a Combat Alert skill atalakult ALLANDO !!! (Permanent) Battle Aura nevu buff-a! Es mivel szintet leptem pont, ezert fel tudtam venni uj skill-nek a Concentration-t (Koncentracio), amivel 2 buff-ot tudok hasznalni egyszerre, igy a T-Energy Shroud buff melle beraktam buffnak az uj Battle Aura (Combat Alert) buff-ot. A kovetkezo skill pedig, amit felveszek, nagyon valoszinu, hogy a Warding Energy Lore lesz, es onnantol nincs, ami megallitsa a TG-met. Itt az lvl 12-es Temple Guardian-om, Hardcore / Silver fokozaton:
-
DORSANAX #4575 "kellett"... -
DORSANAX #4574 Na,azért az én új BFG-s Szeráfomat nem győzné le
Csak vicc volt.
Egyébként most az új patch miatt teljesen másképpen kellet fejlesztenem,de már én is kezdem "érezni az erőt benne"... -
TGWH #4573 A driádom is elérte a 11. szintet. Az öltözete 8-as szinten még jó volt, azóta pech, nem kapok olyan jó ruhákat kinézetre, csak hát az újaknak jobbak a tulajdonságaik.
Ilyen volt:
És ilyen lett:
Beállítottam az nvidia vezérlőpultban hogy felülírja a játék beállításait, és láss csodát, kb. másfél óra játék után nem lépett ki :D koppkopp :)
Talán rájöttem miért nem csökken a nagy troll élete a koboldfalván. Több ellennél is jártam így, elsősorban bajnokoknál, hogy nem csökkent az életük. Nem is sebeztem egy ideig, azután hirtelen lecsökkent az életük. Szal egy ideig csépelni kell, v.miért nem viszi le az életerejüket, de utána ,,jóváírja'' az addig bevitt sebzést. Legalábbis a ,,kicsiknél''.
Hihetetlen milyen jó ez a driád. Az a legjobb, hogy két külön csoportból is használhatok ca-kat, mert az egyikkel sebzek, átváltok a másikra, azzal is sebzek, majd megint az elsővel. Egymástól függetlenül töltődnek vissza, ez gondolom a legújabb patch miatt lehet. Vagy eddig is így volt? -
#4572 A linkeles nem jott ossze, itt van meg egyszer:
-
#4571 Most nagyon elkapta a fonalat a Temple Guardian-om, nagyon jo iranyba fejlodik. Szerintem ez a Devout Guardian build a legerosebb es legeletkepesebb, nekem sokkal jobban bejon, mint a Source Warden es a Lost Fusion. A Dedicated Blow-al oriasit csap az ellenbe (nem veletlenul Devout-ra fejlesztem), es a Combat Alert valoban a 3. runazasa utan allando buff-a valik !!! Ami oriasit fog segiteni mind a vedekezesben, mind pedig a tamadason oriasit fok lokni, es mindezt allando jelleggel, nincs tobb ujratoltodes. Ugyhogy gozerovel ramentem a Dedicated Blow mellett a Combat Alert-ra is, mar 2 runa benne van. Ha meglesz a 3., akkor kesz. A Cont-t valoban fel kene hozza venni kovetkezo skill-nek, mert akkor fogok tudni 2 buff-ot egyszerre hasznalni, es a T-Energy Shroud + Combat Alert nagyon jo lesz egyutt. Itt van a karim:
Ezt most celiranyosan es nagyon jol fejlesztem, ez le fog tarolni mindenkit, mar most erzem az erot benne. -
DORSANAX #4570 Mi a fenének kell kilépni a menübe,már bocsi?Én is úgy lépek ki,hogy nyomok egy F9-et,majd Alt+F4,osz jól van.Ráadásul pontosan és jó helyre tesz vissza.De nem akarok beleszólni,mindenki úgy lép ki,ahogy akar... -
#4569 nem az a baja Grebbernek, hogy kilépked a menübe neki a játék, hanem sokáig tart amig kilép a menübe -
DORSANAX #4568 #4459-es /Hivatalból érkezett/HSZ-ből ollózva:
"* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás."
"* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett."
Kb.erre gondoltam... -
DORSANAX #4567 Nem akarom elvenni a kedved,de azzal meg kell barátkozni,hogy sajna időnként ki fog lépkedni.Most is,ha visszaolvasol a legutóbbi patch leírásához,ott szerepel az indokolatlan FPS zuhanások és kilépkedések javítása,de úgy látszik ezt nem tudták megoldani.A "csúnya" verzióhoz képest talán annyi az előnye,hogy garantáltan úgy lépkedjük a szinteket és úgy kapjuk az XP-ket,ahogy a készítők megálmodták.Aztán azon lehet vitatkozni,hogy jól álmodták,vagy sem... -
HammeRed #4566 A gólemes küldetésnél mit csinálok rosszul?Elvittem a 3 vödör vizet a gyereknek,lent a bányánál lecsaptam az elementálokat és visszavittem a fickónak aki azthiszem valami olyasmit mondott hogy jól van akkor most már foglalkozhatunk a gólemmel miután adott jutalomként valami magic fegyvert.Utána lemegyek oda ahol a gólemnek kellene lennie de nincs ott.Semmi megoldatlan feladat nincs a városban mert vagy 10x körbejártam már.Poén hogy minden adott feladatot megoldottam... -
#4565 Nem bolti egyelőre.2.12-es "csúnya" verzió! -
Tovi #4564 Hol lehet letölteni az Elite DVD-t? Tudtok egy torrent lehetőséget?
Ide írtam, mert elvileg nem warez, ha mégis akkor bocsi.... -
DORSANAX #4563 Igen,értem,de most a tiéd "bóti"?Vagy még csak most veszed majd meg,mert a menübe egy bitonyos verzió lépked ki... -
#4562 Nálam nem volt kilépkedés igaz nem toltam még sokat.Nekem csak a menübe való visszalépés sok idő! -
DORSANAX #4561 Bocs,"FPS"... -
DORSANAX #4560 Az a valaki én voltam,legálisan felteheted nyugodtan,mert az egy patchnek számít.Azonkívül nem nyúl hozzá,csak a "pak"mappához,ami a grafikát tartalmazza.
A kilépkedések nálam is gyakoribbak mióta az új 2.31.0 van felrakva,szerintem semmi köze a gépemhez,mert símán fut 35-40 FFP-el az ELITE-vel és mégis kilép kb.2 óránként egyszer... -
TGWH #4559 Hát még jó hogy +1 maggal jobban fut :D az érdekes ha a menübe sokáig tart neki kilépni. Nekem az asztalra nehezen akart kilépni, de rájöttem hogy nem fogta fel a kattintást az igen gombra :D Asszem gépet kell majd újítanom. A városokban viszont elég durván leesik 3-4 fps-re egy kis ideig a játék, az új patch előtt ezt nem csinálta (bár lehet az a baja hogy töltök fel/le netre...). -
#4558 Nekem nincs gond jól fut a game de viszont a menübe való kilépés vagy 5 perc neki nem értem miért! -
TGWH #4557 Ha csak a grafikai fájlokat módosítod, akkor persze, v.ki már írta régebben hogy feltette. Én speciel egy stabil 30 fps-nek jobban örülnék... -
#4556 Ha megveszem az eredeti magyar sima verziót akkor arra feltudom minden zokszó nélkül tenni a netről leszedett elite dvd-t? (Ez nem magyar) -
vidu01 #4555 Itt látszik hogy mind a kettő használatban van nálam:
-
#4554 KOSZI! Maris megnezem! -
vidu01 #4553 Mind a kettő kell TGnél is alap skill a koncentráció mint MINDEN más karinál. -
#4552 De jobb az a TG-nel, mint a T-Energy Shroud? Mert en akarhogy nezem, a T-Energy Shroud buff eri meg a legjobban, az nala a legjobb szerintem. Sokat szamit harcnal, hogy nem egybol a HP-mat pufolik le kozbetlenul, hanem csak a burkot / vedelmet korulottem. -
vidu01 #4551 Ki mondta hogy az elf gyilkológép? Az egy törékeny mágus.:) Egyébként a lángvihar amivel nagyon jól aprít meg a meteoreső. Tűzlabda is jó ha leviszed a regen idejét kb 0,4 mp re.