• Dante73
    Sok dolgot javított a patch, már nem megy le asztalra a játék, ritkábban szaggat be, viszont 2 nap alatt 4x exézett. Ez azért érdekes, mert Vista alatt eddig összesen 1x fordult elő, mert a Vista megoldja általában. (Nem hagyja megpusztulni a dolgot, háttérben elmenti az exe állapotát, leállítja, elindítja újra, majd visszarakja "bele" a mentést, Te meg egy laggolást látsz az egészből.) Egy év alatt... Azt nem vágom, miért kellett a pontrendszerbe belenyúlni, így elég sok kari használhatatlan lett.
    Úgyhogy, a következő patch-ig megint pihentetem a játékot. Gyanítom, azzal lehet egyébként gond, hogy 320 videómemóriám van. Egyszerűen nem ismeri fel szerintem, és 512-ként kezeli. Más magyarázatot nem tudok erre a viselkedésre. Olyan a dolog, mintha "túltöltené" a videómemóriát. Legalábbis, ránézésre.
    Megjelenés napján megvettem a játékot, és a játékmenetet illetően nem csalódtam. Viszont azóta még egy fél óra nem volt, amikor felhőtlenül élvezhettem volna a játékot. Remélem, javítják, mihamarabb...
    Na, sory a panaszáradatért...