Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ezzel a legutolsó hotfix-szel teljesen jó a játék. Megszûnt a lag, nem áll meg a játék 1 mp-re ha quest tárgyat veszek fel, vagy ölök meg egy küldetés által adott ellenfelet, határozottan jobban fut az egész.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
A videonak teljesen jó a hangja szerintem
Nézd meg egy BIK lejátszóval játékon kívül

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Megvan a BG-s küldetés, hááát elég jó lett volna, ha van a videón normális hang... A mikrofon viszont piszok erõs, pont jó is lesz nekem még vagy 5-10 szintig.
A bõséges termés címû küldi beszart, hiába értem be a városba, nem tudtam beszélni az ürgével, így egy felkiáltójellel a feje felett futkosott utánam. Miután kiléptem, szerencsére eltûnt. Az elõzõ küldetés sem tiszta, mert vagy 10 vaddisznót öltem meg, mégis csak 5/10 van kiírva, több vaddisznó meg nincs a szõlõben, a kerten túliakat meg nem számolja.
Jó a játék, de a sok ellen miatt inkább már nem járok be több területet, megyek a Nagy Falhoz lev33on.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

rage
Nem, nem abból lesz mountod
Minden kasztnak van egy saját küldetésvonala is.Mondjuk azt, hogy a kettes számú fõ küldetésvonal.

Rettenthető
Most már csak megnéztem:

Naturban, mindenféle erõsítés nélkül.
Aktivált izzóbõrrel
Aktivált izzóbõrrel, szélkígyón

Bár igaz, az izzóbõr leírásából nem ez derül ki... érdekes.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

wedge31
Akkor kérdezd Nabunaidot vagy XeeNt a hátasról ök elfel tolják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kovecses
Vagyis mire jó nekem? ebbõl lesz a mountom? vgay mi lez ebbõl ha végigviszem?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

wedge31
A kék az a kaszt specifikus küldi.

kovecses
Elf!!!!!!!!!

kovecses
Hát sajnos nem jöttem rá a mount küldire!!! 😞((((((((

Valaki azt megtudná mondani hogy ha a narancssárga nyil afõküldetést jelöli, akkor mit jelöl a kék nyil (nem a szürke hanem a kék) mert a kék küldetés-sorozat párhuzamosan fut a narancssárga fõküldetés-sorozattal, csak nincs annyi helyszin de ugyan azokona helyeken kell megfordulni!

Valaki valami okosat?

XeeN
Az elfnél gyengíti, nem is kicsit... -33% újratöltõdés, ami nálam a 3.5-ös tûzviharból csinált 4.2-est ,az 1.7-es tûzgolyóból pedig 2.0-st(vagy valami hasonlót).

rage
Vicces, hogy mindenütt úgy írnak a játékról, hogy pl a Szeráf tigrise harcra termett, s milyen veszélyes. Ez alapján úgy gondolnám, hogy harcolni is fog, nem csak taxinak jó 😊

wedge31
Olyan kigyot kéne venned ami a tüzes varázslatok cooldawnját csökenti lehet hogy a jelenlegi nem ilyen.

Én is így voltam vele, hiszen tényleg csak így lenne értelme, bár az is borzasztó nagy segítség, hogy a karakter specifikus hátason lehet használni a harcmûvészeteket.

Szóval elõször fel sem tûnt, hiszen én aztán le nem szálltam a nyeregbõl... <#vigyor>
De egyszer mikor barlangból jöttem ki és rám támadtak, feltûnt a különbség. Utána néztem meg mennyi a visszatöltés buffokkal nyeregben és anélkül. Hát tetemes a különbség, jelenleg a tûzvihar nyeregbõl 3,9-4,0 körül van, ha leszállok a Szélkígyóról akkor meg 2,6...

wedge31
Ez tényleg érdekes mert a inkvizitor a dryád és a szerafin / ezekröl tudom biztosan / mountjai mind csak bonuszokat adnak mert csak igy van értelme az egézsznek.
Háromféle hátas minimum van ,ahány képesség csoport annyiféle és amelyik fajtát veszed az azt erösiti.

Már kérdés persze, hogy van-e több fajta hátas, én még elég alapot vettem kb. 20. szint körül.

A spéci hátas az elf mágusnál megnöveli a visszatöltési idõt, ezt leteszteltem, és elég csúnyán ront rajta.

Tûzbõr hatásai:
- gyorsítja a tûzvarázslatok visszatöltését
- lassítja a másik két ág varázslatainak visszatöltését

Mágikus erõnlét:
- mindegyik varázslatág visszatöltését gyorsítja.

Más. Rájöttem mi a gondom a játékkal. Hiába a hatalmas terület, a rengeteg eldugott barlang, titkos alagút stb. stb. ha ezekben semmi spéci, jó tárgy, szörny nem vár, mint mondjuk a Gothic játékokban. Ott találsz egy elhagyatott helyet, tuti lesz valami jó cucc, ami messze jobb mint az addigi holmid. Ma pl. már 220 körül van a megoldott questjeim száma, és tényleg benézek minden lyukba, fõküldivel még sehol sem vagyok, de az égegyadta világon semmit holmit, ami használható lenne, nem találtam.

Abszolút szerencse dolga, hogy valami bosst ölsz vagy felrúgsz egy szarkofágot valami sír mélyén és abból esik ki az értékes tárgy.

Kiábrándító. Tök felesleges bejárni mindent, max pár küldetés körítése szórakoztató, de semmi több. <#szomoru1>

Szóval akkor most így 49-es szinten nekilátok a fõszálnak és hanyagolom a többit.

Prince23
Ja
hát kipróbáltam, és a egy mappát nem engedélyezett a Common files nevü mapot.
ahhoz, hogy én feltudjam tenni az elsõ patchet MÉG 1.8 giga kéne h szabad legyen... nem tudok mit kezdeni, ez van sajnos...
ketté választva, két setuppal felmenne... 😄

wedge31
A vérdriádok kardja atom jó ,nekem sokáig az volt jó néz ki ahogy lángol és jó a sebzése is.

Rettenthető
A két Endijian cuccból eredõ bónusz tetszik:

(Itt az életelszívás és a fekete átok a belekovácsolt rúna értékei)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

rage
Ja, maga az elsõ patch sem megy fel ?
Hát, valahogy pedig jó lenne felnyomni...
Nem tudsz helyet csinálni a C-n?
Átmásolni akár másik partícióra annyi állományt mondjuk valami feltelepített játékból, aztán törölni, az install után meg visszamásolni ? Én néha így szoktam, ha nincs elég hely...

Prince23
de az csak hotfix. ami az elsõ patchre épül.

rage
Most kijött újabb patch. Az sem megy fel ?

Prince23
Miért van az, hogy idõ után, a karakterem nem akarja felvenni x tárgyat? ez vmi bug, mi? többször kellett kilépjek alt+f4-el.
Újat kezdtem... szeráffal tolom... több mint öt órája tolom összesen, de még mindig az elsõ fejeztnél vagyok, még nem vittem el az adózási hírt az elfnek.
patchet továbbra se lehet feltenni a gépemre. a fránya hely miatt. így gyárival játszom fullon. ja és tömény x óra alatt fogja magát a játék, és kilép a windowsba :S

wedge31
Sajna sehogy.

OK, a követéses kameramód a problémát megoldotta. Alapból fixen volt, ami szerintem szar.
Köszi mindenkinek, aki segített.

Még egy kérdés: a beállításokat hogy tudom elérni anélkül, hogy kiszállnék a játékból?
wedge31
Milyen kasztal vagy ?

wedge31
Tényleg csinálhatna valaki már egy faqot...

kovecses
Nem tudok a csajtól kapni semmit és a szigetet se jelöli meg nekem az ég világon senki. Ki küldött a csajhoz és hol van?

wedge31
A pause funkcionak én is örülnék vagy legalább ha megnyomjuk a esc gombot akkor legyen szünet.

kovecses
A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.

Komolyan?

Már megõrülök a kamerakezeléstõl!

áááááá

isten vagy!

Rettenthető
Lehet én b*szok el valamit, de be lehet azt valahol állítani, hogy ne a fõellenség legyen a képernyõ közepén, én meg irányíthatatlanul szaladgáljak rajta körbe, hanem a karim legyen középen?

Illetve nem tudom ki hogy van vele, de nagyon díjaznám, ha az Ascaron volna olyan kedves és a következõ patch-be beépítené a 'Pause' funkciót.

wedge31
Na dryádal most vettem fel a mountsos küldit nem fogjátok elhini de a csajtól ö elküldött a fal mellet gyanusan gugolo faszihoz ö meg megkért hogy hozzam el az elveszet térképet ,megtaláltam visszavitem neki erre bejelölte a térképen a szigetet most megyek egy kapitányhoz aki elfuvaroz oda pont igy volt inkvizitoral is.

rage
Állítsd a kameranézetet fixre.

LeonSilver
Hehe, megvan az út 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

árnyharcos
görgõt lenyomod akkor fogathatod a kamerát 😄
amúgy meg nagyon 1szerû az irányítás, egérrel mész, ölsz skillezel kamerát állítasz, billentyûzettel meg fegyvert váltasz vagy harcmûvészetet meg iszol.

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

wedge31
A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.

rage
Nélam is arra megy amerre akarom egérrel
Nincs véletlen elállítva valami ?
Pont ugyanúgy megy mint a Titan Questben, játszottam azzal is eleget.

Megcseréltem az "a" és "d" billentyûk kódolását.Így már nem zavar a bal és jobb. (De váltig nem értem, hogy miért nem lehet egérrel fordulni.)
A 19. szinten ezüstben újrakezdtem. Most már jobb a 22. szintû ellenfelekkel szemben. Így már nem fogok elaludni.
Köszi.
LeonSilver
Én is itt állok mint a lóf*** a hidegvízben .. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az lehet az. Akkor ráfekszem a fõküldetésre elõbb. Csak elõre szerettem volna nyargalni a Lepelpókért. 😄

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

google.hu
Fejbõl én sem tudom milyen városok vannak Paks környékén.

rage
Az biztos, hogy ugyanabban a városban, ahol keresitek, volt egy csávó, aki egy elveszett térképet említett. Elhoztam a térképet neki, erre elküldött vele a csajhoz, aki a fényben áll.

kovecses
Mondjatok egy nyomdát ami fogad interneten képet kinyomtatja és elpostázza a cimedre a kinyomtatott térképet. Vagy cimet Paks környékén.

Nyomdában kinyomtatják, egész olcsó, ahogy ITT írták pár oldalon belül...
Maksi, nem arra gondolsz, ami elválasztja az elfek és az emberek területét? Ha igen, akkor gondolom a fõküldivel nyílik ki az út.

kovecses
Hol van ez a fal mellett kuporgó ürge???

Hol tudnám kinyomtatni a hatalmas sacred térképet?

Bocsi, de nem lehet, hogy az a fénysugaras csaj csak inkvizítoroknak adja a mountos quest-et?
Amúgy még mindig nem jöttem rá, hogy lehet átjutni azon a várfallal körbeépített 2 kapun, ami a térkép közepén van, és ellehetetleníti az áthaladást, mert nem tudom kinyitni... Mi a megoldás?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

rage
Amit a #3062-ben írtam még a melóhelyrõl, az nem segít?

kovecses
Nekem ez a sugarkorben álló csaj ne ad küldit és nicns hátasállatom valaki help!

árnyharcos
nekem ez a kard 2x is kipottyant, 50. meg 58. szintûként és volt 1 idõszak amikor mindkettõt egyszerre használtam 😊
képzelheted fejenként 1 milla felett volt a kovácsolási költség 😄
de szerencsére már az 50. es helyett már találtam 1 jobbat, 1 zsír kis lángoló baltát =)

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II