10030
-
TGWH #4510 Úgy gondoltam hogy 10. szinten teszem be az inkvizítoromat, de mire elértem a városba, addigra átcsúsztam 11. szintre. Persze nem baj, mert így többet tudtam költeni az árusnál. Azért van egy kis különbség a 2 szint között. Milyen lett a kis gyilkológép? Íme:
10. szinten:
11. szinten 50 ezer arany elköltése után (árus + kovács):
-
#4509 Ez igaz hogy fontosabb, de ha felveszed a bargaininget SOKKAL jobbak lesznek a cuccaid. Alig esett rendes +skilles cucc eddig dögöktől, viszont így alkuval az árusok szórják rám a +5 skill meg CA cuccokat, és akárhogy számolok, az hogy 45. szintre beleöltem 45 skillpontot, és mondjuk csak felszerelem magam +5 skilles cuccal, akkor az 8(az eddigi skillek száma)*7(felszerelés slotok gyűrűk amulettek nélkül)*5(+5 skill)=280 ingyen skillpont :) Persze ez eléggé sarkítva van, de pl nekem most konkrétan olyan cucom van ami +15 all skill és +16 all CA. Nem is kell szerintem mondani hogy rengeteget dob a karakteren a jó felszerelés. És ezek közül a cuccok közül majdnem mindet vettem és nem találtam(talán 2 olyan cucc van rajtam ami esett). Úgyhogy nagyon is életképes az alku. -
#4508 Betöltés, nálam a best; Two beer, or not two beer... -
Fasiszta #4507 Te melyik ember vagy? -
#4506 Es akkor kovetkezzen most par aranykopes a Temple Guardian-omtol, amiket jatek kozben szokott elnyomni:
Amikor quest-szinhelyhez kozeledem: ''Sensor detects target area.'' :)
Amikor elutasitom a quest-et: ''Negative.''
Harc kozben, amikor megolom az ellent: ''Temple Guardian one, target zero. :P
Amikor kkivegzi a koboldot: ''Target eliminated''
Ja, es a kari kezdesekor is nagyon ut a dolog: ''Activation successful, Temple Guardian has been activated.'' -
Fasiszta #4505 Milyen erős gép kell ehez a játékhoz? -
#4504 Az se rossz hogy bossharcnál már nem követi a kamera a monsztát meg ugye ha jól vettem észre már nem is lehet végtelen alkalomal vissza menni egy kinyirt bosshoz mert javitoták és nem támad fel. -
#4503 Hát , nem gondoltam volna hogy külön HU patch is van -.-.-.-.-.-.- -
Rusy #4502 szerintem a HU patchot próbáld ki :D -
#4501 Cső all!
Annyit szeretnék megkérdezni hogy megvettem a játékot eredetiben és milyen patch kéne hozzá? Mert próbálkoztam már az US , UK patchekkel de nem jók nem tom mi nem tetszik neki. Előre is kösz a választ. -
vidu01 #4500 Nincs szintkorlát, amikor odaérsz és megcsinálod a questet. -
#4499 hali mikor lehet a seraphnal kardfogu tigrist kapni? -
#4498 lvl 10 lett a Temple Guardian-om (Templomor), Source Warden-nek fejlesztve.
A szintjehez kepest magas Armor Lore + Warding Energy Lore + T-Energy Shroud buff harmas nagyon-nagyon jol bevedi, es most mar nem tudjak olyan konnyen szetpufolni. A tamadas is nagyon jo, messzirol megtizedelem az ellen a pisztollyal (vagy eppen az icy akarmi skill-el), ha pedig kozel jonnek, akkor adok nekik a karddal rendesen. Ha pedig champion jon kozel, akkor kap egy kis Primal Mutation-t, vagy ha nagyon eroskodik, akkor ranyomok egy Dedicated Blow-t. :cool: Most igy nez ki:
-
#4497 A Bargaining (Alku) skill, amit ugyanugy fel lehet venni, mint a tobbi skill-t, minden x. szintlepesnel (lentebb be volt rakva, hogy mely sznteknel lehet ujabb skill-t felvenni). Tehat egyszeruen kivalasztod, es kesz. En viszont per pill a Temple Guardian-omhoz sem Perception-t, sem Bargaining-et, sem Divine D.-t nem veszek fel, mert vannak ezerszer fontosabb skill-ek. Es per pill ugy vagyok vele, hogy hiaba fejlesztem jo iranyban a karaktert, egy Toughness vagy egy Tactics Lore skill ezerszer fontosabb lesz a Bargaining-nel. -
#4496 Jó dolog azért ez az alku. Most nagyjából minden cuccom vagy +5 all skill vagy +5 all CA, rengeteg +damage van bennük, meg ki tudja még mi jóságok. És a vállasomon kívül mindet vettem. Mondjuk ennyire magasan nincs sok értelme tartani az igaz, de szeretnék egy szetet összeszedni csak hogy legyen, mert amúgy sokkal jobbak a cuccaim, mint a szet tárgyak bónusszal. -
DORSANAX #4495 Nem vagyok nagyon tapasztalt ebben a játékban,de azt vettem észre,hogy az új patch felrakása után a kereskedőknél nagyon érdemes odafigyelni,mert sokszor olyan cuccos is van,ami aránytalanul olcsó a többi jónak látszóhoz képest.Csak most indítottam a Szeráfomat,de már legalább 3 olyan 40 arany körüli kardom, sisakom,kesztyűm van,ami tulajdonságait tekintve 3-400-at ér minimum.Ehhez hasonló érdekesség volt szerintem a Sacred 1-ben és a Diablo2-ben is... -
TGWH #4494 Tulajdonságnak veszed fel, és a skillpontokból teszel rá annyit amennyit lehet (annyit lehet, ahányas szintű vagy), a többit meg a tárgyak tulajdonságaiból szeded össze. Pl. az ereklyék gyakran adnak az Alku tulajdonságra pár pontot. Max egy jó tulajdonságtól megfosztod magad, de ha magasabb szinten nagyon darálnak az ellenfelek, akkor bezony be kell majd áldozni az Alku fejlesztését... -
TGWH #4493 Az engem nem érdekel. Vagy pottyannak, vagy nem a setek, ha nem úgy jönnek a jobb cuccok, amikkel fel tudnál tornázni az Alkut, akkor úgy jártam. Az sem biztos hogy a szintemig fogom húzni, nekem csak addig éri meg, amíg jó cuccok esnek, a túl jókra már kicsit soknak tűnik ennyit áldozni. -
Rusy #4492 ez az alku dolog hol van? gondolom olyan mint diablóban a gamble de kinél lehet? -
#4491 Kicsit magasabbnak kell lenniem mint a szinted kétszerese és akkor jönnek a setek, meg a unique-ok(nálam 45. szinten 96-os alkunál jelentek meg). Persze csak ha régi patched van. Ha az új fent van, sárgánál jobbak nem jönnek. -
#4490 Melyik sorokat írtad át? Sok farmolást megspórolnál nekem xD -
TGWH #4489 Alkut kipróbáltam, ha egy szinten van a karaktered szintjével, szinte csak mágikus és sárga cuccokat találsz, meg jó alaptulajdonságúakat. Kíváncsi vagyok mi lesz 20. szint körül, mindenesetre felveszem a másik inkvizítornál is harmadikként.
4es szintig jutottam, de az átlag órás kifagyás megvan. Az időjárás bekapcsolása kicsit visszahúzta az fps számot, de nem nagyon, és addig hagyom, amíg nem látok egy zivatart :D
Harbonah, nem olvastam, vagy csak nem emlékszem rá. A bónuszok miatt érdemes lenne sztem felvennem a Nyel.fegyv.haszn. tul.-t. Persze csak később, nem rögtön a legelején.
Ilyen jól még sosem indult az inkvizítor. Kaptam kezdésnek egy 21-es +7-8% fizikai védelmű mellvértet, egy mágikus ereklyét, ami alku +1-et ad.
Elgondolkoztam. Ha egy karddal tudsz sebezni, pedig nincs semmilyen Kardhasználat tulajdonságod, akkor v.hogy mégis ad a kard sebzésén kívül egy kis pluszt, hogy azért eltaláld az ellent. Talán az Alku-nál is így van, mert már a Boldogság Tehénfarmom olyan jó cuccokat ad az árus, hogy az nem lehet véletlen.
4. szinten már 110 körül van az ellenállásom, igaz felvettem a Páncél és a Szívósság tulajdonságokat. Talán még a Varázslat ellenállás vagy az Alkat tul.-t veszem fel jópár szinttel később, majd meglátom. A kezdő ca iszonyat sokat sebez, és több ellenfelet egyszerre, igaz ehhez is kellett egy piszok jó balta, aminél találtam rögtön a második szint körül egy még jobbat.
Alakul a gyilkológép. Kb. mint ha egy árnyharcossal lennék, egyszerűen megállíthatatlanul darabol, és az életének max harmadát szedik le az ellenfelek, igaz eddig két hármas csoportnál több nem támadott meg gyors egymás után.
Most pár szint alatt összeszedek egy rakat aranyat, aztán jöhet az Alku, azzal együtt meg a még jobb cuccok. Utána gyúrok egy kicsit a Kétkezes harcra, majd ahogy tudom húzom lejjebb a var.vissz.tölt. időket. Majd meglátom hogy alakul, hisz most is egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem fel az első két helyre a két fontosabb védekező tulajdonságot. -
torma1 #4488 Hűha! Sikeresen átírtam a balance.txt a játék könyvtárában! Van egy rész ahol a Kereskedövel csinál valamit! Hát olyat csinált hogy csak rare cuccukat adott el meg setteket! :) :) Ja igen volt amit 5 millioért!!!!! Hát ja kicsit kevés volt hozzá a pénzem :D :D De érdekességnek jó volt!Elég kemény gyűrűket,meg fegyvereket adott el! :) -
DORSANAX #4487 Bocs,már értem,szóval ivás után szűnik meg rendesen,az jó... -
DORSANAX #4486 Szerintem a szívdobogás kellett,pedig nekem is van mélynyomóm,most kezdtem az új patch dolgait kifigyelni,azt nem értem,hogy miért bénázik a Szeráf pl. amikor harcolnia kellene,egyszerűen nem akar mozdulni,vagy mifene,most akkor a fürgeséget is fejlesztenem kell? Elalszik a drágám és közbe ütik,mint állat...
Majd meglátjuk,most még csak 3-as szinten vagyok. -
#4485 erről már korában írtam, csak én a sword lore-ral néztem, mivel a serának nincs hafted weaponra skillje.
A lényeg, hogyha kétfegyver van egyszerre a kezeidben akkor csak a dual wield befolyásolja az attackspeeded stb. Viszont, ha a tárgyon van olyan tulajdonság ami valamelyik skillhez kötődik arra nem hat a dual wield, arra csak a saját fegyverosztály skillje fog hatni.
Ezért ha duallal akarsz menni akkor nem is nagyon érdemes felvenni más fegyver skilljét, mert nem érvényesül maximum egy vagy kettő plusz módosítot tudsz feloldani, de ha ilyen nincs a fegyveren akkor meg csak skillpont pazarlás, persze ha marad szabad skill akkor el lehet rajta gondolkodni nyugodtan, de inkább később érdemes akkor dönteni, amikor már körvonalazódik az end-game, mert valjuk be a lvl 150-200 igencsak messze van még :) -
TGWH #4484 Affene, a képek már a kepfeltolto.hu-n sincsenek, elveszhettek vagy mifene. Így kénytelenek lesztek hinni nekem :D Ha érdekel v.kit az a 6 kép, akkor feldobom őket még egyszer.
Elfelejtettem, hogy a legidegesítőbb hibát kivették az új patch-hel. Ha kevés életed van, elkezd ,,szívdobogni'' a hangfalad, ha van mélynyomód, akkor még idegesítőbb. Kénytelen voltam szinte kikapcsolni a mélynyomót, mert hiába ittam életitalt, dobogott tovább... DE most már nem!!! Ha iszol egy pirosat, egyből elkussol. Hogy ez mekkora megnyugvás. Végre nem idegesít tovább, adhatok hangerőt a mélynyomóra is :D -
haata #4483
itt lenne a rács -
TGWH #4482 Teszteltem egy kicsit az új patchet. Elsőre kicsi negatívum:
Látjátok amit én látok? :D
Karakter törölve, elf indít, az jó volt tegnap. Ma megint ránéztem, de semmi gond, most már jó.
Teszteltem egyet, hogy viszonyulnak egymáshoz a Kétkezes fegyver használat (régebben Párbaj ismeret), és a Nyeles fegyver használat tulajdonságok.
Kétkezes fegyver használat 1-es szinten, két bunkó a kézben:
Egyik bunkót lecseréltem egy kardra:
Hozzávettem a Nyeles fegyver használat tulajdonságot:
Kardot kicseréltem a másik bunkóra:
Az eredmény:
Egy fegyver gyengébb mint kettő.
Ha Kétkezes fegyver használat tulajdonságod és Nyeles fegyver használat tulajdonságod van, akkor a két bármilyen legerősebb fegyver erősebb lehet mint két nyeles, de a támadási sebességed le fog csökkenni a két nyeles fegyverhez képest.
Azaz ha nem veszed fel a kard vagy nyeles fegyver használatra bónuszt adó tulajdonságot, akkor ,,csak'' lassabb lesz a támadási sebességed a két fegyverrel.
Szerintem először felveszem a Kétkezes fegyver használatot, használok két fegyvert, és ha nagyon lassú lesz, felveszem a Nyeles fegyver használatot, vagy a kardhasználatot erősítő tulajdonságot.
A lényeg hogy ha a Kétkezes fegyverhasználat tulajdonság maximumon van, akkor lehetséges hogy fegyvertípusra csak kis mértékben kell specializálódnod. Mivel nem tudsz minden tulajdonságot kimaxolni, talán még ez a legjobb megoldás.
Inkvizítor karakterem tehát közelharcos lesz. A varázslatoknál az volt a gond hogy nehéz volt a reg. időt levinnem, így harcolnom kellett. Mágusbottal nem lehetett annyira jól harcolni, így hiába ad bónuszt, lemondok róla, és nagyon rágyúrok a közelharcra. Kb. így fog kinézni: Hátborzongató inkvizíció fókusz, Kétkezes fegyverhasználat, Koncentráció/Harci tudományok vagy mi, Taktikai/Gyorsaság ismeret, Páncél/szívósság/alkat.
Majd meglátom hogy a Hátborzongató ink. csoportot hogy tudom szinten tartani, mennyire kell majd csökkentenem a reg. időt. Tehát közelharcos inkvizítor, majd meglátjuk milyen lesz :D
A patch. Hát igen, amilyen rosszul indult, olyan jó lett. A legfontosabb, hogy a hangok hardveres gyorsítását NEM KELL LEVENNEM!!! Kicsit mint ha gyorsult volna a játék, mentés után leesett 12 fps-re, hát ez van ha nem állítom át a fraps videofelvevőjét az f9-ről más gombra...
Még az alku tulajdonságot nézem meg, ha jó cuccokat ad, egye-fene alapon első tul.ként felveszem, csak nem dobja annyira vissza a teljesítményem hogy emiatt halálozzak el. Ha sok pontot kell rá pakolni, akkor az meg úgyis kiderül 20as szint környékén...
Hosszú, de annál fontosabb írás lett ez a hsz asszem :D -
#4481 kép róla, hogy pontosan hol ?
lehet, hogy csak egy bizonyos mellékküldivel lehet azon az ajtón átjutni... -
haata #4480 Help!
A szeráfok földjén az egyik szigeten egy barlangban van egy lezárt rács amit amit nem tudok kinyitni és továbbmenni.
Hogy lehet kinyitni? -
DORSANAX #4479 Csak vicceltem,ez legyen a legnagyobb probléma.Ami viszont érdekes,hogy mindjárt az elején meghaltam,még nem szoktam hozzá,hogy ezüstön ilyen nehéz lesz a nyomulás... -
#4478 speckó tárgy találása után sem pofázik már az én árnyharcosom sem :D
valószínű sok embert idegesített és kiszedték
de viszont a csata közbeni dumákat, nem tudom, hogy csinálták meg, de én még lvl 80 on is hallottam olyan dumát amit még egyszer sem mondott :D
lehet, hogy szinthez kötött dumák vannak, hogy sose und meg :> -
DORSANAX #4477 Köszi,már felraktam a patchet,valszeg így jártunk,ahogy mondod... -
DORSANAX #4476 Állj,ne moccanjon senki,a Szeráfom megnémult!Idáig minden ima után hangosan mondta,hogy "köszönöm Istenem",most meg teljesen bunkó lett,mert nem szól egy szót sem... -
Norec79 #4475 Az alku képességet megváltoztatták csak rare cuccokat lehet kapni. Nekem van egy 26-os elfem 83-as alkuval a patch elött televolt az árus uniq tárgyakkal és akadt szet is, patch után csak rare cuccok vannak szóval vagy mégfeljebb kéne tornázni(ami nem nagyon megy már) vagy igy játrunk. -
#4474 rúnákra gondolsz ?
nyomj egy C,E,F "kombót" és mindent látni fogsz amit kell :D -
#4473 Még nagyon kezdő vagyok a gameben.Vannak medálok amiket jobb gombbal lehet használni és elvileg a képességeinkhez adódik.No ezeket a képességeket hol tudom megnézni mert nem igen találtam :( -
DORSANAX #4472 Köszi a választ,még csak 25-ös,mert a Bargaining/Túlélés/ szint emelése miatt újat kezdtem,de nem számít.Úgy döntöttem,hogy felteszem én is,köszi... -
#4471 van egy alkus karim, de azt még nem teszteltem le, majd ha este hazaérek a melóból megnézem