• TGWH
    Alkut kipróbáltam, ha egy szinten van a karaktered szintjével, szinte csak mágikus és sárga cuccokat találsz, meg jó alaptulajdonságúakat. Kíváncsi vagyok mi lesz 20. szint körül, mindenesetre felveszem a másik inkvizítornál is harmadikként.

4es szintig jutottam, de az átlag órás kifagyás megvan. Az időjárás bekapcsolása kicsit visszahúzta az fps számot, de nem nagyon, és addig hagyom, amíg nem látok egy zivatart :D
    Harbonah, nem olvastam, vagy csak nem emlékszem rá. A bónuszok miatt érdemes lenne sztem felvennem a Nyel.fegyv.haszn. tul.-t. Persze csak később, nem rögtön a legelején.
    Ilyen jól még sosem indult az inkvizítor. Kaptam kezdésnek egy 21-es +7-8% fizikai védelmű mellvértet, egy mágikus ereklyét, ami alku +1-et ad.
    Elgondolkoztam. Ha egy karddal tudsz sebezni, pedig nincs semmilyen Kardhasználat tulajdonságod, akkor v.hogy mégis ad a kard sebzésén kívül egy kis pluszt, hogy azért eltaláld az ellent. Talán az Alku-nál is így van, mert már a Boldogság Tehénfarmom olyan jó cuccokat ad az árus, hogy az nem lehet véletlen.
    4. szinten már 110 körül van az ellenállásom, igaz felvettem a Páncél és a Szívósság tulajdonságokat. Talán még a Varázslat ellenállás vagy az Alkat tul.-t veszem fel jópár szinttel később, majd meglátom. A kezdő ca iszonyat sokat sebez, és több ellenfelet egyszerre, igaz ehhez is kellett egy piszok jó balta, aminél találtam rögtön a második szint körül egy még jobbat.
    Alakul a gyilkológép. Kb. mint ha egy árnyharcossal lennék, egyszerűen megállíthatatlanul darabol, és az életének max harmadát szedik le az ellenfelek, igaz eddig két hármas csoportnál több nem támadott meg gyors egymás után.
    Most pár szint alatt összeszedek egy rakat aranyat, aztán jöhet az Alku, azzal együtt meg a még jobb cuccok. Utána gyúrok egy kicsit a Kétkezes harcra, majd ahogy tudom húzom lejjebb a var.vissz.tölt. időket. Majd meglátom hogy alakul, hisz most is egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem fel az első két helyre a két fontosabb védekező tulajdonságot.