10030
-
#4470 milyen és hanyas szintű karit akarsz otthagyni ?
de ha mindenképpen új szeráfon gondolkodsz, feltétlen rakd fel a patch-et
szerintem nagyon sok tényleg hasznos újítás van benne
leírok párat ami nekem nagyon bejön:
- fegyverbe kovácsolt kövek látszanak :>
- jobb drop, és szerintem feltűnően több champion szörny mászkál, ami megint növeli a jobb drop esélyét
- új minisetek új minibossok
- multi hit féle és egyszerre többet sebző harcművészetek feltűnően jobbak lettek (kicsit részletesebben leírtam lejjebb)
- automatikusan aktiválódó portálok, és azokból is töb van
- jobban látható küldetés karikák :D
sorolhatnám még, szerintem tedd fel! -
DORSANAX #4469 Bocs,úgy értem,a kereskedőknél... -
DORSANAX #4468 Még valami,az "alku" szintjének emelésével itt is jönnek a jó cuccosok? -
DORSANAX #4467 Hát igen,saját kovácsolt fegyvereim és cuccaim nekem is voltak a karakteremen,amikor az új patch felment és villogott a szemem,mert olyan gyenge lettem.Kösz a választ,lehet,hogy mégis felteszem és indítok egy új Szeráfot... -
#4466 szerintem tedd fel, én karakterem is nagyon legyöngült (le is írtam picit régebb) de 2 szint alatt a droppokból visszajött a gyengítés nagy része. (78=>80)
nem vettem volna észre, hogy sokkal erősebbek lettek volna a szörnyek, pedig azóta már 2 főbosst is levertem (skorpió+repülőgép :D)
nálam a gyengülés csak is a saját magam által kovácsolt tárgyak legyöngítése miatt következett be.
igaz az NPC kovácsokat is iszonyat legyöngítették, lehet nálad ezért volt érezhető különbség.
nálam az is közbejátszott, hogy elfelejtettem kimentei a karimat patch előtt és utána uninstall után már nem lehetett 2.12-ben használni :D
De már nem bánom, szerintem megérte -
DORSANAX #4465 Azért azt megjegyezném,hogy aki felteszi az új 2.31.0-át és esetleg úgy dönt,hogy 2.12.0-ás változattal akar mégis játszani,mentse ki újratelepítés előtt a hu_HU mappát,így a javított magyarítást használhatja ahhoz is,ha akarja.Így a legálisan vásárolt játékomhoz legalább az új magyarítást használom,ha már a patch egyéb változtatásai nem is tetszenek... -
DORSANAX #4464 Na,ezzel az elhalálozás üggyel kapcsolatban érdekelne a következő dolog.
Én már feltettem az új patchet,majd újra telepítettem a játékot,mert beidegeltem,hogy az elmentett karakterem piszok gyengus lett,ami előtte erősnek volt mondható 2.12.0-val...
Tehát most újra 2.12-es patchel nyomom,de elfelejtettem akkor megnézni,hogy mi a helyzet egy új karakter indítása után.Most az lenne a kérdésem,hogy új karakterekkel is ennyire sebezhetőek vagytok az új patchel?Magyarul sokkal több a kipurcanás?Mert a túlélési bónusz szempontjából ugye nem közömbös...
A válaszaitoktól teszem függővé,hogy felnyomjam rá esetleg újra a 2.31.0-át. -
#4463 bocsi, de én csak ma kaptam meg a kiadótól a pontos infót erről -
#4462 "* Sokkal gyakrabban találhatsz szett tárgyakat"
lvl 17-ig vittem fel a szeráfom, és eddig egyetlen szet itemet találtam... El is adtam azonnal, aztán, mivel véletlen volt, vissza is vettem, 70000-et buktam rajta.
Amúgy tényleg jobb a patch óta. Mostmár nem akadozik, nem vág le asztalra, mindössze egyszer kifagyott a Driádommal. Épp a "köd"-öt gyilkolásztam. Kb a feléig levittem az életerejét, erre crash. Tényleg. Csapkodtam, mint állat, de nem értem, mitöl hal? Nincsen alatta a szintjét jelző kör, és mintha nem közvetlen sebezném, hanem a kis valamiket, amik kijönnek belőle? Mivel a legközelebbi monolit elég messze van, és oda tett vissza, a szeráfommmal játszottam inkább, ezüstön. Sokkal jobb ezüstön amúgy, bár volt 2 halálom. Az egyik teljesen random volt, most se tudom, mitől haltam meg... -
#4461 Igen, mar vagy ket napja kijott :) , be volt ide linkelve, meg a feature listat is beirtak. :) Egyebkent erezhetoen nagyon sok mindent javit es gyorsitja a jatekot, tehat erdemes feltenni, nalam bevalt a 2.31.0 -
laikuss #4460 Egy kis segítséget kérek, Thylyumban ahol egy nő keresteti a férjét a halálos fogás-ban és át kéne menni valami szigetre a térkép szerint, de hol? -
#4459 Új patch 2.31.0 Mérete: 621MB
amit javítottak:
* Egy új játékbeli beállítások menü.
* A jutalmak kihasználása érdekében új főellenfelek.
* 8 újabb portál az Ancarian való kényelmesebb utazás érdekében.
* Új, “részletességi szint”-rendszer a jobb általános teljesítményért.
* Néhány terület jobban megközelíthető.
* A végén lévő főellenség még különlegesebb képességeket használ.
* A föld alatti területek lényeinek száma megváltozott.
* Ki van javítva az a probléma, amikor az erősítéseket nem lehetett
aktiválni kombináció végrehajtása közben, vagy ha nem volt semmi kiválasztva a harcművészet rekeszekben.
* Jobb célzás a kombinációk használatakor.
* Jobb jutalmak érhetőek el a végrehajtott küldetések után.
* Egy észlelési képesség hatás került a játékba.
* Kijavításra került az a hiba, hogy egy elvesztett küldetés végrehajtandónak van jelölve a küldetések listájában.
* Módosítások a szövegben.
* JJE: Lehetőség volt megtámadni egy másik játékost, mialatt az még
csak éppen csatlakozott a kezdő szigetre a szerveren. Ez a hiba javításra került.
* JJE: A veszélyt jelző kör most mát látható a hátason lévő játékosok alatt is.
* Javítva az a hiba, amikor az inkvizítor páncélzata, bizonyos grafikai
beállítások mellett, teljesen elkülönült a testétől.
* Javításra került az a hiba, amikor a városokban is meg lehetett
támadni más játékost.
* Javításra került az imádkozási animációk közben fellépő hiba.
* A fő küldetés párbeszédei alatt lévő hangproblémák javításra kerültek.
* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett.
* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás.
* Kisebb javítások néhány harcművészetnél.
* A több találatra képes harcművészetek végrehajtása távolsági fegyverrel mostantól három lövedékre korlátozódott.
* Javításra került az a hiba, amikor a templomőr nem volt hajlandó támadni, ha éppen egy ló hátán ült.
* A fő küldetéshez kapcsolódó hologramok az őserdős területen most már helyesen működnek.
* Többé már nem szükséges aktiválni a küldetésnaplót kilépést/betöltést követően.
* Új miniszetteket is találhatsz
* Sokkal gyakrabban találhatsz szett tárgyakat
* A szerverek most már minden fokozaton elérhetőek
* A hálózati játékokban az ellenfelek szintje nem egyforma az egész szerveren. Ha két vagy több játékos játszik egyszerre, akkor a velük találkozó ellenségek szintje az adott karakter szintjéhez igazodik
* A hálózatos szabad és JJE játékmódokban most már nyitva van a kikötő
a szigetek között
* A városokban lévő teleportok azonnal aktiválódnak, ha a várost felfedezed
-
Sheol #4458 Eredeti játékod van?
Mert akik nem warezzal játszanak, azoknak nincs semmi gond a patch-eléssel.
Ja, és "kijönni", nem "kilyönni". -
balu840202 #4457 Segitsetelk plz!!!
Felraktam az uj patch-et és a mentett állásoknál betöltéskor megjelenik a karim, meg egy kissebb terület, ahol tok szaladgálni meg minden. körülötte meg szürkeség... a térképem meg csak rózsaszín csíkokból áll.... nem tok kilyönni a szürkeségbe... és egy ellen sincsen -
tomcsa4 #4456 A rendszermeghajtón legyen picivel több mint 3 GB szabad helyed. Három peccs kell: Sacred2-HU-2_10_0_0.exe, Sacred2-HU-2_10_0_0-2_12_0_0.exe és Sacred2-HU-2_31_0_0.exe.
Fontos: az első feltelepítése után a Local Tempből nem takarítja ki magát, kézzel kell elintézni. Ha nem eredeti a játékod és nincs még törés, az utolsót hagyd ki még. -
doncsabi #4455 segitsetek léci
a patchet sehogy se tudom fel rakni miért?
már netet is ki kapcsoltam de ugy se
-
#4454 Most olvasom a hivatalos forumon a class-on belul a Temple Guardian szekcioban:
''In my expierence (how do you even spell that?!), the shield with a good lvled warding energy skill will prove to handle a lot of damage of all but the strongest mobs. On my old TG, shield rarely fell. When it did, it was because of some champion hitting me (though a lonely champ has a hard time making it through the shield) and bosses. Shield is not effective against bosses, as they simply hit too hard. I was using the regen mod and regen ride.''
''Shield is not effective against bosses''...
Akkor megis hogy a fenebe fogok tuljutni mondjuk egy sarkanyon, ami meg a Dryad-omat is megizzasztotta? :confused: Vagy akkor mi a fenenek tapolom a Warding Energy Lore-t meg a T-Energy Shield-et? Na mindegy, odaig probalom megerositeni a karimat Toughness-el, Tactics Lore-al es Spell Resistance-el is, es akkor hatha eletben marad a sarkanyoknal. -
#4453 lvl 7 lett az uj Temple Guardian-om, az utolso pillanatban meg dontottem, es Source Warden lett. :)
Az elsodleges skill-em a Primal Mutation, a masodik pedig az Icy Entrescense (vagy valami ilyesmi), ami ugyan kisebbet sebez, de jo nagy teruleten, es minden ellenfelen. Kesobb kivancsi leszek, hogy mi lesz az Orc-oknal meg a Troll-oknal, a boss-okra mar gondolni sem merek. Nekem gyengebbnek tunik ez a Temple Guardian, mint egy High Elf magusnak fejlesztve, ugy ertem, hogy meg annyira sincs vedve. A kepemen lathato T-Energy Shield ugyan ad egy ''pajzsot'', de az egyreszt szetpufolheto az ellenek altal, masreszt nem er most meg kozel sem annyit, mint egy igazi pajzs erne, csak azt meg nem tudja kezbe venni a TG. Igy nez ki most:
-
Rusy #4452 Helló ha valaki eladná az eredeti játékát, mert nem tetszik neki vagy valami, megunta írjon privátot... -
#4451 Meg most valaszthatok, tehat lehet, hogy Source Warden lesz belole, mert a Devot Guardian sem tetszik (a kivalsztott Devot-os skill-el nem tud loni...) -
#4450 Megint valami nem stimmel a Temple Guardian-omnal, ugyhogy toroltem ismet, nekem abszolut nem kon be a Lost Fusion irany. Lehet, hogy egyeseknek bevalt, de nekem nagyon nem. Az Archimedes Beam es a masik (elektromos sokk skill) sem zuz nagyot az ellenfeleken, es most lvl 11-nel mar kesz kinszenvedes volt tuljutni minden egyed madaron. Pedig aki nezte a kepeimet, az lathatta, hogy jo iranyba fejlesztettem a karit, de nagyon nem lett jo vegul megiscsak. Ja, es a vicc az egeszben: Lost Fusion-os kari volt, es kiprobaltam a Devot Guardian legelso skill-jet (talan a Battle Extension), es akkorat durrantott vele a karim az ellenfelre, hogy a sajat fejlesztesu skill-jeim (Lost Fusion) elbujhatnak mellette. Ugyhogy toroltem, es visszaterek az eredeti sajat elkepzelesemhez, es inditok egy uj Temple Guardian-t a Devot Guardian vonallal (CA-csoporttal). Szerintem sokkal jobb, raadasul abban a CA-csoportban van a T-Energy shield buff, amit hasznalok allando jelleggel. Ugyhogy szvsz ez igy sokkal jobb lesz. -
#4449 leírtad, így már be is ugrott :D
de szidtam magamat amikor azt a küldit bronzon felvettem :) -
#4448 Meglett ,átrakták a faluba. -
#4447 Vazze az orpheusos küldit adó csaj hova tünt ? nincs a ház elött.. -
#4446 lvl 9 lett a Temple Guardian-om, Hardcore / Silver fokozaton. A legjobban az Armor Lore-t tolom neki, utana pedig a ket legfontosabbat, a Lost Fusion Lore-t es a Sword Weapons Lore-t. A kovetkezo skill-ek amiket felveszek valoszinuleg a Warding lesz (a jobb vedettseg miatt) es a Lost Fusion Focus, aztan johet a Toughness, a Spell Lore, a Tactics, es igy tovabb. A T-Energy Shield buff egesz jo (lenne), mert olyan, mintha 2 elete lenne a karimnak, csak a shield-et eleg gyorsan szetpufolik neha az ellenek, es utana a HP-m iszonyatos hanyattlasnak indul. Ezert kell most megerositenem majd a karit a Warding-al es a Toughness-el. Ime a jelenlegi allapota:
-
#4445 Azt ne hagyd ki ,egy összeesküvés amely mögött egy nagyúr áll ,a küldi végén megrohamozod pár katonával a kastélyát majd a pincében ér véget a harc az egész küldi a ember régioban van. -
#4444 Mindíg figyeld a mapon a nagy köröket/aktuális küldi/! -
#4443 élőholt sereg megvolt
sivatagi is
ott ha jól emlékszem van legalább 2 hosszabb láncküldi is
várostrom kimaradt az életemből az melyik területen van ?
egyszer lehet majd visszafutok érte :>
#grebber: nem is ahhoz kell visszamenni akitől kaptad :D
térképen is jelzi, az első kisebb városban kell jelenteni egy másik katonának -
#4442 Aha értem így már okés!Majd keresgélem a csókát :D
-
#4441 De basszus nem igaz hogy 1gb-nyi patch után is még vannak ilyen hibák :( -
#4440 az első nagyobb városban kell leadni azt a küldetést nem annál aki adta -
#4439 Lehet bug ,hagyd ott 500 küldi van a gaméban. -
#4438 Most kezdtem el a gamet.
Kapok küldetést iktassak ki 5 útonállót meg is csináltam,de amikor visszamegyek a csávóhoz aki adta a feladatot csak azt mondogatja itt a közelben biztos beléjük futok valahol :( Pedig a quest listában zölddel ki is van pipálva. -
#4437 Az király kellet már egy pár erösebb boss mert a régiek elég hamvasak voltak a dropon sajnos már meg se lepödök ,nekem most eset egy set item egy hordobol -
Sheol #4436 Én találtam: The White Griffon
Tök jó special támadása volt, lekapott minden buffot rólam azonnal.
A BFG eltűnt a kezemből egyből, csak pislogtam, aztán meg jobb híján egy energistic weapon-nel lődöztem/szaladgáltam fél óráig.
Sajnos semmi jót nem dobott. :( -
#4435 Nem tom szoktad e csinálni a hosszab lánc küldiket / élöholt hadsereges ,vár ostromos ,sivatagi felfedezös stb / itt én azt várnám hogy egy ilyen hosszu küldi után olyan drop vagy jutalom legyen ami odavág ,de nem olyan. -
#4434 nem, pedig derítem fel a terepet mint állat :)
de az vicc, hogy a megjelenés után durván 2 hónappal jönnek rá, hogy valamivel jutalmazni is kéne a felderítőket -
#4433 Találtál már új bosst ? -
#4432 kis kedvcsináló :)
még 2.12 idején én is kipróbáltam a bfg szeráfot, (de én közelharcos beállítottságú vagyok ezért tényleg csak próba volt, de nem tagadhatom iszonyat kemény) és az egyik skillel gyorsan ki tud lőni 3-4 lövedéket randomra :)
nah új patchben azok a lövések már célzottak :> -
#4431 ez a része nekem is bejön :)
és tetszik vagy nem muszáj leszek a új patchel folytatni a játékot, mert csak nagyon régi backupom volt a karimról és ahogy betöltöttem 2.32-vel már nem tudtam használni 2.12 alatt :)
de viszont sok jó dolog van:
a drop lényegesen javult
a harcművészetek is sokkal jobban működnek, gondolok azokra melyek egyszerre több szörnyet is sebeznek
ezelőtt nagyon sokszor előfordult, hogy ha multi hit féle skillt használtam, és mondjuk 3-4 szörny rajtam volt, akkor egyet megöltem max 2 ütésből és ennyi, nem folytatódott a skill, de most már ha tényleg van annyi szörny körülötted ameddig a harcművészet tart, akkor mindenkibe belecsap