• TGWH
    Teszteltem egy kicsit az új patchet. Elsőre kicsi negatívum:
    Látjátok amit én látok? :D

Karakter törölve, elf indít, az jó volt tegnap. Ma megint ránéztem, de semmi gond, most már jó.
    Teszteltem egyet, hogy viszonyulnak egymáshoz a Kétkezes fegyver használat (régebben Párbaj ismeret), és a Nyeles fegyver használat tulajdonságok.

Kétkezes fegyver használat 1-es szinten, két bunkó a kézben:

Egyik bunkót lecseréltem egy kardra:

Hozzávettem a Nyeles fegyver használat tulajdonságot:

Kardot kicseréltem a másik bunkóra:

Az eredmény:
    Egy fegyver gyengébb mint kettő.
    Ha Kétkezes fegyver használat tulajdonságod és Nyeles fegyver használat tulajdonságod van, akkor a két bármilyen legerősebb fegyver erősebb lehet mint két nyeles, de a támadási sebességed le fog csökkenni a két nyeles fegyverhez képest.
    Azaz ha nem veszed fel a kard vagy nyeles fegyver használatra bónuszt adó tulajdonságot, akkor ,,csak'' lassabb lesz a támadási sebességed a két fegyverrel.

Szerintem először felveszem a Kétkezes fegyver használatot, használok két fegyvert, és ha nagyon lassú lesz, felveszem a Nyeles fegyver használatot, vagy a kardhasználatot erősítő tulajdonságot.
    A lényeg hogy ha a Kétkezes fegyverhasználat tulajdonság maximumon van, akkor lehetséges hogy fegyvertípusra csak kis mértékben kell specializálódnod. Mivel nem tudsz minden tulajdonságot kimaxolni, talán még ez a legjobb megoldás.

Inkvizítor karakterem tehát közelharcos lesz. A varázslatoknál az volt a gond hogy nehéz volt a reg. időt levinnem, így harcolnom kellett. Mágusbottal nem lehetett annyira jól harcolni, így hiába ad bónuszt, lemondok róla, és nagyon rágyúrok a közelharcra. Kb. így fog kinézni: Hátborzongató inkvizíció fókusz, Kétkezes fegyverhasználat, Koncentráció/Harci tudományok vagy mi, Taktikai/Gyorsaság ismeret, Páncél/szívósság/alkat.
    Majd meglátom hogy a Hátborzongató ink. csoportot hogy tudom szinten tartani, mennyire kell majd csökkentenem a reg. időt. Tehát közelharcos inkvizítor, majd meglátjuk milyen lesz :D

A patch. Hát igen, amilyen rosszul indult, olyan jó lett. A legfontosabb, hogy a hangok hardveres gyorsítását NEM KELL LEVENNEM!!! Kicsit mint ha gyorsult volna a játék, mentés után leesett 12 fps-re, hát ez van ha nem állítom át a fraps videofelvevőjét az f9-ről más gombra...
    Még az alku tulajdonságot nézem meg, ha jó cuccokat ad, egye-fene alapon első tul.ként felveszem, csak nem dobja annyira vissza a teljesítményem hogy emiatt halálozzak el. Ha sok pontot kell rá pakolni, akkor az meg úgyis kiderül 20as szint környékén...
    Hosszú, de annál fontosabb írás lett ez a hsz asszem :D