• bepe79
    Megint valami nem stimmel a Temple Guardian-omnal, ugyhogy toroltem ismet, nekem abszolut nem kon be a Lost Fusion irany. Lehet, hogy egyeseknek bevalt, de nekem nagyon nem. Az Archimedes Beam es a masik (elektromos sokk skill) sem zuz nagyot az ellenfeleken, es most lvl 11-nel mar kesz kinszenvedes volt tuljutni minden egyed madaron. Pedig aki nezte a kepeimet, az lathatta, hogy jo iranyba fejlesztettem a karit, de nagyon nem lett jo vegul megiscsak. Ja, es a vicc az egeszben: Lost Fusion-os kari volt, es kiprobaltam a Devot Guardian legelso skill-jet (talan a Battle Extension), es akkorat durrantott vele a karim az ellenfelre, hogy a sajat fejlesztesu skill-jeim (Lost Fusion) elbujhatnak mellette. Ugyhogy toroltem, es visszaterek az eredeti sajat elkepzelesemhez, es inditok egy uj Temple Guardian-t a Devot Guardian vonallal (CA-csoporttal). Szerintem sokkal jobb, raadasul abban a CA-csoportban van a T-Energy shield buff, amit hasznalok allando jelleggel. Ugyhogy szvsz ez igy sokkal jobb lesz.