10030
-
#4430 Az elso varosban elvallaltam a Kobold Chief megolese kuldit, el is jutottam oda a Temple Guardian-al, de akarmit is csinalta, nemhogy egy centit, egyetlen millimetert nem ment le az elete. Pedig a Kobold-okat meg a Highwayman-eket (utonallo, tolvaj, stb.) ugy gyakja le a TG-m, ahogy kell. Probalkoztam az osszes elerheto CA-mmal, tavolrol a pisztollyal, kozelrol a karddal ! , egyik sem ert semmit, egy millit nem ment le az elete... Ez mi a fenetol lehet? Megint egy jo kis bug-ba futottam bele? Az nem letezik, hogy ennyifele sebzes kozul semmi se hasson ra, es ennyire ne lehessen vele semmit csinalni. Es akkor ez meg csak nem is boss. Valaki mas is probalta mar ezt a kuldit az uj patch-el? En hagytam a fenebe, elfutottam (elmenekultem), miutan rament vagy 10 HP potim... -
#4429 Nekem eddig bejön az uj patch ,végre ha bekovácsolok egy lávadarabot akkor lángol a fegyó eddig ez lényegtelen volt.
Észrevetöen több a jó drop ,set itemet mondjuk ugyan olyan ritkán dobnak.
A tiz uj bossból még eggyel se találkoztam ,mondjuk addig jó nekik -
#4428 Hát .12ben is k**va nagy a sebzése. :D
lvl45, 3.2k sima lövéssel. Nem kevés. Kicsit olyan mintha cheattel játszanék :) -
#4427 Én lvl 63-as vagyok most járok csak a sivatagban és nyomát sem láttam a skorpiónak. Legalább is a nagy dögnek, picikkel már találkoztam :)
Igen, szint függő. Az hogy a vége azt nem tudom, de én még például nem volt még az elf szigeten vagy hol. -
T4sY #4426 Ezt a BFG-s skillhez gondolom hozzá nyúltak a 2.31-es paccsban nem? *urva nagy sebzése van. :D:D:D -
derboy #4425 Ez szint függö dolog?
level 37 vagyok.és most nyirtam ki a skorpiot.
ez már majdnem a vége?? -
#4424 Idővel már csak azt szórnak. -
derboy #4423 Lenne egy hülye kérdésem?
Hogy lehet közepes potiont szerezni?Alkima kell hozzá?mert nekem nem dobtak semmi ilyesmit. -
#4422 Eleg jol nez ki a kepeden az a 78-as szintu Shadow Warrior. (:
En orulok majd, ha a Temple Guardian-om nem hal le lvl 20-30 korul majd. :D -
#4421 heh, mostanában nem sikerül ez a képbeillesztés :D -
#4420 nah kicsit emésztenem kellett, az új patch általi karaktergyengülésemet, de kezdek helyreállni :)
20 perc alatt pottyant 1 kard amivel visszanyertem majdnem teljesen az elvesztett sebzésemet, igaz az attackspeedes kardomat be kellett áldozni érte, de mivel a második szakértelmem a dualos skill lesz az is vissza fog jönni pár szint alatt.
A harcművészetem azért gyengült 11k-ról 7k-ra most, mert már nem mindkét kard sebzését nézi egyszerre, hanem csak az fő kezemben lévőét, amelyik kard a másik kezemben van az csak nagyon keveset ad hozzá :(
ezért most már az sem mindegy , hogy melyik kard melyik kezedben van :D
sima sebzést nem befolyásolja ez de a harcművészet sebzését igen
ha most felcserélném a kardok helyét a sima sebzésem nem változna, de a harcművészeté jelentősen legyöngülne.
Szóval aki eddig dualos volt és új patchel játszik, az nézze meg melyik kard melyik kezében van :D
http://www.imagenerd.com/uploads/újpecs-3fIXa.jpg -
#4419 Ujrakezdtem a Temple Guardian-om (Templomor), Hardcore / Silver fokozaton, immaron Lost Fuison fejlesztest csinalok:
-
#4418 Őszintén? Leszartam, mert nem nagyon érnek hozzám az ellenfelek. Tegnapelőtt eladtam 400 health potit, tegnap meg úgy 600-at. Egyszerűen nincs rá szükségem. Egy végigjátszás során vagy 30-40et használhattam fel max. -
#4417 A vidu tanacsara valoszinu, hogy ujrainditom a TG-met, es most Lost Fusion-re megyek akkor. Az a baj, hogy nem tudok mindent felvenni, meg mindenre ramenni, mert annyi skill helyem nincs. Igy sem veszem mar fel a Burgaining-et meg azt, amitol jobb targyakt talal, merthogy akkor a fontos skill-eket nem tudom idoben felvenni. Erdekes game ez a Sacred 2. A hivatalos forumon is ahany ember, annyifele fejleszti a Temple Guardian-t is (meg mas karakterekkel is ugyanez van)... van aki Lost Fusion-ozik, van, aki Devout Guardian-ozik, es van, aki Source Warden-ezik. Egy biztos: nagyon szivatos karakter, merthogy csak egy keze van, igy pajzs kilove, ketkezes fegyverek kilove, es dual wielding kilove. Ebbol kovetkezoen shield lore-t sem lehet / nem erdemes felvenni, es nincs, ami megerositse a karit, mas uton kell megoldani. -
#4416 azzal nincs baj, ha itt megosztod a tapasztalataidat, de az picit fura, hogy a screenshotod alapján több mint 20 játékóra alatt nem sikerült rájönnöd, hogy kell normálisan használni azokat a különböző védelmi ereklyéket :D (túzgömb, méreggömg és társai)
nem beszólás csak kicsit szúrta a szememet :)
-
#4415 Utjara inditottam a Temple Guardian (Templomor) karimat is, termeszetesen Hardcore / Silver fokozaton, hogy tetje is legyen a dolgoknak. Eddig az Armor Lore, a Warding Energy Lore, es a Source Warden Lore skill-t vettem fel, mivel ugy erzem, hogy a ket tamadas, amit hasznalok az a Source Warden-en belul van, ezert azt fejlesztem, es a Lore-t (a skill-t) ahhoz valasztottam, tehat nem a Lost Fusion-ra es nem is a Devout Guardian-ra megyek ra. A Source Warden szekcioban van olyan skill-em, ami mar most az elejen olyan pusztitast vegez oriasi teruleten rengeteg ellenfelen, hogy azt fogom hasznalni (Icy Efference), meg a Primal Mutation-t. Most lvl 5 a karim, igy nez ki:
-
#4414 A bal also sarokba a 3-as slot-okba a relic-eket kell tenni (fire, cold, poison, stb.), amik vedettseget adnak, nem is keveset. Erdemes csoportositani oket (3 fire vagy 3 poison vagy 3 cold, stb.), es az aktualis boss-nak megfeleloen (amirol tudod, hogy mivel tamad) valtogatni oket. Elegge megkonnyiti az ember dolgat, hogyha valaki jol hasznalja. -
#4413 Amúgy a Bargaining-ről.
Nagyon fura milyen magasra kell tolni kariszinthez képest. Indítottam egy tesztkarit, 2. szint, 6os bargaining, egyből jöttek a barnák, sőt szinte csak azok voltak az árusnál. Igaz set nem de az ilyen alacsony szinten állítólag nincs. Szeráfom vevős cuccban 44es szinten, 84es bargaining-el, csak a sárga jön. Annyira nem baj, mert lényegesen keményebb sárga cuccokat árulnak mint amilyen set itemeket találtam, de azért jó lenne egy teljes szet azért. Meg hát narancssárgának is örülnék, bár azt valszeg nem mostanában fogok találni :P
Majd még tolom feljebb ha találok még +4/+5 skilles itemeket, aztám megosztom a tapasztalatokat :) -
#4412 Újra egy kis szeráf. Mit mondhatnék... DURVA! :)
-
#4411 Oda a bal also sarokba a 3x3 as csoporta a körökbe hogyan és mit lehet oda tenni? -
#4410 Vegeztem a 2. boss-al is. Ugyan nem halt meg a karim, es megoltem elsore, de erzem, hogy valami nem az igazi ennel a High Elf-nel, mert nem lett annyira gyilkologep, mint amilyennek en elterveztem. :( Ugyhogy parhuzamosan megint inditok szerintem egy masik karit, azt most mar lvl 1-tol az uj 2.31.0-as patch-el.
Itt van a High Elf-em a 2. boss utan, ezt most hanyagolom egy kicsit:
-
#4409 Neked is láthatatlan lett a kesztyűd, vagy csak nincs felrakva karira? -
#4408 lvl 27 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, most mar a 2.31.0-as legujabb patch-el nyomom. Nalam nagyon sokat javitott, segitett dolgokon a patch, a varosokban most mar nincs olyan nagy FPS zuhanas, folyekonyabban megy, es a winyot sem tekeri annyit. Jo pont, hogy Options menu most mar van ugy is, ha nem lepek ki a fomenuig. A game-ben is van egy csomo valtozas, az ellenfelek sokkal konnyebben szet tudnak pufolni most mar (pedig semmi nem valtozott tegnap ota, csak az uj patch-et raktam fel), es a karim bemondja idokoznkent, mint a Sacred 1-ben is, hogy My armor against physical attack is too low, tehat mindig mondja, hogy min kell meg javitanom, mi ellen nincs bevedve. Mondjuk ez magusnal ertelemszeruen eleg gyakran van igy, tehat ezzel nem nagyon tudok mit csinalni, tovabbra is fejlesztem az Armor Lore-t es a Shield Lore-t, plusz most kapott egy pontot a Dexterity-re is, hogy nagyobb legyen a defense a 2. boss-nal. Igy nez ki most:
A Grand Invogiration buff bekapcsolasa utan viszont most mar jol kalkulalja a progi, hogy a runaval huzom lefele az Arnant Pyromancer skill-eket, es igy most mar valoban gyorsabban toltodik az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest. + a quest ado kariknal a rajuk zoom-olasnal sem akad most mar be annyira, es remelem hogy a bugos terkepet is javitottak, mintha az is gyorsabban jonne elo. -
#4407 Az meglehet, amúgy ezek lennének:
-
#4406 Silveren ha elhullok, akkor új állja a helyét? -
#4405 Elvileg csak 3 van minden fajnak. Bár aztán lehet hogy az új peccsel jöttek új szettek is :P -
#4404 Elfeknek mennyi settjük van? Mert találtam 5 féle összetevőt, de egyik sem passzol a másikhoz!
Sacred2.hu-n csak 3-ról írnak! -
#4403 En is Hardcore / Silver-en viszem, de a sarkanyoknal a relic-eket atallithattad volna 3 fire resist-re, es akkor az nagyon sokat szamit neked. Mondjuk az en karim amugyis Pyromancer, tehat meg nagyobb resistjei vannak a tuzzel szemben. Ettol fuggetlenul lehet, hogy az enyem is el fog halalozni a sarkanynal. -
T4sY #4402 És ezt irta a küldi v mi? :D -
T4sY #4401 Köv elf lesz, de tuti nem hc -
vidu01 #4400 Akkor ott valamit nagyon elrontottál, bal alsó sarokban a piros gülümbülümöket kellett volna használni.:) -
T4sY #4399 37es szinten 4500hpt a sárkány egy fújásra leszedte... :(( hc rlz :( Valahogy nem lehet vissza szerezni a halott karit? :P -
#4398 Na sikerült a kétkezes harc, ugyanis az új peccsben fordítási korrekciók is vannak és simán átírták kétkezes harcra:D
Hát kereshetem én a párbaj ismeretet:D
-
#4397 Kicsit feltüzeltem!
-
doncsabi #4396 hali
miért nem tudom felrakni a patchet ami 2.02 röl 2.12 patcheli ?
netet is ki huztam és sehogyse teszi fel pedig eredeti -
#4395 khmm :)
-
#4394 Nem raktam fel a patchet, mert csúnya verzióm van :)
Még nem volt pénzem a játékra. Majd talán karácsony... :P -
DORSANAX #4393 Azért előtte tedd el a mentést,bocs hogy beledumálok... -
DORSANAX #4392 No igen,"csak"69,az is rengeteg...
-
#4391 Nekem a 2.12.0 UK patch van fent, de most leert a legujabb 2.31-es UK patch. Par perc, telepitem, es nyomom a game-t a legujabbal. Kivancsi vagyok, mik valtoztak a High Elf-emnel.