• Rudi27
    Solikka jól tudod. Hát szerintem is megéri megvenni ezt a játékot iszonytató effektet, gyönyörű tájakon át, hátasokról harcolhatsz (Nekem a Temple Guardian-nak az a karika mountja tetszik amikor elfordul vizszíntesbe és legyalulja a monsztákat :P) Emelett még ottvan a lehetőség hogy másokkal éld át ezeket a kalandokat és együtt gyakjátok a Bossokat/Monsztákat. Szerintem mire kijön a diablo3 addigra énmár annyira sacred2 függő leszek hogy nemhogy nem veszem meg demég letölteni sem nagyon fogom (warez powa fúj :P). Hameg másért nem is veszi meg az ember de legalább bekerülhet a relikviák sorába a polcra. A mai fiatalok már nem annyira tudják értékelni amikor a kezükbe vehetnek egy eredeti példányt egy jó játékból. Emléxem még amikor gyerekkoromban rohantam be ajtóstul a házba hogy feltelepítsem az eredeti Starcraftomat . Hát igen nincs szebb érzés amikor kibonthatod a dobozt és várod hogy végigfusson az a fránya csík és végre megláthasd a főmenüt .

Eme szép monológhoz akkor már társítok egy videót is amit épp most találtam: Elfpowa