10030
  • tomcsa4
    Én is megvettem a játékot. Egy kérdésem lenne: lootolok ilyen kis egy slotos kavicsokat, amikre ha rátolom a jobb egérgombot, akkor eltűnnek. Gondolom ezek hozzáadódnak a karakterem értékeihez?

Köszönöm!
  • TGWH
    DORSANAX, talán érthetően leírták hogy van 4 csoport a tulajdonságoknál. Mindegyiknél a második oszlopot úgy éred el, hogy az első oszlopban lévő egyik tulajdonságra teszel 5 pontot (vagy kettőre 2-t és 3-mat, azt hiszem így is megy). Régebben írta v.ki, hogy ugyan így próbálkozott, tartalékolni akarta a tulajdonság pontjait, és később nem engedte felhasználni a gép a pontokat! Tehát légy óvatos!
    bepe, az inkvizítorral pl. így jártam: Az egyik ca csoportba tartozó tulajdonság a többi csoport újratöltésének idejét is növelte! Vagy épp a pók csökkentette... Vannak átfedések, kicsit furcsán működik. Viszont ha ha felveszed azt a tulajdonságot, amit úgymond másodlagos varázslatnak is nevezhetünk, akkor nagy lesz az esélye, hogy nem tudsz rá annyit pontot tenni amennyi kéne, vagy tudsz, de akkor meg a tűzsebzésed lesz gyengébb.
    A zöld csíkot miért akarod felhúzni? Azzal csak három-három pluszt adhatsz a rúnák mindegyikének. Szerintem egy tulajdonságot nem éri meg ennyiért fejleszteni.
    repvez, a három rúnacsoportból csak egyet fejlessz, mert harmatgyenge lesz a karakter. Nem nagyon tudom elolvasni, de mint ha több csoportot is egyszerre akarnál fejleszteni, ezt még megbánhatod.
  • wedge31
    Megvan az inkvizitor és a szeráf után a harmadik " aranyos ' karim ,jöhet a shadow warior

• bepe79
    lvl 24 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, abszolut nem volt gondja a millio troll-al meg Orc-al. Aprit rendesen, plusz szinte mindennel raalltam a fire damage-re:

Viszont lenne egy halado szintu kerdesem: A CA csoportok kozul a fire reszben toltam eddig igazan az Ancestral Fireball-t es a Tempest Blazing-et, buff-nak viszont a 3. CA csoportbol a HP regent ado buff-ot hasznalom (a Grand In...akarmicsoda nevut, most nem jut eszembe). Namarmost a Grand I. skill-t kene nekem runaznom (tuningolnom), hogy lehuzza a fire CA-csoportba tartozo skill-jeim regen idejet. Viszont ahhoz, hogy ezt meg tudjam tenni, a 3. CA csoportban levo cuccokat kene ugy felhuznom, hogy a zold csik felmenjen es engedjen runazni. Ehhez eletbevagoan fontos, hogy most lvl25-on jo skill-t valasszak, tehat az ehhez tartozo Lore skill-t vagy pedig az ahhoz tartozo Focus skill-t. Ti mit ajanlotok? Hogy csinaljam? Felig-meddig ertheto a kerdesem, vagy rosszul fogalmaztam?
  • DORSANAX
    Azért rájöttem én is egy dologra,ami érdekes lehet.A kezdésnél még nem nagyon fontos a rettenetes karakter erősség kérdése,ezért nem használtam fel a skill pontjaimat szintlépéseknél,így azután amikor elértem a számomra megfelelő tulajdonság hozzáférésének lehetőségét,többet tudtam "áldozni" a kedvenc skill pontszámaimnak emelésére...
    Biztos kiröhögtök,mert ezt már a profik tudták régen
  • DORSANAX
    Én meg béna vagyok,mert a kézikönyvben benne vannak a szintlépések,most elolvasom az egészet,mert rámfér a művelődés:D
  • Lobsterman
    Nem gond. Szívesen segítek ha tudok. :)
  • DORSANAX
    Köszi,értem.Bocsi a sok kérdezősdiért...
  • Lobsterman
    Kicsit jobban utánanéztem, csak az Elfnak és az Invizítornak első oszlopos a bargain.
  • Lobsterman
    2, 3, 5, 8, 12, 18, 25, 35, 50, és 65. szinteken tudsz felvenni új skillt. Szóval új karinál ha első oszlopos, 2es szinten tudod felvenni, ha 2. oszlopos, 5. szinten tudod legelőször felvenni.
  • DORSANAX
    Kösz,remélem értem,tehát akkor elég sokára tudom felvenni ezek szerint,nem?
  • Lobsterman
    5 szintnyi kell az egyik 1. oszlopos azonos osztályban levő skillből hogy fel tudd venni a második osztályos skilleket.
  • DORSANAX
    Kösz,már indítottam újat,azért is kérdeztem,mert az még nem engedte felvenni,még inaktív az utolsó rekesz,amiben van,tehát nem felvehető a 3-as szinten vagyoki.Azért kérdeztem,hogy most akkor legelőször mikor lesz aktív,de majd meglátom,mert most még nem engedi...
  • Lobsterman
    Hát ha nincs még felvéve az utolsó csoportból skill, akkor fel kell venni egyet, és min. 5. szintig feltornászni és akkor következő skillválasztásnál már lehet bargaininget választani. Ha már túlvagy a 25. szinten, akkor baromi sokára fogod tudni felvenni(35. szintnél felveszed az 1. skillt, és a bargaining-et akkor legközelebb 50en fogod tudni azt hiszem), szóval ez esetben nem javasolnám.
    Ha 25 alatt vagy akkor 35. szintre meglesz a bargain.
    Egyébként lehet jobban jársz ha később indítasz egy másik karit és vele feltolod jó magasra még az első pár skill közt.
  • DORSANAX
    Tényleg világbajnok játék,rengeteg a lehetőség és érdemes agyalni,trükközni a karakterek sokféle fejlesztésén...
  • árnyharcos
    azért egy pár dolgot el kell dönteni az elején mégpedig:
    - milyen fegyverrel szeretnél ölni
    - a harcművészetek melyik csoportjára szeretnél fejlődni: halott harcos, ellenséges bajnok vagy csillag úr

ha ezek megvannak az kezdésnek meg is teszi,
    utána folyamatosan látni fogod, hogy mi a gyengéje, erőssége a karidnak és akkor olyan skillt veszel fel ami segít rajta

de árnyharcosnak elsősorban 4 fontos skill kell (szerintem)
    - TAKTIKA
    - egy fegyver skill
    - páncélismeret
    - egy harcművészeti skill

ezzel a 4el az elején olyan gyorsan fogsz ölni, hogy még nem kell a deffel törődnöd

Azt is ki kell választanod, hogy melyik buffra kellene rágyúrni.
    Én azt használom mindig ami +életet +mágia ellenállást + védőértéket ad
    főbossok ellen még bekapcsolom a visszaverő skillt is.
  • DORSANAX
    Ahogy látom,a "Bargaining" nálad 17-es 20-as karakternél,szóval mikor tudom legkorábban felvenni,ez lenne a kérdés,t.képpen csak azért kérdem,mert nem akarok egy csoportból több skillt felvenni,ha csak 1-et kell és mehetetnék a második csoportra,mert akkor már harmadik dobásra fel tudnám venni az alkut.Remélem nem voltam bonyolult:D
  • repvez
    A karakteremstatlapja
    Véleményt tudnátok mondani hogy egyenlöre jo uton vagyok vagy már el van szurva az egész?Amugy én is hasonlo közelharcos ütök-vágok mindent aki szembejön tipusut akarnék kihozni belöle,de amig nem tudom hogy melyik skill mit csinál és milyen hatássosan addig csak találomra böködök a pontokkal
  • árnyharcos
    ez nekem is tetszik, hogy egy karaktert nagyon sok féleképpen ki lehet gyúrni :)

de az is tetszik, hogyha az elején eltervezel valamit, akkor azt nagyjából meg is tudod csinálni. Gondolok arra, hogy én már a demó idején tudtam, hogy Dualos karaktetem lesz elsőnek ami kaszabolni fog mindenkit max attack speedel és iszonyat sebzéssel, a védelemmel nem foglalkozom, lesz sok életem meg HP potim :)

És ez is történt, árnyharcosomnak a sima sebzése annyi mint egy másik karinak a harcművészeti sebzése, simán utök 5300 felett és 150% max gyorsasággal, harcművészetem sebzése 11k felett és egyszerre 4-5 szörnyre is hat, és 3,9 Mp alatt töltődik újra 1 buffal. Életem picivel 14k felett van, de mostanában kezdem picit a defet is erősíteni, az is már 4k felett van :D

Az is igaz, hogy ez volt az első karakterem és felvettem vele 2 teljesen fölösleges skillt is, dehát az már így marad, ha elölről kezdeném még erősebb lenne, de szerintem akkor meg is unnám :(
  • DORSANAX
    Bocsi,Lobsterman,a szeráf mikor engedi felvenni az alkut,mert nála ez az utolsó helyen van.Hogyan tudom legkorábban felvenni ezt a skillt?Ahogy látom,csoportok vannak,ez pedig az utolsó csoportban van.Ha egy csoportból felveszek valamit,akkor mehetek a második csoportra,vagy hogy van ez?
  • bepe79
    lvl 21 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en. Tul vagyok az elso boss-on, sot, a Warrior-okon is az arenaban. Meg mindig 0 death, de a 2. boss-tol tartok egy kicsit magussal. Itt a karim:

Ami nagyon jol lecsokkentene a CA-regen idomet, az az aktiv buff-omba rakott runa lenne, ha talalnek egyetlen darab runat is, DE... nem. Ugyhogy egyelore marad igy, ahogy van. Az Ancestral Fireball-om per pill 3.4 sec alatt toltodik (tudom, sok, de ennek toredeke lesz a runazassal), de legalabb jo nagyot besebez az ellenfelen.
  • repvez
    tudnál egy kis támpontot addni, hogy mikre pakoljak pontokat és képességeket?Nekem is árnyharcosom van lvl18-on van most és elég gyengécske.Azt nem értem, hogy semmi komoly cucc nincs sehol nálam ,se a kovácsnál se a boltosnál.Kb az 5-ös szinttöl ugyan azt a kardot használom mert nem esett olyan ami nagyobb sebzésü lenne.Már megoltem 2 bosst a golemet és a polipot,de ok se nagyon eresztették magukbol a jo cuccokat.Dio2-be azért a bossoknál mindig volt valami jo ami ha nem is a saját karira de eladásra mindenképpen jol fizetett.
  • Sheol
    Én szeráffal játszok és a "chance to find valuables"-t toltam fel +65% körülire.
    Nagyon sok citromsárga cucc esik, és kb. fél óránként egy "this has to be a veeeery special item" is, azaz unique.
    Set tárgyat is találtam már vagy 15 db-ot mire 60-as szintet elértem, szóval fene tudja, hogy megér-e 1 skill-t az a bargain.
  • Lobsterman
    Amúgy nagyon ki van találva a játék rendszere. Már az előző részben is jó volt, de itt még inkább. Rengeteg úton lehet terelgetni 1-1 karaktert. Szeráfból is lehet gyilkológépet, pajzsos-egykezes lovagot, energiapáncélos harcost, celestial magices varázslót, BFG-s mindenkitagyonpörkölök space marine-t meg még kitudja hányféle karit.
    Nálam(meg gondolom az emberek 90%ánál) az etalon a Diablo 2, de fele ennyi különféle karit nem lehet csinálni szerintem az ottani karikkal.
  • árnyharcos
    én is elkezdtem a következő karimat, egy HC inkvizítort lett ezüstön, és neki is első sorban benne van az alku :)
    de azért a jó öreg árnyharcosomat sem pihentetem, pont ma délelőtt lett 78
  • vidu01
    10. skillnek lehet én is felveszem, más ötletem már úgy sincsen hogy mi legyen az utolsó.:)
  • DORSANAX
    Speciel én most azért,hogy a nőm ne csak jól harcoljon,hanem jól is nézzen ki...
  • dante3
    Hogy jó cuccokat találjunk az árusoknál!
  • Slewy
    Miért nyomjátok ilyen magasra az alkut?
  • DORSANAX
    Nekem még mindég bejött,másoknak is mondanám,aki még nem ismeri.Amikor elkezdek játszani azonnal F9-el mentek,majd ha véletlenül megpurcanok rögtön Alt+F4.
    Azonkívül minden játék végén elteszem a mentésemet,ha esetleg probléma adódna.Így lehet survival bonust emelni...
  • dante3
    alt+F4 nagyon jó csel!
  • DORSANAX
    Látom Te sem haltál még meg,vagy időben használod az Alt+F4-et...
    Nem rossz a csajszi,látom 25-ös az "Alku" szinted,Intelligencia is jó.
  • DORSANAX
    Hasonló az izlésünk,egyébként Inkvizítort elindítottam már én is,de ott áll még és az 1-es szinten várakozik szerencsétlen:D
    Először végigviszem kis kedvencemet...
  • dante3
    Elf karim:

Jól alakul az Alku + a túlélési %

• torma1
    Hello! Én most 42-es szintű Elf vagyok! A Űz sebzésem az ősi labdámnál 1800 körül! A tűzhullám kb 400-at sebez de kb egyszerre 20-30 emberkét tudok megölni!! Szerintem nincs nála jobb karakter! Nem nagyon van ellenfelem!! Nem tudom miért írják hogy nehezen játszható karakter! Ja és kb 48%-kal több xp kapok a gyilokért! :)
  • Lobsterman
    Nekem az első részben a Wood Elf volt a kedvencem, de itt nem tetszik a Driád kinézetileg, viszont olyan karakterrel meg nem akarok játszani ami nem szimpatikus, a második kedvencem a démon nincs benne, úgyhogy maradt a szeráf mint 3. kedvenc :D
    Majd egy inkvizítort vagy templomőrt lehet bepróbálok még. Azok szimpatikusak még számomra :)
  • DORSANAX
    Majd egy Elf karit én is indítok,de éppen elég nekem most a Szeráf nyanyámra koncentrálni,még béna vagyok a játékhoz...
  • dante3
    Csak azért kezdtem el egy Elf karit, hogy az alkut nyomjam, amennyire tudom! Elég jól haladok sztem, és nagyon frankó cuccok vannak az árusoknál! Csak igen a +alkus ékszerek, nehezen jönnek, pedig az elfek hordhatnak hat ékszert!
  • DORSANAX
    Ezért nem mentem én eleinte az alkura,de jó cuccok kellenek,így talán tényleg érdemes, +még a survival bonusra is persze...
  • Lobsterman
    Lényegében Quake is. a 2-3 ban volt BFG 10K :)