Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Ez a tûzpajzs vagy mi ez tetszik majd erõsítem!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Én Így harcolok: 1 tûzgolyó, az ellenség megindul felém, mégegy tûzgolyó, odaér az ellenség hozzám, kardal 1-2 suhintás és nyertem! 😄

wedge31
Elfel nem varázslatra gyursz ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kovecses
El kellene valami jó fegyver az elfemnek. Dzsungelharcosok leapritottak. xD

Titan
Nekme is van jó fegyóm! 😊

árnyharcos
nálam silveren a tényleg fõ bossok elég jókat dobáltak 😊

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

wedge31
Igen sajnos még ezüstön is nagyon gyenge a boss dropja a legjobb cuccok sima ellenfelektöl jönnek remélem ez aranyon változni fog.

kovecses
Amugy csodálkoztam hogy a Boss leölése után semmi értékes drop nem volt, csalódtam is kicsit, de mindegy majd a következõ bossnál talán.

kovecses
Igen. Köszi. Akkor majd csak eljutok egyszer oda is!

wedge31
A dryád meg a serafin szigetre is föküldivel tudsz eljutni ha ezekre gondoltál.

kovecses
Amugy udáig csak egy Bossal találkoztam, de Collossust simán ledöntöttem!

wedge31
Thx.

kovecses
Azt valaki elárulná hogyan lehet a szigetekre eljutni? Mert odahajózni nem lehet mert még nicns felderitve nemlehet választani uticélnak. Valaki valami ötlet?

kovecses
A sivatagban nagyon király harcolni. A pókok teljesen élethûek. Eszméletlen feelingje van a játéknak már örülök hogy megvettem.

tugyiti
tugyiti
télleg vazze 😮 nem jelenik egy pill és visszarakom ^^
wedge31
Sajnos melozom de az easter egges térképet visszatudnád rakni holnapig mert csak otthon tudom elmenteni.

tugyiti
😄 2612#-re kb. nekem is pedig zárton nyomom de bajnok és egyébb ellenek olyan szinten szar dropot adnak hogy az már a nagybetüs FOS,ja és silverbe ^^

HA MÁR ERRÕL VAN SZÓ NINCS KEDVE VALAKINEK JÖNNI ZÁRTRA ???
árnyharcos
viszont az egyiket egy melléküldi jutalmaként kaptam 😊
azon picit meglepõdtem.

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

wedge31
Csak esik és elég nehezen jön össze ,erre való a multi ott hamar összejöhet.

dante3
Mennyi az esélye, hogy összejön egy teljes sett, és csak esik a zöld cucc, vagy árusnál is elõfordulhat?<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Imremagdi
rossz a crack...keres másikat.Warez topik

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

13as szint utan minden mob csak egy 1xpt ad van erre vmi megoldas esetleg? meg nincs meg az eredeti game nalunk meg nem kapni addig kenytelen vagyok a "tort" verzioval beerni :S
help pls
Pontosan ez a gondom nekem is.
Ha angol vagy két nyelvû jött volna ki, azonnal megrendelem.
De akkor megy így is, még a hétvégén megveszem szerintem.
Még a sevenm-nél kapható collectorson golndolkodom nagyon ...

árnyharcos
hali megint.
Armantin setem kezd alakulni 😊
lvl 50 vagyok és már 5 zöld pottyant.

Át, minden tárgyam, küldim angol lett.
Toltam egy darabig magyarul de ezeket az elbaszott tárgyneveket nem bírtam tovább elviselni.
Egyébként a skillek stb. leírása is érthetõbb, pontosabb az angolban.

Köszi neked is!
A karakter átjött gond nélkül?

Köszi.

McKenny
HELÓZTO

Régesrég kijáccotam a sacred elsõ részét most kijátszanám ezt is de angolul nem merem megpróbálni
Van hozzá magyarítás?
Ha van honnan tölthetném le?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

kovecses
Nekem van egy 12000x12000 mapom de azon nincs jelölve semmi csak render térkép !

Igen, én is így csináltam. <#kacsint>

kovecses
Végre megszabadultam minden kísérõmtöl, ismét egyedül járom a világot. Így sem könnyebb sokkal sajna (mert törékeny kis virágszál ez az elf) de legalább nem kattintok véletletül a kísérõkre és halok meg ez miatt! 😄

rage
Köszi ! 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kovecses
THX

aztarohadt,ez milyen dögnagy placc..elleszek ezzel egy ideig,mire minden pontját bejárom😊
mehetne,hiszen azt írták hivalatosan is,hogy tehetesz fel másolatot,csak a serialod legyen megvásárolva
Azt próbálta már valaki, hogy a clone verziót telepíteni és a hivatalosan megvásárolt magyar változattal aktiválni?
Megy így?
Ha nem, akkor kénytelen leszek ebayrõl beszerezni egy angolt.

köszi.

wedge31
Köszi , a driád szigeti dragont épp most vágtam le mondanom se kell hogy a dropja gyengébb mint egy elf szakácsnak.

tugyiti
Ha esetleg valakit érdekel világtérkép^^ termé
nyócezerszernyócezerpixelharmincegymega
itt meg egy dungeon map 😊

emmeg egy egyszerübb térkép easteregg jelölve!!!!!!négy

kovecses
Simán kinyirtam õket semmi gondom nem volt vele.

Csak egy kósza ötlet. Lehet, hogy arra a meghajtóra csomagolja ki magát a patch, amin éppen van. Másold át D-re, vagy ahol van elég sok a hely és próbáld meg onnan felrakni.

XeeN
Természetesen. Ezzel kezdtem. 😊 Megnéztem a játékot a feleségem gépén (e5200, 1G ram, Ati4670) 40-70 Fps ott, ahol nekem max 10, ua beállításokkal (max minden). Újrarakom a win-t, hátha segít. Remélem nem nem HW-s a probléma, bár akkor más is xarul futna... CCleaner, drivercleaner is megvolt, no effect. Pedig nagyon belebbu**ltam ebbe a játékba. <#idiota>

<#wilting>

A Temp mappa tartalmát kitörölted már?
Nekem azóta, hogy játék elõtt kitörlöm pl. egyszer sem dobott ki, igaz nem ugyanaz a problémád, de hátha neked is segítene. <#smile>

XeeN
Permanens uninstall. Beleuntam, hogy minden elõjel nélkül, két napja 2-5 FPS-em van a játékban, attól függetlenül, hol járok éppen. Minden létezõ dolgot ami bezavarhat uninstalláltam, hangkártyát kivettem, kipróbáltam az alaplapit. Legalább két drivert próbáltam mindenhez, defragmentáltam 5x telepítettem újra a játékot (patchelve/patcheletlenül). Minden más tökéletesen fut. Helyem mindenhol van bõven. A hang hardveres gyorsítását állítgattam, eredmény nélkül. Beraktam még egy giga ramot a meglévõ 2 mellé, az sem segített. Amint varázsolok egyet, vagy belépek pl. a humán városba azonnal 1(!) Fps-em van. Azért bosszant a dolog, mert eddig elit grafon játszottam 1600x1200-ban, de már 1024x768-ban sem megy a játék legbutább beállításokkal sem. Talán egy Win reinstallal még megpróbálkozom... Addig is játszom a feleségem gépén... <#kacsint>

Rettenthető
Ja és még annyit, hogy ezt a helyet kerüljétek! Ott áll 2 bandita a fák mellett csalogatásképp. Azokat nem szabad megölni, mert eddig minden egyes nyamvadt alkalommal beragadtam oda, és csak a betöltés segített.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rettenthető
Néha az az érzésem, hogy a játékban lévõ összes hiba megtalálása nekem jut ki:
Szóval a karakteremmel eljutottam már "Túl a falon", és akkor most hogy betöltöttem, a kezdõ helyen volt a karakterem... és ezt már nem elõször játszotta el és nem is csak ennél.
Még szerencse, hogy a cuccom, a felderítés, a feladatok és a wp-k megmaradtak, de gyalogolhattam az elsõ wp-ig :-/
Hát azért... ez nem is alfa verzió, hanem pre-alfa.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Pedig a patch kéne...
szinte mindegy mivel kezdez, amihez épp kedved van. Katona lehetsz vagy varázsló, szinte mindegy.

Én egyszer már meghaltam... kicsit idegesítõ, mert 70-80% bónusz veszett el pusztán az miatt, mert lenyomtam a szóközt, és nem adott be magának élettöltõt, ez nem elõször fordult elõ, de így még nem jártam... pech. Most már a fõvárostól keletre járok, v.mi sivatagos rész lehet kicsit lejjebb, nem néztem meg. Napszél arra van, állítólag a BG is ott koncertezik 😄

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Prince23
Sajnos nem tudok, mert kellenek azok a progik
Akkor játszom patch nélkül, ez van...

amúgy ti melyik karaktert ajánljátok elsõre? meg melyik oldalon legyek. és melyik istenséget válasszam. Alapértelmezetten van Szeráf karakter

Már elkezdtem alapértelmezett karival, de még az elején vagyok, most értem be egy községbe, ahol a polgármester fiát kell megmentsem a a farkasok elõl... na azt megcsináltam.

Akkor csinálj helyet a c-n...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Prince23
Az a helyzet h még mindig azt írja ki, h nincs elég hely a C:\-n 😞
akkor maradok patch nélkül
úgy értelmeztem, amit leírtatok, h a futtatásnál kitallóztam a patchnek az exéjét, s az exe mellé /a és d -velis próbáltam... a patch elindul, de ugyanazt írja ki, Not enough..... C:n