10030
  • Harbonah
    ezen a térképen megtalálsz mindent szerintem

• árnyharcos
    na ez most nem megy, még reggel van nekem :)
    amúgy bocsi a triple postért
  • árnyharcos
    kép rossz lett, remélem ez jó lesz
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/swamps_rk_ny.jpg
  • árnyharcos
    dante! :)
    ezen a térképen betudnád jelölni, hogy hol lehet eljutni a sárkányhoz :D
    teljesen körbejártam de nem találtam meg :(
    mondjuk nem volt rossz dolog mert a keresés közben 1 szintet léptem már 76
    http://kepfeltolto.hu/i/?297477&t=img
  • bepe79
    lvl 10 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, a HP-jat mar sok ellen egyszerre sem tudja konnyen ledaralni (persze kesobb valoszinuleg gondban lehetek), a HP regen-em 16.5 / sec! tehat eleg gyorsan visszamegy a HP-m mikozben utnek, az Ancestral Fireball skill-em regen / toltodesi ideje pedig 2.4 sec! :) Az Armor Lore-t nagyon jol felnyomtam, az nagyon megerositette a karit es a pajzs is bevedi. Az egykezes magic staff-omat socket-eltem, meg felturboztam a kovacsnal. Most igy nez ki:

Ha jon majd egy olyan ellen, aki jol be van vedve fire damage ellen, akkor majd leszek gondban. A tuzes sarkanynal meg amugy is gondban leszek, szerintem ott megint le fog halni a karim es kezdhetem az egeszet elolrol lvl 1-tol. Hacsak addig nem turbozom fel a shield lore skill-t, es nem novelem meg meg jobban a HP regent.
  • Atreus
    Végre itt a game! Karakterem most lvl20 Sh.Warrior/Light/Forens/Silver/Standard
    Elmondaná vki miaz a Survival bonus? 56.7%-on van és azt vettem észre hogy magasabb szintű ellenfelek jönnek. Most lvl22 a szintjük és már sokszor inni kell a löttyöt pedig eddíg olyan volt mintha be lett volna írva vmi godmode cheat..
    A játék amúgy nemrossz csak k.rvára idegesít hogy nincs semmi teleport tekercs vagy rúna vagy mittomén és sokszor percekig csak futok a karimmal hogy eljussak A-ból B-be. Ez zavart az előző részben is úgyhogy azt nem vittem végig. Ja és úúútálom a "kísérj el" küldiket mer a hülyék nem tudnak vigyázni magukra..
  • bepe79
    Ujrakezdtem mar, inditottam meg egy High Elf-et Hardcore / Silver-en, ugy erzem, hogy ezt meg jobb iranyban fejlesztem. Ennel mar most az elejen jobban tolom felfele az Armor Lore-t, es egy egykezes staff + mellette egy shield van a kezeiben. Ezt is pyromancer-nek fejlesztem, igy - foleg - a fire skill-ekre megyek ra of course. Igy mar most ugy erzem, hogy sokkal strapabirobb, es az Ancient Fireball elsodleges skill-em 2.8 sec !!! alatt toltodik ujra, merthogy a stamina-t is tolom, ami lejjebb huzza a CA regent. Itt a kari:

Ezzel kihagyom a kek quest-et, aminel az elozo HE/HC karim lehalt, ugyanis ezzel nem akarok meghalni.
    de attol meg valaki birna segiteni
  • Gubberx
    köszi szépen
  • vidu01
    c:\Users\neved\Saved Games\Ascaron Entertainment\Sacred 2\
  • Gubberx
    te meg inkább a nyelvtan órákra járj be előbb többet, kthxbye
  • Gubberx
    Üdv, Vista alatt hol találom meg a mentéseimet?
  • árnyharcos
    ez itt az eredeti játékkal rendelkezők fóruma...
    máshol próbálkozz kthx.
    a cd key ide kuldjetek [email protected]
    hali. tudna valaki segiteni letoltotem a RELOADED verziot es a seraphinom a 14 levelben van es mindig kivag a fomenube mit csinalyak hogy birjam folytatni raktam mar patcheket de nem segitet mit tegyek?
    mert nagyon jo jatek es semmi kepen sem akarom abbahagyni!!!! leci segitsetek. ja es tudna valaki egy cd key-t aadni mert meg nem regisztreltatam v lehethogy attol nem birok tovabb menni mert meg nem regisztraltatam? SEEEEEEEGITSEG
  • dante3
    Megtaláltam, és már meg is döglött!
  • bepe79
    R.I.P.: Hardcore / Silver fokozaton sikeresen elhalalozott a High Elf karim, igy kezdem elolrol a High Elf epiteset, csak most valahogy az Armor Lore skill-t fogom elonyben reszesiteni. (: Raadasul nem is nagy action kozben, hanem lvl8-nal a nagy varosban a kek quest-et kovettem, es beszelnem kellett 3 orrel vagy mi a fenevel. Azok a beszelgetes le OK-zasa utan azonnal ramtamadtak 3 barddal, ugy, hogy korul voltam veve, es eselyem nem volt, a masodperc toredeke alatt halott voltam. Szerintem ez igy nem is fair, de mind1. Lenyeg a lenyeg, kezdem elolrol Hardcore fokozaton.
  • wedge31
    Piszkosul ellehet dugva mert legalább egy-két órán keresztül kerestem de majd én is meglesem mégegyszer.

Most az " erdei ör " nevü bossal szivok folyamatosan gyogyitja magát remélem jó dropja lesz.
  • dante3
    Oké, akkor nekifutok megint, hátha észreveszem! :)
  • McFrost
    A sacred2.hu -n van az a nagy térkép, érdemes azt letölteni, azon látszódik egy keskeny kis ösvény. Én meg még kúrta messze vagyok innét:)
  • Harbonah
    ahol a térképen a szakadás van ott van egy keskeny ösvény a hegyoldalban, csak nehéz észrevenni, mert alig tér el a környezettől
  • dante3
    Aha, végigjártam azon a területen mindent de semmi járat, se barlang, se semmi mást nem találtam, majd megnézem pár külföldi fórumon, hátha!
  • TGWH
    Mágusbot helyett íjakra gyúrsz, csak annyi. Mágusbot csak azért jó, mert mágiával kapcsolatos bónuszokat ad, +40% mágikus sebzés meg ilyenek. Amikor egy íjat találtam a fényárban úszó (fix tartalmú ládák, a kezdő kariknak vannak benne alap cuccok) ládában, akkor kipróbáltam, elvégre a tűzlabda elég sokáig töltődött vissza. És nagyon bejött, sokkal többet ér, mint egy kard. Az elején... kevés ellenfél ellen. Több ellenfél ellen már kérdéses...
  • wedge31
    Ha már egy tucatszor nem kérdeztem én is akkor egyszerse ,ugytünik senki se tudja vagy nem is létezik.
  • Lobsterman
    Már megtaláltam a tovább utat. Alig 4* jártam körbe az egész barlangrendszert :S Már lenyomtam az első sárkányomat is, de baromira utálom már ezt a részt. 8 km gyaloglás ellenfelekkel teli sötét labirintusban, össze-vissza. Blech.
  • dante3
    Pedig a föld alatt tudsz csak menni!
  • Lobsterman
    Hi. Kicsit elakadtam és segítségre lenne szükségem.
    A szeráfszigeten vagyok, lementem a sárkányhoz, beszéltem a rabszolgákkal és azt mondják h beszéljek valami arccal, de ő 2 szigettel odébb van. A kérdésem az lenne hogy a felszínen át tudok menni a szigetre, vagy a barlangon keresztül kellene mennem? Körbecaplattam az egészet, de nem találok utat a másik szigetre, viszont vannak ilyen hidak néhány alagút fölött oda viszont nem találom a felutat, és nem tudom mit csináljak :S
  • bepe79
    Nem toroltem, csak kivancsi voltam egy magus karira es parhuzamosan inditottam egy ujat. (:
  • dante3
    Nem tudja valaki, hogy ezt a sárkány boss-t a mocsárnál hogyan lehet megközelíteni, mert nem találom!?

Jah és van egy ilyenem, ha kell esetleg valakinek!

• Yarrick
    A shadow warrioroddal mi lett?vagy meguntad és kezdtél újat?
  • bepe79
    Az ijra ugye nem a High Elf karival gyursz? Mert az erdekes lenne. En eddig mindent ugy lottem be, hogy egyetlen egy felesleges skill-t es dolgot se pazaroljak el: High Elf, tehat ertelemszeruen a magiara megyek ra. Ebbol kovetkezoen a fegyver sem kard meg balta meg ij lesz, hanem magic staff. A High Elf-em Pyromancer, ezert ertelemszeruen a fire skill-eket fejlesztem fokent, bar a +HP regent ado buff-ot hasznalom egy masik CA-osztalybol. A Staminaval es a focus skill-ekkel pedig probalom leszoritani a CA regen idot, hogy mindig hasznalhato legyen es ne hagyjon cserben.
  • Nenrandil
    Ott a pont...én is azt hittem így van, aztán éppen megnyílt egy slot, és találtam egy pajzsot. A pajzs pedig a bot melletti slotba kötött ki. Tehát az egykezesek mellé lehet használni. Más kérdés, hogy találtam egy remek íjat, és most erre gyúrok majd... de egykezes lőfegyverek is vannak
  • TGWH
    Vannak egykezes mágusbotok.
  • bepe79
    Az teny, hogy van shield lore, csak ha magic staff lore-t valasztottam es az is van a kezeben, akkor mellette nem tud pajzsot kezbe venni, ennek kovetkezmenyekeppen nincs ertelme a shield lore-t fejleszteni mert nem fog erni semmit.
  • Nenrandil
    Nekem úgy tűnt van shield lore... tsak először gyúrni kell ötöt a védelmire, és csak utána lesz választható...
  • bepe79
    Utjara inditottam a High Elf / Pyromancer-emet (Hardcore Mode / Silver Level), most lvl 8-as.
    Magic Staff-re fejlesztem, es az Ancestral Fireball-t tolom neki, az attrib-ok kozul pedig a Combat Art (CA) regen csokkento skill-eket (is)

Az Ancestral Fireball regen ideje jelenleg 4.5 sec, a kari bevedettseget nem tudom, hogy hogy fogom megoldani: nincs shield ami vedelmet adna, ebbol kifolyolag a shiled lore skill is kiesett, az attriboknal nem a dexterity-t nyomom, ami novelne a defense-t, szoval szerintem nagy gondok lesznek ugy lvl22 korul, hacsak nem talalok valami megoldast. Az Armor Lore-t tolom termeszetesen, de az edeskeves lesz.
  • árnyharcos
    meglett a 75,
    ahhoz, hogy a képesség szakértelemmé váljon, lvl 75 kell és a skillnek is 75-ön kell lenni alapból, cuccok által kapott plusz pontok nem számítanak bele
    elsőre a taktikát fejlesztettem szakértelemmé, következő a dualos skill lesz a dupla csapás miatt, és ahogy észrevettem 150% a max attackspeed ha duallal vagyok.
  • doncsabi
    helo
    a remete küldetést miért nem lehet megcsinálni?
    pedig kulcsot is oda adta és ajtot nem lehet ki nyitni
  • arni17
    nah csakaz volt a gond hogy a textura alapértelmezetten volt és most minimalisan szépen megy:) csináltam egy szeráfot és a haja zöld lett csináltam mégegyett akkor szöke ezt hogy lehet változtatni? pl feketére?:D:D
  • arni17
    nah de most komolyan meg hátha nem szagatna még lowon is XD:D mert ha nem lenne fü akkor sztem nem akadna be:S