• Föcsök
    ÁÁÁÁÁÁ utálom!!!!!!!!! A 6. fejezet egy rémálom! Utálom azt a mocsaras területet, mikor lesz már vége. Minden küldetésnél mikor vinni kell valakit meghal mert a semmiből eljön 600 pók, toxic elemental, az a fura bajszos lény. Így ment el már három, vagy négy küldetésem. Hihetetlen, egyszerűen nem tudok egyszerre ütni meg felvinni az éltemet. Van valami gomb az energiaital megivására? Mert én mindig kattintok és most is egy jobb alsó sarokban lévő küldetésig elmegyek ott a vérfarkas és meghalok előtte.:S A másik meg hogy akkora luftokat ütök, pedig 25 a hafted weapon képességem(baltás) és hihetetlenül szar, a pole arm-os fegyverrel jobb vagyok, úgy hogy nincs meg a pole arm(lándzsa, alabárd féleségek) képesség, de még ott is sok a melléütés. Most már sokszor szoktam használni a láthatatlanságot, mert egyszerűen nem bírom. Na ennyit akartam. Egyébként már itt van velem valami rokongyík, már kétszer elüldöztem azt a levegős szörnyet, de nem megyek tovább a főküldetéssel, amíg nem csinálom meg a körülbelül 8 függőben lévő mellékküldetésemet. Utána meg mehetek a sivatagba, remélem nem kell valami nagy mocsaras szörnnyel még előtte megküzdeni. Na jól kipanaszkodtam magam.:) Holnap folytatom, mármint a játékot.:) Minden jót. Ancaria's future is in our hands.:D