10030
  • TGWH
    bepe79, kezdted volna silveren, lehet pár halálozáson már túl lennél.
    Dorm, v.hol le volt írva, az biztos. Lehet a bill. kiosztásnál.
  • Dorm
    reszemrol anno elolvastam a kezikonyvet, sot a bill kombinaciok miatt napi szinten nyitogatom. Most gyorsan atlapoztam, de ilyenrol nem ir. Legalabbis amit en kaptam hozza, vagy letezik valami hosszabb is reszletesebb leiras, mint amit mellekelnek a dobozban?
  • bepe79
    Leptem meg egy szintet, lvl31 lett a Dryad-om, es mar a sivatag melyen jarok.

Az Attack ertekem 602, itt a sivatagban a poison relic-eket hasznalom, es az egyik aktiv buff-om a ket aktivbol a kepen lathato Sinister Predator +37% attack-el es +16.2% attack speed-el. Az ellenek hullanak, mint a legyek, tovabbra sem haltam meg egyelore meg.
  • TGWH
    A KÉZIKÖNYVET kellene először ELOLVASNI, és minden bajotok megoldódna...
    Tehát:
    1, B gombbal ad a társaidnak életerő elixírt vagy mit
    2, a társ nevére ráviszed az egeret, és kiírja melyik küldetéshez tartozik, a név átváltozik a küldetés nevévé
    Mindkettő le van írva a kézikönyvben. Az hogy emiatt utálod a játékot, mert nem tudsz egérrel olyan gyorsan rákattintani hogy ne haljon meg v.ki, az nem a játék hibája, hanem a TIED! Az, hogy elolvasod a küldetések leírásait, és nem írja ki hogy ki van veled, megint csak nem a játék hibája, hanem a TIED! Amúgy oda van írva, hogy kivel kell beszélni, kit kell megölni, még ez is segít. Ha rákattintasz a küldetésre, akkor meg bejelöli a térképen. Ha nem, akkor mentés, kilépés visszalépés és gond megoldva. Az esetek 95%-ában
  • Dorm
    ahhh, koszi :)
  • Harbonah
    Ha ráviszed az egeret az egyikükre akkor a neve helyén kiírja, hogy melyik küldetéshez tartozik
  • Dorm
    azt tudom, hogy melyikek a nem teljesitettek, azt nem tudom, hogy a kb 20 kozul melyiket csinaljam meg, hogy eltunjenek a kovetok vegre. Se az L gombnal a pipatlanok leirasa nem utal ezekre a kovetokre egyiknel se, se ha vegignezem a szurke karikakat azok se. Ami tippjeim voltak mar kipusztultak, egyik kuldinek meg a kozelebe sincs olyan leirasu, ami alapjan kovetot utalt volna ki :(
  • McFrost
    L gomb és ahol nincs kis zöld pipa. Valamelyikre ráklikk és be is jelöli a térképen.
  • Dorm
    ujabb huje kerdes: honnan tudom, hogy az engem koveto moncok melyik kuldi utan huznak mar el a rakba? :) 4-an kovetnek (most, volt hogy 10en akaszkodtak ram.. :/), es emiatt sok kuldit mar nem tudok felvenni. 2 ebbol olyan, amit tudom hol van, de tul durva meg, a masik 2rol gozom sincs mar, oly reg kovetnek. (egy ugynok meg egy Heribert vagy ki). Ertelemszeruen a nem megoldott kuldetesek szoveget vegigolvastam, nincs utalas. Fele gyogyitalom az o eletben tartasukra megy el :)
    tudom, miert veszek fel ennyit eccerre... :)
  • bepe79
    Kozben most mar lvl30 a Dryad-om, es csinaltam most egy kepet a ket ''buff'' raadasa nelkul:

Gyakorlatilag azok ha rajta vannak a karimon, akkor meg sem tudjak utni, vagy ha megutik is, egy deka HP-ja nem megy le. A resurrection (death) tovabbra is 0, tehat meg egyetlen egyszer sem haltam meg. Irany a sivatagi fo-boss, remelem, hogy mereggel tamad, mert per pill arra vannak a relic-jeim belove (mondjuk egy kezmozdulat atkapcsolni mas vedelemre).
  • bepe79
    lvl29 a Dryad-om es megcsinaltam a special mount kuldit. Egy kicsit jarkalos side quest, de megeri megcsinalni. Nekem foleg jarkalos volt, mert lvl29-nel a sivatagbol delrol mentem vissza az eszaki varosba, ahol adja a pasas, utana at a masik varosba a testverehez, utana felkutatni a konyvet, amiben az info van, utana vissza, utana keresni egy hajoskapitanyt, aki atvisz a special szigetre, es ott nem egy, de nem is ketto gladiator-arena menet utan megkaphattam ezt a Sacred 2 special mountot:

• Föcsök
    ÁÁÁÁÁÁ utálom!!!!!!!!! A 6. fejezet egy rémálom! Utálom azt a mocsaras területet, mikor lesz már vége. Minden küldetésnél mikor vinni kell valakit meghal mert a semmiből eljön 600 pók, toxic elemental, az a fura bajszos lény. Így ment el már három, vagy négy küldetésem. Hihetetlen, egyszerűen nem tudok egyszerre ütni meg felvinni az éltemet. Van valami gomb az energiaital megivására? Mert én mindig kattintok és most is egy jobb alsó sarokban lévő küldetésig elmegyek ott a vérfarkas és meghalok előtte.:S A másik meg hogy akkora luftokat ütök, pedig 25 a hafted weapon képességem(baltás) és hihetetlenül szar, a pole arm-os fegyverrel jobb vagyok, úgy hogy nincs meg a pole arm(lándzsa, alabárd féleségek) képesség, de még ott is sok a melléütés. Most már sokszor szoktam használni a láthatatlanságot, mert egyszerűen nem bírom. Na ennyit akartam. Egyébként már itt van velem valami rokongyík, már kétszer elüldöztem azt a levegős szörnyet, de nem megyek tovább a főküldetéssel, amíg nem csinálom meg a körülbelül 8 függőben lévő mellékküldetésemet. Utána meg mehetek a sivatagba, remélem nem kell valami nagy mocsaras szörnnyel még előtte megküzdeni. Na jól kipanaszkodtam magam.:) Holnap folytatom, mármint a játékot.:) Minden jót. Ancaria's future is in our hands.:D
  • dante3
    "off"
    Cod5-el kapcsolatban egyet értek veled!
    Én is a második pályán töröltem, ez már nem cod, semmi mozgástér, mintha csőben futkároznék!
  • Dorm
    Alkimiara nemtom marad-e kepzim.. erosen gondolkodok, hogy alku vagy alkimia.. a tobbi nagyjabol fixen fel lett epitve. es mar csak 2 van :)
  • Dante73
    Annyira sok, hogy vagy 2 hete abba is hagytam. Várom a patchot. Mert ez így kissé... érdekes. Olyan dolgokon fenn sem akadok, hogy ha valahová elkísértél valakit, majd bejártad a fél térképet, és visszamész, ott van, ahol hagytad....
    Nálam például, állandóan letesz asztalra. Beszaggat, majd asztal, feljön az üzi, hogy a videóillesztő nem válaszolt, majd helyreállt. Nagyon hangulatos, mit mondjak. Egy másfél óra játék után nekiáll szaggatni, és folytathatnám.
    De egyébként, jó a játék. Tetszik. Viszont, nem értek bizonyos kritizáló embereket. Sok órát beleöl, végig játssza, majd közli, hogy nem tetszik. Ugyanakkor a füzetet sem olvasta végig, mert az általa említett hibák nagy részére ott a megoldás. pl a térképre a középső egérgomb. Nekem most a CoD 5 nem tetszik. Második pályán uninstall. Nem tetszik. Ha végigjátszanám, azért tenném, mert tetszene. Nem?

Megmondom őszintén, nekem ez a játék bonyolult annyira, hogy csak tanulgatom. Mit, hogyan, miért, mikor fejlesszek. De élvezem. Billentyűzethez nem nyúlok, egy darab egérkével elvagyok, órák hosszat. Ill, egyenlőre nem, de ha kijön valami tapasz, akkor majd megint. Hangulata ugyanis nekem bejön...
  • Morfi
    Nálam valami gyíkember delegáció ment tárgyalásra és ők mega pókokat nem bírták nagyon, meg is gebedt mindegyik. gondoltam bukom a küldetést és hagyom. Kiléptem, majd később mikor visszatöltöttem a küldetés még aktív volt,m a gyíkok igaz nem voltak mellettem, csak a nevüket írta ki, de be tudtam fejezni a küldetést és nem buktam el. Sajnos még sok a bug benne.
  • Morfi
    De alkímiával meg lehet növelni az idejét.

McFrost azt egyszer én is elbuktam, de ahogy meghalt a bácsi rögtön ki is fagyott a játékom :D Szóval még is meglett :)
  • McFrost
    Ha

Nálam még nem jelent meg, ne is kísértsen:D
  • Sheol
    Azt én is elbuktam, ráadásul minden új játék kezdéskor megjelenik mellettem a már halott weapon dealer.
    Szerencsére hamar legyakják a monszták, mivel nem jelent nekik nagy kihívást, hiszen csak a puszta öklével csapdos.
  • Dorm
    ez gyors volt, koszi :)
  • McFrost
    Ha benyelsz egyet, akkor fények kezdenek körözni körülötted, amíg ki nem alszanak addig tart :D
    Időben 25-30 mp-re tippelek.
  • TGWH
    Én csak egyszer vesztettem embert. Egy csóka bizonyítani akarta az apjának, hogy mekkora hős. Gondoltam nincs semmi baj, majd kap gyógyitalt. Egy patkány egy csapással végzett vele... namondom akkor mindegy, nem v.mi hős típus...
  • Dorm
    azt megtudhatnam, hogy hol latom, meddig hat a kek ital? Eddig nem hasznaltam, van most kb 80db-om, es olyan helyen vagyok, ahol jol jonne vele nagyon az exp. De vedelni nem akarom. :) Egyet megittam, akkor nem nagyon tunt fel sehol, hogy mutatna. Aztan lehet csak megvakultam :) Koszi!
  • McFrost
    Ejj újabb küldit buktam: a fegyver csempészeset:(
    Hiába futottam mint az állat, tele volt ellennel az út, a pártfogoltam meg belement minden attakba, a sátor tábortól 100 méterre hullott el, nem tudtam ilyen gyorsan adagolni neki a gyógyitalt:(
  • menpe
    Én meg csak azt sajnálom ebben a játékban, hogy a halott harcosnál (aki legközelebb áll a dark elfhez szerintem előző részből) nincs egy poison pit szerű skill. Hajj, de jó is volt 1 sec cooldownnal 20k sebzéseket kitolni.
  • wedge31
    A kéket igyad ezerel.
  • xido
    nabazz..én meg csak a piros gyógyítókat használom...
  • McFrost
    Hát nem, ennyi tiszta gém idő után már kipörgött nálam 2-3 fps....
  • wedge31
    A kék növeli a leölt monszták utáni kapott xp-ét.
    A zöld minden mérgezést megszüntett.
  • Maksi
    Az sem "20-24 óra játék után lvl 52"
  • Norec79
    Van egy kérdésem megjelenés óta nyomom a játékot de még nem jöttem rá mire való a kék és a zöld ital valaki megmondaná?
  • McFrost
  • McFrost
    Én 48 óra játék után 24-es szintű vagyok.
  • McFrost
    Ha játszol, M gombal előhívod a térképet oda közelítesz amit megszeretnél nézni és megnyomod a görgető gombodat az egéren. Csoda fog történni, hidd el.
  • Sheol
    Írjátok páran, hogy szar az irányítása.
    Én ezen csak pislogok, mert szerintem ennél tökéletesebb nem is lehetne.
    A és D gombokkal lehet forgatni a kamerát, így mindent tökéletesen meg lehet szemlélni, sokszor érdemes is, már csak a gyönyörű helyszínek alaposabb tanulmányozása miatt is.
    Mondjuk én már a TQ-t is camera moddal játszottam miután megcsinálták hozzá.
    Nálam a hibái ellenére is a legjobb hack & slash eddig, a diablo 3-at meg majd meglátjuk...
  • RaveAir
    Nem a játékot védtem, csak azt akartam mondani, hogy kár lenne egy BG-vel összevetni.
  • LeonSilver
    Hát azért abban szerintem nyugodtan megegyezhetünk, hogy egy kissé összecsapták a játékot.Nem értem például, hogy egy kiba**** Audigy hangkártyán miért kell levenni a hardveres gyorsítást csak és kizárólag ennél a játéknál ahhoz, hogy normálisan menjen?!
  • Maksi
    Akkor én valamit rosszul csinálok SILVER-en, mert bő egy hetet játszottam, és még lvl 40 sem vagyok. Mondjuk nem rohanok sehova, és igyekszem megcsinálni az összes küldetést.
  • zhata
    Talán azért, mert túlságosan is (meg)kedveltem a Sacred 1-t.
    De most sem értem, hogy miért kellett más - talán jogos - észrevételeire azonnal nevetned?

--- OK. Részemről lezárva.

Viszont 1 dolgot még leírok. A játék installálása után még hang sem volt, mert a hangkártyám - csak ebben a játékban - valamival összeakadt. Így kell indulnom azóta is, hogy
    "...sacred2.exe" -skipopenal
    Ezt még egy külföldi fórumból tudtam meg.
    No, így kezdődött.
  • wedge31
    Nyugodtan megsértödhetsz de tényleg röhejes hogy lv52 ,vagyis cirka 20-24 óra után jösz rá hogy ez nem a te játékod én az általad emlitett TQ meg DS2-öt már öt-hat óra után kukáztam