• Dante73
    Annyira sok, hogy vagy 2 hete abba is hagytam. Várom a patchot. Mert ez így kissé... érdekes. Olyan dolgokon fenn sem akadok, hogy ha valahová elkísértél valakit, majd bejártad a fél térképet, és visszamész, ott van, ahol hagytad....
    Nálam például, állandóan letesz asztalra. Beszaggat, majd asztal, feljön az üzi, hogy a videóillesztő nem válaszolt, majd helyreállt. Nagyon hangulatos, mit mondjak. Egy másfél óra játék után nekiáll szaggatni, és folytathatnám.
    De egyébként, jó a játék. Tetszik. Viszont, nem értek bizonyos kritizáló embereket. Sok órát beleöl, végig játssza, majd közli, hogy nem tetszik. Ugyanakkor a füzetet sem olvasta végig, mert az általa említett hibák nagy részére ott a megoldás. pl a térképre a középső egérgomb. Nekem most a CoD 5 nem tetszik. Második pályán uninstall. Nem tetszik. Ha végigjátszanám, azért tenném, mert tetszene. Nem?

Megmondom őszintén, nekem ez a játék bonyolult annyira, hogy csak tanulgatom. Mit, hogyan, miért, mikor fejlesszek. De élvezem. Billentyűzethez nem nyúlok, egy darab egérkével elvagyok, órák hosszat. Ill, egyenlőre nem, de ha kijön valami tapasz, akkor majd megint. Hangulata ugyanis nekem bejön...