• Harbonah
    nem akarlak elkeseríteni, de már sacred 1 ben is az egyik legjobb skill volt

eddig 3 seraphinom volt, az elsőt 25 ös szinten (Bronz) elvitte egy kékhalál, és nullákkal írta tele a gép a mentést, zöld tárgyat nem látott hírből se, arany esett neki, de persze nem az én kasztomnak/harcmodormnak megfelelő. Az újabb karit 33 as szintig vittem 80%-os SBje volt egyszersem haltam vele Bronzon a főellenségig jutottam, de nagyon elcsépelt fejlesztés volt rossz skilleket vettem fel, túl sok runát olvastam el, a főboss elég könnyen összecsomagolta, pedig addig nem votl gondom. Set item nem esett neki a dropokról emg annyit hogy a 25. felvett skillem az Alku volt vele, amire 5 pontot tettem összesen + skillekkel 28 as volt 30 as szinten, minden tárgyamat a boltbol vettem, mert sokkal jobbak voltak, mint amik dropból estek. Ami jó cucc volt, az szintén nem az én kasztomnak való volt, vagy más harcstílusohoz passzolt. Arany dárdákból és szálfegyverekből Dunát tudnék rekeszteni annyi esik belőlük. A legújabb Serám perpill 44 es szintű full megtervezve (neki nincs Bargainje :P) 77% os az SBje ha jól emlékszem, még munkába vagyok nem tudom pontosan :P. 43-as szinten kiesett neki az első set item Elfre aztán egy SW, majd 2 Sera cipo, csak rossz sethez.

Van egy 20 as Elfem amivel felvettem az alku-t első skillnek így bőven a karim szintje felett van + skillekkel, néhány shoprunnal simán megvettem vele a seteket, meg néhány jobb arany gyűrűt és amut a foglalatokba. A setitemek 15 ös szintűek az amuk 20 körüliek ebben a setben mászkál még most is a 44 es Serám, mert nem esik neki semmi jobb cucc, amiért megérné cserélnem.

Lehet neten jobb a helyzet, ahol tudsz csereberélni más játékosokkal, de singleben megéri egy karit Bargainnen tolni az biztos