10030
  • shaba23 #3790
    a keresőt próbáltad már? még térkép is van, szerintem max 100 hsz
  • shaba23 #3789
    azt hiszem erre csak az a megoldás, hogy menj silverre :(
  • ac
    kb meddig?
  • McFrost
    Nekem még semmi féle zöld cucc nem hullott, ellenben arany annál több.

20-ról 21-es szintre lépés között nagyon szórta az xp-t a játék, értem ezalatt,hogy 2-3-400 között, azóta viszont 9-12-19 csak, most vagyok 24-es. Nem értem én ezt....
  • Morfi
    Én is így vagyok, hogy esett 2 zöld, amiből az egyik árnyharcos a másik meg egy night elf aztán csókolom. Túlélési bonuszom 85 felett van valamivel a bosszok meg sárgánál jobbat még nem dobtak. A seteket is goblinok dobálták el :D
  • McFrost
    skac!
    Vissza olvasás powa!
  • ac
    skacok tudja valaki hol és mikor lehet megkapni a hátasállatot? Jelen esetben lepelpók.Előre is köszönöm.
  • shaba23 #3783
    A lvl43-as karimnak beöltözve van 67es alkuja, így sajna max sárga cuccok vannak, de még így is jobbak, mint amik esnek...eddig egy zöld esett, pedig lvl 6 környékén haltam meg 1x azóta pedig csak most 43-on, szóval volt bónusz is
  • OKIsacred
    Skacok mi ez a steam dolog? megéri regeélni otT?
    mert a sima zárt részen alig van vki.. :(
  • Harbonah
    nem akarlak elkeseríteni, de már sacred 1 ben is az egyik legjobb skill volt

eddig 3 seraphinom volt, az elsőt 25 ös szinten (Bronz) elvitte egy kékhalál, és nullákkal írta tele a gép a mentést, zöld tárgyat nem látott hírből se, arany esett neki, de persze nem az én kasztomnak/harcmodormnak megfelelő. Az újabb karit 33 as szintig vittem 80%-os SBje volt egyszersem haltam vele Bronzon a főellenségig jutottam, de nagyon elcsépelt fejlesztés volt rossz skilleket vettem fel, túl sok runát olvastam el, a főboss elég könnyen összecsomagolta, pedig addig nem votl gondom. Set item nem esett neki a dropokról emg annyit hogy a 25. felvett skillem az Alku volt vele, amire 5 pontot tettem összesen + skillekkel 28 as volt 30 as szinten, minden tárgyamat a boltbol vettem, mert sokkal jobbak voltak, mint amik dropból estek. Ami jó cucc volt, az szintén nem az én kasztomnak való volt, vagy más harcstílusohoz passzolt. Arany dárdákból és szálfegyverekből Dunát tudnék rekeszteni annyi esik belőlük. A legújabb Serám perpill 44 es szintű full megtervezve (neki nincs Bargainje :P) 77% os az SBje ha jól emlékszem, még munkába vagyok nem tudom pontosan :P. 43-as szinten kiesett neki az első set item Elfre aztán egy SW, majd 2 Sera cipo, csak rossz sethez.

Van egy 20 as Elfem amivel felvettem az alku-t első skillnek így bőven a karim szintje felett van + skillekkel, néhány shoprunnal simán megvettem vele a seteket, meg néhány jobb arany gyűrűt és amut a foglalatokba. A setitemek 15 ös szintűek az amuk 20 körüliek ebben a setben mászkál még most is a 44 es Serám, mert nem esik neki semmi jobb cucc, amiért megérné cserélnem.

Lehet neten jobb a helyzet, ahol tudsz csereberélni más játékosokkal, de singleben megéri egy karit Bargainnen tolni az biztos
  • TGWH
    Ez így igaz. Aki akarja, próbálja ki. Azért arról nem beszélhetünk, hogy a tulajdonság nélkül csak úgy potyognak az arany és a zöld cuccok. Arany lehet hogy potyog, de nem jobb, mint ami rajtad van. Ritka az olyan cucc ami jobb annál amit viselsz.
  • LeonSilver
    Csupán csak arról volt szó, hogy mire való a skill nem pedig arról, hogy érdemes e vagy hogy így kell e jó cuccot szerezni.Ennyi.
  • vidu01
    Ki a faxom venné fel az alku skillt mit gondolsz? Nem így kell jó cuccokat szerezni hanem a túlélési bónuszt kell felvinni aztán máris potyognak a moboktól a jó szerkók!
  • Sir Quno Jedi
    Akkor is szintnyi pontot pazarol a skillekre
  • Morfi
    És ha csak az árushoz menet pakolja fel? akkor nem olyan biztos :D
  • Sir Quno Jedi
    Legalább jó cuccai lesznek, csak minden sarkon meghal. :D
  • Morfi
    Azért csak össze lehet annyit szedni, mondjuk ereklyékből is sok befolyhat. Ha van olyan elvetemült aki arra akar tápolni az meg tudja oldani :D
  • TopGun
    Jah! csak igy? azt hittem lehet adni penzt a masik karinak.
  • Harbonah
    az osztott ládával adjál át értékesebb cuccokat, aztán add el őket
  • TopGun
    Penzt hogy kell atadni? leirnad legyszives?
  • Thalesz1987
    Hellósztok!
    Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de megkérdezem.
    Megvan az eredeti dobozos sacred 2, és ezt hogyan lehet a steam-en regisztrálni?
    (Lehet, hogy több emberrel találkozna az ember a szervereken).
    A vállaszokat előre is köszönöm.
  • Maksi
    Honnét tudjam, sosem gyúrtam Alkura. Gyűjtögetni kell az összes ilyen páncélt, fegyver, gyűrűt, amuletet.
    Különben sem vagyok még lvl 40 sem. Nemhogy 160. :)
  • Sir Quno Jedi
    najó és mondjuk +80-at honnan veszel?!?! :D
  • Maksi
    Kell egy olyan szet a táskában, amit csak akkor vesz fel az ember, ha vásárolni akar.
  • Sir Quno Jedi
    Ez oké, de hosszú távon kissé képtelenség 1.5xös szorzót fenntartani?! Gondoljunk bele, hogy 40-es szinten már 20 pontnyit kell cuccból összepakolnod és így tovább.
  • wedge31
    Tegyél be róla képet addig nagyon necces ez a szöveg.
  • Harbonah
    "Ilyen nincs mivel a skill értéke maximálisan akkora lehet mint a kari pillanatnyi szintje. (+ ezenfelül a módosítók)"

akkor most jól meg is válaszoltad magadnak, hogy lehet

Nem muszáj elhinni, de akár ki is lehet próbálni. Nem árt semmiből kezdeni egy karit, az elfnek kapásből lehet bargainje felhuzod lvl 2-re adsz át neki némi manit, veszel + bargain-es relicet magadra pakolod, felveszed a skillt is így kapásból 5 ös lesz ugye 2 es szinten, az árusnál pedig csak arany és sárga tárgyak lesznek. Set tárgy még nem lesz, mert az csak 15 ös szinttől van a boltban, kivéve a Slagelamber set amuletje, mert az már van ilyen kis szinten is
  • DORSANAX
    Mi a gyanús ebben,leírtam,hogy mit tapasztaltam,én nem valószínű,hogy felmegyek mostanában ezek után...
    Egyébként minden kihalt a neten...
  • Kimi23
    Angol verzió, nem is engedte regisztrálni a magyart.
  • OKIsacred
    Skacok ti nyilt vagy zárt hálozaton toljátok,mert anyit beszéltek a nyilt rol hogy már gyanus :D
    Én zártan játszom de kivan halva... a nyilt serveren tobb az ember?? :D
  • vidu01
    ha a skill szintje eléri a karakter szintjének 1,5-2 szeresét akkor pedig többnyire már csak arany tárgyak vannak

Ilyen nincs mivel a skill értéke maximálisan akkora lehet mint a kari pillanatnyi szintje. (+ ezenfelül a módosítók)
  • XeeN
    A Steam-es Sacred 2 lokalizált verzió, vagy angol? (lusta vagyok utánanézni)
  • XeeN
    Esetleg valami bizonyíték?
  • Harbonah
    onnan, hogy így van
  • shaba23 #3756
    ezt honnan veszed?
  • tomcsa4
    Nem ugrik aktivációd. Maximum egyszerre kettő aktivációd lehet, de végtelenszer aktiválhatsz. Hardverkörnyezet csak abban számít, hogy másik aktivációnak látja, így mielőtt bővítesz, vond vissza a regedet.
  • DORSANAX
    Amikor beírod a felhasználónevet,jelszavadat,akkor jelöld be a "nyílt hálózatot",majd utána visz be az előszobába a jelenlegi karaktereddel,ez az amit kérdeztél gondolom...
  • DORSANAX
    Én a ""nyílt hálózat"-ra mentem,de ott is csak 2-3 ember volt nem faj szerint megosztva.Igen,első belépésnél kell bevinni a karakteredet,de akinek eredeti a játéka,az kapott +2 helyet:
    "Dear Sacred 2 Fans,

Today we added two extra character slots to every Sacred 2 account that was created on or before 30.10.2008."
    Ilyet kaptatok Ti is szerintem...

• xido
    te látsz olyan szobát,amibe a single karaktert lehet bevinni?..én eddig csak olyat tudtam használni ritkán,amiben a faj az előre választott volt,de 0ról kezdve..
  • DORSANAX
    Egyébként a Szeráfommal egy Árnyharcos csókával voltam,az ikonja az enyém mellett vol bal felül a képernyőn és valami szláv nevű ember volt.
    Nem Ti voltatok?