Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Megpróbálom a Directx-et is.
Több ötletem nincs.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Elolvastam az Olvass el txt de semmi utalást nem találtam a hibámra.<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
# DirectX®-9.0c kompatibilis grafikus kártya, 256 MB memóriával és Pixel Shader 2.0 támogatással: (NVIDIA® GeForce™ 6800, ATI® Radeon® X800, vagy jobb)
V: Ez valószínûleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX illesztõprogram hibás. A Sacred 2 helyes mûködéséhez a 7.11.13-as verziószámú PhysX illesztõprogram szükséges, aminek telepítése a játék telepítésekor megtörténik. A játék újratelepítése megoldhatja a problémát.
Esetleg próbáld meg visszavenni a grafot még, hátha!
PhysX??? Nem azt még nem próbáltam. Egy kis segítséget kaphatok.
Amit belinkeltél,ezek összesen kb.2MB-ot tesznek ki.Azonban a Sacred 2 telepítésekor egy több GB-os cuccos marad.Tehát,amit Te ott látsz,az nem probkéma...
Semmit nem reagál a játék amikor kilép egyszerûen lovagolok és egy villanás és kint vagyok a windowsba. Mostmár nem kapok hibaüzenetet eddig meg azokat kaptam. Meg kép remegést és megállást.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez a Local Settings/Temp nem az,ahol az internetes "sütik" vannak,mert azt a Lemezkarbantartó is törli,ha be van pipálva.Egyébként a CCleaner-el én pl. minden nap törlök egy csomó mindent,érdemes használni.

Mindent törölj ki, nekem a Sacred 2 az elit graffal együtt 13GB szemetett pakolt ide.

Másik lehetõség, vedd vissza a hang hardware-es gyorsítását basicre.
Hátha ez segít, volt akinek ez jött be.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10