• balu840202
    Valaki tudna segiteni?
    A főküldiben ahhoz a reszhez ertem amikor valami skorpiófelet kellene kinyirnom... Meg is adta helyet, lent delen a dzsungel mellett egy fennsikon. Mentem arra es egy barlangbejaratra mutattott. Amikor odaerttem a kor eltunt es közvetlen a fennsik szelere mutatott. Bementem a barlangba, de az zsakutca. Kint meg nem talam az oda vezető ut1at. elöre is koszi.

Es csak h a temahoz is hozzakapcsolodjam kicsit, en egy elf varazslo vok. Nagyon kicsi elettel, kb 1500-2000 34.szinten. pontosan nem tom. a pancelom megsemmi. maradjunk annyiban hogy inkabb tavolrol probalok irtani. Eddig 11szer haltam meg, tehat van tapasztalatom:
    -Mikor meghalok nő a varazslatok visszatoltesi idelye. ez biztos.(akar 0.5-1mp-el is)
    -Bar nem lepek szintet megis csokkne ahogy no a tulelesi bonusz.(tized mp-kell)
    -voltam 80%on es nem dobott jobb cuccokat
    -viszont eszerevettem h ha viszek 4 zsak potiont es kicsit hagyom magam utni a sokrpiokkanak( ez az jelenti h 3-4mp-kent egy poti)akkor nagyon gyorsan no a tulelesi bonusz, es akkor sokkal jobban dobal runakat... osszahasonlitaskent este kuldiztem masfel órat es nem dobott csak 1-2 runat. igaz nem is oltem csak akit muszaj volt. Ma reggel kimentem kicsit gyakni az ellent, mert fejlodni akartam es magamra huztam egy csomo skorpiot, utotztek en meg vedeltem szal a lenyeg h fel őra alatt kb 6-7-8 runa esett. nem tom h mennyire jatszik szerepet ebben a tulelesi bonusz de meg tesztelem majd.
    ja meg egy: amikor print screent nyomok es kilepek csak egy feher kepet latok a mentett file-ban. tudja valaki h miert?
    bocs ha hosszu voltam:)