Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a lányomtól kaptam Olaszországból,de gyorsa jön máshonnan is!<#eljen>
Nemtom,ez elég érthetõ?
<#eljen>
Morfi
És ezt külön is meg lehet vásárolni jó pénzért vagy letölthetõ lesz vagy hogyan mûködik majd? 😊

Na nem fontos,nem olasok emiatt vissza,de lehet,hogy én tévesztelek egy másik hozzászóloval,bocsi...
Ez a 3.DVD a CE-ben,most tudtam meg hivatalosan,hogy nálunk is kiadják majd.Ez 3 DVD-s lesz,ha jól tévedek.
Mikor?

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Ne kamuzz,pont Te voltál,aki u.ezen a nézeten voltál itt a fórumon mostanában,vagy tévedek?
Morfi
Amúgy miféle dolog ez az elit? nekem csak natúr sacred2 van.

Árnyharcos amúgy nekem is kiakad az új hotfixxel, a 2.10-essel meg megy.

Na jó, nem is! 😄

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Én igen...

Mindenki "Szeráfozik"?
Jah, én sem szívesen nézem sokáig egy férfi fenekét...
Nem értem,nekem a telepítõ megtalálta automatikusan és egybõl felnyomta a helyére...
rage

Olyan, mint egy csillagharcos, aki elfelejtette felvenni a nadrágját 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

dante3
Karakterem pár óra játék után:
Még kicsit gyengusz, de alakul.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rage
Nos, megoldva, a többi grafikus file közé kell mennie az újaknak is.
Áthelyeztem a fileokat, s így már van elite beállítás
Tényleg nem lett lassabb a játék tõle.
Pedig mikor írták, hogy 8800 GT a minimum, akkor utána fel sem mertem már rakni. 7600GT a kártyám.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jó,szó szerint nem "Elite",hanem "Elit",de ennek ott kell szerepelnie...
Az "Általános minõség" alatti sorban...
Ott kell lennie a grafikai beállításokon belül az utolsó,tehát a "Textúra minõségében" a harmadik karika..
rage
Nem találok Elite módot a beállítások között...

SACRED 2 – Fallen Angel
A felhasználóbarát megoldás

Az ASCARON felhasználóbarát digitális védelmet (digital rights management solution, DRM) használ a SACRED 2 – Fallen Angel játékhoz.

Az ASCARON, Európa egyik vezetõ játékfejlesztõje és kiadója, ma közleményt adott ki a SACRED 2 – Fallen Angel-ben használt DRM részleteirõl.

Ennek a felhasználó-orientált megoldásnak az elõnyei közül a következõket emelték ki:

o A vásárló két PC-n telepítheti és aktiválhatja a játékot.
o Magának a lemeznek nem kell a meghajtóban lenni a játékhoz (bár laptop esetében így hosszabb az akkumulátor készenléti ideje).
o Aktív internetkapcsolat csak a telepítéshez és aktiváláshoz szükséges.
o LAN-ban két felhasználó játszhat két PC-n egyetlen példánnyal, és hasonlóan egyjátékos módban is két PC futhat párhuzamosan.

Az Ascaron ügyvezetõ igazgatója így nyilatkozott a döntés hátterérõl: „A vásárló a csapatunk legfontosabb tagja, és éppen ezért nekünk kötelességünk megfelelõen gondoskodni róla. Egyrészt, hogy egy kifizetõdõ játékkal jutalmazzuk meg, másrészt, hogy megteszünk mindent a lehetõ legfelhõtlenebb szórakozásáért. Ezt pedig egy problémamentes, felhasználóbarát DRM rendszerrel kívánjuk biztosítani. A SACRED már eleve egy óriási akció RPG brand, és szándékaink szerint most még magasabb szintre emeljük.”

A SACRED 2 – Fallen Angel-t két különálló számítógépen lehet telepíteni és aktiválni. Bár egy idõben nem lehet online játszani a két géprõl (mivel a termékenként járó egy darab aktivációs kulcs nem osztható meg online felületen), azonban a játék lehetõvé teszi, hogy két játékos ugyanazt az egy terméket, két különbözõ gépen használja hálózatban (LAN), vagy párhuzamosan egyjátékos módban. Ez egy különösen fontos szempont, mivel sok játékos asztali és hordozható géppel is rendelkezik, és az ASCARON kifejezetten támogatja a mobil játékot. Sõt, meggyõzõdése, hogy a játékoknak családbarátnak kell lenniük, és a fejlesztés során arra koncentráltak, hogy ez az elõny egy játszható, szórakoztató és élvezetes játékszoftverrel párosuljon.

A szoftverek többségéhez hasonlóan a SACRED 2 – Fallen Angel is licenszezett termék. A játék megvásárlásával a játékos jogosultságot (és aktivációs kulcsot) szerez az akció RPG-vel való játékra. A játék aktiválása egy anonim online aktivációs folyamat során történik, így szükséges hozzá az internetkapcsolat, de csak az aktiváció idejére.

Az aktiváció során személyes adatokat nem kell megadni. A szervereket a másolásvédelmet szolgáltató fél biztosítja.

A DRM gyártója non-stop technikai segélyvonalat üzemeltet az év minden napján, hogy megválaszolja a vásárlók valamennyi kérdését.

Az aktivációk száma végtelen. Bármely vásárló, aki egy harmadik számítógépen szeretné használni a programot, újraaktiválás elõtt elõbb vissza kell szolgáltassa valamelyik korábban már telepített licenszet. A deaktivációs folyamatot online kell elvégezni.

„Hiányos” PC esetében az ügyfélszolgálat direktben is el tudja végezni az eltávolítást. Ehhez szükséges az eredeti kézikönyv, ami a nyomtatott aktivációs kulcsot tartalmazza. Saját számítógépes komponenseink felülírása vagy frissítése nem befolyásolja az aktív telepített szoftvert.

Azok a játékosok, akik kicserélnék vagy újratelepítenék a gépüket, ezt nyugodtan megtehetik, az aktivációk számának befolyásolása nélkül. Tanácsos elõször eltávolítani és deaktiválni a játékot. Ez felszabadítja az aktivációt, ami ezáltal újra használhatóvá válik majd a késõbbi új rendszeren. Az internet-hozzáféréssel nem rendelkezõknek is lesz lehetõségük játékpéldányuk offline eszközökkel való aktiválásra.

A játékot manuálisan is lehet aktiválni a www.unlock.sacred2.com oldalon. Itt részletes útmutatást kap minden felhasználó. Valamint a [email protected] emailcímen is kapcsolatba lehet lépni a készítõkkel.

A játékos szempontjából a DRM megoldás azért kényelmes és elõnyös, mert a DVD lemeznek nem szükséges a meghajtóban lenni játék közben.

A DRM egy SecuROM védelem, és az ASCARON speciális elvárásainak (mint például a nagyfokú vásárlóbarát megoldás) megfelelõen alakították ki. A felhasználó-barát tulajdonságokat a SecuROM megfelelõ használata teszi lehetõvé. Azzal a nem titkolt szándékkal alkalmazzák ezt a fajta SecuROM védelmet, hogy az elõnyös legyen mind a vásárló, mind a jogtulajdonosnak, miközben a becsületes vásárló nem érzi magát büntetve vagy frusztrálva, hanem inkább megjutalmazottnak egy tiszta és egyszerû rendszerrel.

Az Ascaron örömmel vár minden fórumozót a hivatalos www.sacred2.com üzenõfalon, ahol meg lehet vitatni a másolásvédelmek mechanizmusának hasznosságát és alkalmazását.

HIVATALOS VÁLASZLEVÉL...
Jah,kösz...
rage
Új fociprogram 😊
Úgy látszik nála a Szeráf most labdába sem rúghat 😊

"pes9"...Az mi?
Na asszem most nagyon nagyon megszívtam... megvan a pes9, és nagyon nagyon jó, szal mentem pesezni, jóccakát mindenkinek 😄

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

A "system"-be nem nyúl bele,ez a lényeg...
rage
Így van, de most nyitott egy program filest oda. Egyszerûen felmásolja a lemezrõl az újabb graphics mappákat, mást nem is tesz
Ezért könnyû eltávolítani 😊

Yes..Bár volt ott elõtte is "pak" mappa,nem?Nem "pack"nevû van nekem,hanem"pak"...
Akinek XP-n van,majd esetleg a "Local Settings/Temp-bõl a telepítés után törölje a letárolt cuccost,mert elõfordulhat,hogy ott marad telepítés után 7,5GB..
rage
Neked is a Sacred mappán belül hozott létre egy program files/data/pack mappát ?

Nekem is "D"-n van,bár nekem volt annyi a "C"-n.
rage
Elsõ jó hír: Közölte a telepítõ, hogy nincs a C-n 12 giga szabad hely, s csináljak. Nagyszerû. Fõleg, hogy a játék nem a C-n van...

Azoknak, akik ugyanebbe futnak bele :
Ha a DVD olvasó betûjele mondjuk D, akkor start menü - futtatás:
D:\setup.exe /a

Így indítva máris nem kell neki a C-n 12 giga hely
:-)

Igen...Ott van a "programok telepítése és törlésében"...
Jó,de ne engem gyalázz estleg,bár nem szívhatod meg,legfeljebb nem használod az "elite" menüpontot.Mindenesetre az élsimítás biztosan jobb lesz,de szerinten a futás is.Jelezz vissza,mi a helyzet...
Nandusz
Az elit csomagot el lehet távolítani maradéktalanul, ha nem jön be valakinek?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Egy egérrel,kényelmesen hátradõlva fotelemben játszom,nemtom mi az "übergagyi" irányítás ezen...
rage
Hát, próbáljuk ki.
Itt a lemez a tokban, végül is megpróbálhatom feltenni

rage
Mit nem tudsz irányítani rajta ? Ugyanúgy irányítod, mint bármelyik hack&slash játékot. Egyik egérgombbal irányítod merre menjen, vagy ütöd az ellenfelet, másikkal meg a másodlagos támadásokat sütöd el.

Illetve, lehet zoomolni, meg középsõ gombot nyomva tartva forgatni a térképet. Illetve nézd meg a billentyûzet kiosztás

Annyira nem lehet bonyolult, én néha telefonálás közben játszom vele 😊

Nálam a fix kameranézet jött be, mert akkor nem forgatja össze-vissza a kamerát.

wasd meg egér. A kamerát be lehet állítani, nekem pl. az elsõ felel meg a legjobban.

AB9/AB9RPO(Intel965+ICH8) alaplap és XP SP2,ez kimaradt...
Ez volt a gond, mar muxik thx. Bar rohadtul nem vagom h a fenebe kell iranyitani ezt a jatekot, hogyan tudok itt haladni normalisan?? Uber gagyi 😞
Ez lepett meg engem is,de olvastam róla valahol,hogy valamilyen módon optimalizál is egyben,de tényleg nem kamu,mert nem csak én tapasztaltam ezt.Azóta nekem egyszer sem lépett ki a játék,igaz,hogy elõtte sem.
1600x1200-ban játszom jelenleg,"elit"-ben 30-40 fps-el,elõtte 1152x864-ben kicsit szaggatott...Szal kicsit érdekesnek tûnik,de nekem Intel Core 2 Duo,3GHz(2CPUs),3GB RAM,7950GT-vel ez van.
Legyaktam az elsõ fõboss szerûséget. Gahanka koboldtörzsfõnök volt a neve, pár percig eltartott 😄 A var. vissz. tölt. idõ lement 5-6 másodpercre, 14. szintû vagyok.

rage
Az furcsa, hogy jobban fut, elviekben gépigényesebbnek kéne lennie, nem ? Milyen videokártyával játszol ?

"Jah,csak én egy perverz alak vagyok.."Sokat ittam?Bocsi...
Jah,csal án egy perverz alek vagyok..
Amúgy,mióta felraktam az "ELITE" DVD-t,azóta sokkal jobban fut a game,kicst több fps,és még szebb az élsimítás is.Hozzá lehet jutni...
A játék legalítását nem bántja,csak a "pak"mappa csomagolt fájlokat írja át.
Dante73
Én Driáddal nyomom. Tegnap csiáltam egy Szeráf karit, ezüstön, és majd leestem a székrõl, mikor megláttam a járását, úgy röhögtem! Hatalmas volt az a risza.... Tényleg ribi, de nem számít, szeressük!

http://www.freetvmaci.info/

Rita79
Aztaaaaaaaaaaaaa!
Van rajta bugyi!
Akkor ez a pasik szerint nem is egy k... szeráf vagy mi.....<#eplus2><#hehe><#nyes>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Fúj, Te disznó! A szeráfok nem párzanak! 😄

Ez a game megérte azt,hogy megvettem,pontosan ilyen okok miatt.Leköt,hosszú és sokszínû a játék...
Szeráfot meg ne gyalázzátok,mert én is õt "tolom".
<#nyes>
Héé, szeráfról így nem beszélünk!