10030
-
TGWH #3630 Én most megyek az orkokhoz... -
Hegyirabló #3629 Senki nem segít neked? Mindenki kajál, vagy mi van? -
pongi10 #3628 ja és fény kampány
-
pongi10 #3627 Hali!ott járok a főküldiben hogy a templomőrőknél megcsináltam vagyis kinyírtam azt a varázslót és visszaküldött az emberek fővárosában a kolosszeumhoz.lemegyek odamegyek a narancssárga körhöz de nem történik semmi!nincs ott senki és semmi.
valaki tudna segíteni ?előre is köszi
-
#3626 Köszönöm kedves kolléga valóban arról kellett menni :) -
zhata #3625 Nem is mondtam hogy hiba. Csak azt akartam mondani, hogy az ancariai kovácsok gazemberek, óvatosan kell velük üzletelni :-)). -
#3624 Ez nem hiba. Nem mindegy milyen színű az adott socket. Ha jól emléxem, a bronzba rakott cuccot csak akkor veheted ki, ha konkrétan azt fogod meg, egyébként eltűnik. A Sacred egyben is így volt, sőt, ott meg a tárgy tulajdonsága is romlott ilyen esetben. -
zhata #3623 Óvok mindenkit a kovácsokkal történő üzleteléstől. Qrva drágák, sokszor a berakott kütyüknek is kérdéses a hasznuk. De a legbosszantóbb tegnap éjjel történt, az, hogy amikor az egyik két socketes kardomba berakattam vele valamit (több százezer arany) utána meggondoltam és még ott a helyszínen kivetettem vele - ha jól emlékszem ezért is fizettetett -, és a másik cucc is eltűnt a kardomból. Fel kellene őket jelenteni az arcaniai APEH-nél :-).
A Titan Questben csak akkor vesztettél pénzt, ha már elhagytad a kereskedőt, ott helyben ingyenesen ki lehetett próbálni. Itt sokszor lutri.
-
balu840202 #3622 Valaki tudna segiteni?
A főküldiben ahhoz a reszhez ertem amikor valami skorpiófelet kellene kinyirnom... Meg is adta helyet, lent delen a dzsungel mellett egy fennsikon. Mentem arra es egy barlangbejaratra mutattott. Amikor odaerttem a kor eltunt es közvetlen a fennsik szelere mutatott. Bementem a barlangba, de az zsakutca. Kint meg nem talam az oda vezető ut1at. elöre is koszi.
Es csak h a temahoz is hozzakapcsolodjam kicsit, en egy elf varazslo vok. Nagyon kicsi elettel, kb 1500-2000 34.szinten. pontosan nem tom. a pancelom megsemmi. maradjunk annyiban hogy inkabb tavolrol probalok irtani. Eddig 11szer haltam meg, tehat van tapasztalatom:
-Mikor meghalok nő a varazslatok visszatoltesi idelye. ez biztos.(akar 0.5-1mp-el is)
-Bar nem lepek szintet megis csokkne ahogy no a tulelesi bonusz.(tized mp-kell)
-voltam 80%on es nem dobott jobb cuccokat
-viszont eszerevettem h ha viszek 4 zsak potiont es kicsit hagyom magam utni a sokrpiokkanak( ez az jelenti h 3-4mp-kent egy poti)akkor nagyon gyorsan no a tulelesi bonusz, es akkor sokkal jobban dobal runakat... osszahasonlitaskent este kuldiztem masfel órat es nem dobott csak 1-2 runat. igaz nem is oltem csak akit muszaj volt. Ma reggel kimentem kicsit gyakni az ellent, mert fejlodni akartam es magamra huztam egy csomo skorpiot, utotztek en meg vedeltem szal a lenyeg h fel őra alatt kb 6-7-8 runa esett. nem tom h mennyire jatszik szerepet ebben a tulelesi bonusz de meg tesztelem majd.
ja meg egy: amikor print screent nyomok es kilepek csak egy feher kepet latok a mentett file-ban. tudja valaki h miert?
bocs ha hosszu voltam:) -
DORSANAX #3621 Van egy csomó könyvem már,csak egy primitív barbár vagyok de csak verekszem állandóan és nem olvasok:D
Van szakácskönyvem is valami rettenetes nagy vendéglátás szervezéséről és a receptekről... -
DORSANAX #3620 Nincs mit... -
#3619 Köszi! -
#3618 A könyvek mire valók? Azon kívül hogy érdekességeket írnak le benne. Engem mondjuk a szakácskönyvek érdekelnek :) -
#3617 Ebben van valami mert olyan 85%-os nekem és eléggé nagy az attribútumaim érteke. Eddig nem értettem miért :) Pár a dropokat nézve hogy most sárkányt ölök vagy egy kis goblint...goblin dobott már set itemet. Na meg a goblint könnyebb megölni mint a sárkányt, meg több is van belőlük, meg nem üt akkorát. -
DORSANAX #3616 Nemtom,a tulajdonságokat én most nem figyeltem,csak most kezdtem emelni a százalékomat,de egyre magasabb értékű cuccost dob és az arany is több./70%-nál tartok csak,de 62%-os koromtól nézegetem//Majd figyelem a tulajdonságokat is... -
#3615 Nos megosztom a tapasztalataimat túlélési bónusz szempontjából...
Első sárkány leölésekor nagyon óvatos voltam... mentés, majd ha meghaltam kilépés... persze harmadjára meghaltam úgy meghaltam mint a pinty :)
no akkor törlődött a túlélési bónusz... sacred2.hu fórumán olvastam, hogy az attribútumokat növeli, nosza gyorsan meglestem, és tényleg alacsonyabbak voltak... a jobb cuccokról meg annyit, hogy elhalálozás után kb. 2%-os bónusszal esett egy narancs cucc, majd miután leöltem a sárkányt végre, nem sokkal később egy set item. Szóval nem tom a dropot, hogy befolyásolja, de nem láttam nagy változást... ellenben a tulajdonságok tényleg nőttek, már kis idő után is. szerintetek? -
DORSANAX #3614 Kinyitod a hátizsákodat,és odahúzod a kurzort a szintedhez és ott megnyílik az ablak,amiben szerepel... -
#3613 Hol lehet megtekinteni a túlélési bónuszt? -
DORSANAX #3612 Jobb cuccokat kapunk,és valóban "öröm és boldogság",meg happy...:D -
menpe #3611 Ha magas, akkor öröm és boldogság van. Meg csomó jó cucc. -
Maksi #3610 És vajon mire jó, ha magas a túlélési bónusz? -
DORSANAX #3609 Ja,köszönet érte Johnnie Walker-nek. -
DORSANAX #3608 Az viszont biztos,hogy amennyiben hagyom magam ütni és kicsit várok a az ellenség megölésével,akkor tényleg nagyon gyorsan növekszik a túlélési bónuszom.Pillanatok alatt 2%-ot emeltem két kiscsoportos óvodás bunyóval... -
DORSANAX #3607 Én meg "nagyonhülye" vagyok hozzá,ha tudtok valami biztosat szóljatok... -
#3606 Gondolom, hogy azért van, mert valaki szeret több karakterrel is egyszerre játszani, és kevesli a 3-at. Én sem mélyedtem még el az online játékban...
Másrészről ez olyan többlet, amit könnyen meg tudnak adni, és (talán) nincsen benne extra fejlesztés. -
TGWH #3605 ? Ezt nem értem, hiszen sok hely volt ott alapból is. Nem mélyedtem bele a hálózat rejtelmeibe, de ez így nekem elég érdekes... -
#3604 Csak annyit szeretnék most mondani, hogy a Szeráfok szigetén a kőteremtény által dobott átok hangját, aki kitalálta és aki jóváhagyta... azokat egyszerűen megölném. -
#3603 Kettővel több karaktered lehet, ha hálózatban játszol. Azt hiszem, hogy most 3 közül tudsz választani... -
TGWH #3602 De milyen slotot kaptunk vagy mi van? -
DORSANAX #3601 Affene,pedig azt hittem...:D -
#3600 Ettől még nem kapsz 2x2 slot-ot. :D -
DORSANAX #3599 Én két emilt is kaptam,na mit szóltok?! -
#3598 Nem tudom, mert én is most kaptam... Szerintem csak egyfajta "jófejség", hogy foglalkoznak a rajongókkal, és szorgalmasan foltozgatnak. Gyanítom, hogy hamarosan jön egy újabb patch. -
TGWH #3597 Pontosan ez mit takar? Mármint ami emilt kaptunk? -
vidu01 #3596 Templomőrnek pont nem kell távolsági fegyó, arra ott van a balkeze csomóféleképpen lehet lőni vele.:) -
#3595 Koszi! Kuldtem privit, mert itt tilos mail cimet kozzetenni, tudomasom szerint. -
Hegyirabló #3594 Kérek e-mail címet, csak mert rendes vagyok. -
#3593 Berakod a kozos ladaba es elmented a jatekot, majd a mentes konyvtarad elkuldod mailban nekem. -
Hegyirabló #3592 Nekem van valami lézer pisztoly, de a herém sem tudja hogyan kell odaadni. -
#3591 Örüljünk, hogy megkaptuk... :)