• TGWH
    Én pl. úgy vagyok, hogy hiába varázsolnék sokat, a BG-s mikrofonnal sokszor nagyobbat sebzek, így 8 sec-enként varázsolok, közben meg ütlegelem az ellent. Nekem bejön. Nem mindegy hogy egyszerre leütsz v.kit, vagy adsz neki egy esélyt, mert még kétszer rá kell varázsolnod. Két varázslást nem tudsz egymás után elsütni fél percen belül, mert idő kell neki, amíg szépen villámlik meg ilyenek, legalábbis nálam így van. + ahhoz is idő kell, hogy 8-10 ember loholjon utánam, mind azzal a céllal, hogy kinyírjanak. Ekkor én jó magyar szokás szerint megfordulok, és egy akkora 12es szintű mágiát akasztok a nyakukba, hogy mindenki megpusztul, kivéve a bajnokokat, azokat meg leütöm. Ezt nem tudnám eljátszani, mivel egy 1es szintű varázslat nem ölne meg 8-10 embert, így többször kéne használnom, tehát a játékidő is megnőne, mert nem mindegy hogy fél percig varázslatokat ontasz egy-egy (vagy 8-10) ellenre, vagy futsz a célod felé, aki utánad lohol, azokat meg közös tömegsírba küldöd. Mindkét esetben 8-10 embert ölsz meg, de sztem az rövidebb ideig tart, ha futsz a cél felé, majd 8 másodpercenként megfordulsz, és kiirtasz egy-egy goblincsordát...
    "Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?"
    NEM!!! A varázslat az varázslat, a harcművészet meg lehet egy fizikai támadás is, ami nem varázslat, viszont ugyan úgy jobbklikkel sütöd el. Viszont előfordulhat, hogy a játéknak a kettő ugyan az, nem tudom hogy fordították le. Ilyenkor természetesen IGEN. De nem tudom hogy a játék hogy használja ezeket a kifejezéseket.