10030
-
#3550 Nem lehet, hogy a tűzfalad csinálja?
Milyen tűzfalad van? -
DORSANAX #3549 Azt én úgy oldottam meg,hogy telepítettem és patcheltem XP-n,majd kiírtam DVD-re,ezután egyszerűen felmásoltam a Pistára.Sajna nem ment másként.Nem nekem kellett,mert én XP-t használok,de így jó lett... -
Hegyirabló #3548 Pistára nem lehet telepíteni az 1-es játékot? -
#3547 Sziasztok!
Visszaolvastam egy darabig, de sajnos nem volt ilyen jellegű probléma senkinél. Az a gond, h van egy pont, ahol belépek a karakteremmel és egy 10-15 mp múlva automatikusan kidob a főmenübe kérdés nélkül. Megpróbáltam multi LAN serveren is, de ott is ugyanezt csinálja. Tudja vki a megoldást erre? Előre is köszi! -
Hegyirabló #3546 Az a bajom, hogy bementem a sárkány barlangjába, nem is túl alacsony szinten (43), s rögtön megevett reggelire, kiklopfolt rántotthúsnak. Persze másodjára röhögve legyőztem az alvilági szövetséges erősítés segítségével, de közben ugye elment a túlélési bónuszom, stb. -
zhata #3545 Hasonlót a space gombbal én is tapasztaltam, de a space-t kicsit hosszabban kell lenyomni, akkor (nálam) mindig működött. -
TGWH #3544 Na igen, de 3szor patkoltam el amiatt, hogy a space lenyomására nem ivott meg a kari egy életerő helyreállító itókát... set item semmi, 43 szinten óta volt 3 sisakom, a csizmám meg kb. a 2... -
#3543 A Diablo 3-ban sem fognak - vélhetően - semmi újat kitalálni. Ott is menj/öld meg/szerezd meg/stb. küldetések lesznek. Az idő haladtávál és a fejlődéseddel egyenesen arányban erősödnek az ellenfelek, és ennek függvényben jönnek majd a tárgyak is... véletlenszerűen.
Itt a készítők inkább igyekeztek vicces irányba elvinni a küldetéseket, míg a Diablo 3-án - várhatóan - a komorságon lesz a hangsúly. Vicces, hogy sokan már előre sírnak, hogy "nem lesz elég darkos"... -
DORSANAX #3542 Nem is ezekkel a dolgokkal van itt a probléma szerintem,én is játszom,hangulatos,azt teszem,amit jónak látok a játékon belül.Azonban jó lenne már "rendbehozni" a gammát végre,mert bosszantó hibák vannak még benne.Én is szívesen játszom és élvezem a lehetőségeket,de amikor nem tudok maradéktalanul élni ezekkel a lehetőségeimmel,akkor elgondolkodom,hogy mennyi javítást kell még kiadni az Ascaronnak ahhoz,hogy ne fussak bele bosszantó hibákba... -
TGWH #3541 De a küldetés közben jönnek ám a szörnyek ;) ha hozzávesszük hogy egy városon belül felveszed az összes küldit, majd kitervelsz egy útvonalat, persze a legrövidebbet, akkor már egy úttal szörnyeket is gyilkolsz, és küldetéseket oldasz meg, így a lehető legrövidebb út alatt a lehető legtöbb tapasztalati pontot szerzed meg. -
Maksi #3540 Ezzel egyet kell értenem. Küldetések rewardjai nevetségesen gyengék. Mind XP, mind pénz, mind tárgyak tekintetében. Marhára nem éri meg fejlődés végett küldetéseket vállalni, s futkározni miattuk keresztül kasul a világban. /mondom ezt én, aki minden egyes küldetést mgcsinál, amit csak fel tudok venni... még akkor is, ha már napokkal azelőtt kaptam./
Szerintem a küldetések történetileg változatosak. Szeretm olvasgatni, hogy kivel, mi történt, mit hagyott el, milyen nyűge van, hogy segíthetnék. Enélkül tényleg csak egy agyatlan hack&slash lenne. De legalább nagyon tetszetős a grafikája./ -
#3539 Izé, ami azt jelenti, hogy 10 szörny egy küldit ér. A szörnyeket meg ezrével lehet ölni, ha magadra húzod őket (és respawnolnak is). Az első részben is az ember végiglovagolt oda-vissza egy rövidebb úton és meg is volt egy szintlépés, ha útközben minden ellenséget magadra szedtél és vérengzés beindult xp növelő potival (kombó űber alles)! A küldik ott is nevetséges dolgokat adtak. Többnyire használhatatlan és béna tárgyakat, minimális aranyat (vicc) és NÉHA rúnákat. Kb. a rúnák miatt volt érdemes egyedül megcsinálni őket egy idő után. -
TGWH #3538 Rabló, én csak egyet kérdeznék; hány éve létezik a d&d, és eközben mi mindent találtak ki? Egyszerűen nem lehet újat kitalálni, mint a hozd ide vidd oda ezt/azt/őt, ölj meg ennyi ezt meg azt/őt. Így ezt nem tartom hibának. A hangulat sztem megvan, tényleg muszáj tovább menni, mert érdekel hogy mi lesz a vége, a sok küldi meg azért kell, mert ha megfigyelted 7000 xp-ket kapsz ha teljesíted, míg egy szörnyért 700at. Nem vagy Te közellenség, de a normális mentést lehet pótolni, így megint nem értem azzal mi bajod. -
#3537 Nagyon köszi de nem segített.
Marad az reinstal -
rage at work #3536 A küldetés jelzi, hová kell menni - először is a kormányoshoz, aki még a szárazföldön van, közvetlen a sziget alatt.
Majd ő átvisz hajón oda. -
Caine #3535 Hogyan lehet eljutni a Seraphin szigetre?
Ott fent középen, a nagy szürke böhöm.
Kaptam egy küldit, ami oda mutat (Seraphin kasztküldi) és nem tudom hogyan lehetene oda jutni.
Teleportal, hajóval próbálkoztam, de semmi.
Nem lenne sürgős (majd odajutok egyszer) de már megint rámakszkodott egy idióta NPC és nem fogom tudni lerázni a küldi végéig ... -
#3534 Tessék! Egy pontot raktam az Alkatra. -
#3533 Mire mennyit akarsz pakolni? Szívesen megcsinálom. (Nálam működik.) -
#3532 Vmiért nem működik a képbeszúrás:
KÉP -
#3531 Van egy baszott nagy bug ebbe a szarba......bocsánat a csúnya beszédért de ez nem semmi....
Van egy 30. szintes inkvizítorom és már egy darabja nem feljesztgetem a képességeit csak kaptam kaptam őket de hagytam gyűlni és most összegyűlt 24. képesség pont...stb itt egy screen:
és most nem tudom őket felhasználni faxa
Feltettem az emberem mentését ide: ITT
kéremszépen vki rakja be magához(addig nevezze át a saját mappáját)
és használjon fel egy pontot hátha akkor megjavul(és tegye föl vhova a megjavított accomat vagy msn en is átküldheti)
amúgy nem tudom milyen új képességet használjak fel én az Alkatra akartam tenni...
Köszönöm előrre is ha vki segítene... -
#3530 Engem igazából csak a varázslatok bugossága idegesít, de nagyon. Ha gyorsan akarok többször egymás után lángvihart varázsolni, a varázslat elsül, de nem látszik (a föld alatt megy), természetesen ismét ki kell várni míg újratöltődik... Addig maximum menekülök, vagy ijedtemben őrjöngő vihart nyomok rájuk. -
#3529 Én a mellékküldiket is szeretem. Pl a vízhordás ötletes volt. (gólem mellett. Gyanakodtam, de nem erre a végkifejletre számítottam. Mikor harmadszor küldtek vízért, már marha gyanús volt. Elhatároztam, maximum 9 kör, és ha nem derül ki, abbahagyom, de jóval előbb kiderült az igazi ok.) Másik az, hogy jó gyilkolászni a különböző "dolgokat". tapasztalati pont, esnek cuccok is... bár most nagyot szívtam, mert kb másfél órán keresztül nem kaptam tárgyat. Poti, ilyen ital, olyan ital, kis pénzecske... (19-21 arany) Összesen 3-4 tárgy pottyant, pedig közben egy teljes szintnyit haladtam. Már az ujratelepítésen gondolkodtam, mikor hirtelen annyi ócskaságot kaptam, hogy már az idegesített. Szerencsére, van azonnali értékesítés, így megoldottam, de vagy háromszor ürítettem ki a listát, mert kereskedő egy szál se a közelben...
Hibái egyébként vannak. De a mentés tökéletesen megy. F9, kilépés, mentéssel, és oda tesz, ahol F9-et nyomtam.
Szóval, 2 és fél nap, (cirka) 22.szint, 20% térkép, 200 küldi, és még élvezem... -
vidu01 #3528 Mellékküldiket is jutalmazhatnák 1-1 skill v attrib ponttal, v éppen +150 healthel, szóval valami maradandót is adhatnának némelyikért hogy érdemes legyen megcsinálni őket. Dehát nem!:) 100valahányadik teljesített küldetés után tényleg unalmassá válik ez a része... -
#3527 Pedig ott tényleg ötletesek voltak a küldetések
Főleg a bérgyilkos
Csak ezért írtam. -
#3526 nekem is nagyon tetszik a játék, nehéz abbahagyni :) ( most lettem 68 )
obliviont ne keverjük ide, igaz annak sem volt több köze egy szerepjátékhoz mint a sacrednek, de nekem az annyira nem jött be, hogy a nevétől is a szívbaj kerülget :D -
#3525 A láncküldetések nagyon jók én szinte csak azokat meg a több csillagosakat szoktam felvenni. -
Kép a hivatalos oldalról... -
#3523 A mellékküldetések rendkívül repetitívek, sok ötlet nincs bennük, az biztos.A játék mégis játszatja magát, valahogy az embernek mindig támad kedve leölni az egymilliomodik szörnyet is :)
Szerencsére vannak benne kiemelkedő dolgok is (Blind Guardian, egyéb zenék, hangulat). De a küldetések lehetnének ötletesebbek.
Nem egy Oblivion ebből a szempontból az biztos. -
#3522 Hát nagyon másképp látjuk a dolgot :sacredben sivatag,erdös rész,havas rész és lávás volt ,ebben erdös ,dzsungel,sivatag,mocsár.
A kari fejlödés meg sokkal összeteteb bonyolultab / erösitések,harc és kombo fejlesztés / több skill tanulható stb én igy látom. -
Hegyirabló #3521 Egy mondatban összefoglalva, nincs meg az a varázsa, ami az első résznek volt. Kevésbé változatos, a terep is és a karakterfejlesztés, a küldikre meg inkább azt szoktam gondolni, hogy "Jajj, ne, már megint egy ilyen!", s nem azt, hogy "Hmm, milyen jó kis küldi!" Menj el, hozd el, öld meg, nem jó ez így. -
#3520 Már megint a többes szám ugy ird hogy neked ez a véleményed és akkor nem leszel közellenség / részemröl igy se vagy az / nekem pont az ellenkezöje a véleményem a megjelenés ota játszom és nekem nincs semmi játékrombolo gondom király ez cucc pont olyan amilyet vártam. -
Hegyirabló #3519 Biztos, hogy én leszek most itt az eretnek közellenség, de mivel mindig is azt vallottam, hogy a rajongás nem egyenlő az elfogultásggal és a struccpolitikával, én leszek az első, aki kimondja: meztelen a király.
Ezt a játékot elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszme elrontott játékot még nem láttunk. Ez a játék egy trágya reggel, éjjel meg este.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy mi a bajom, nincs időm 10000 karakterben legépelni most a mérhetetlen sok hibát, de lehet, hogy még ennyi sem lenne elég. Nagy részét egyébként is felsorolták már itt, csak nekem most telt be a pohár, még pedig az után, hogy megütköztem az első sárkánnyal. Egyszer megevett ugyan, másodszorra játszva legyőztem, de akkor is, minden más mellett a legnevetségesebb a valódi mentés-visszatöltés hiánya. Ez nem SNES, bassza meg, ahol egyhuzamban kellett végignyomni az Indiana Jones Greates Adventure játékot, mert ugye közben nem lehetett menteni. Röhej az egész. -
#3518 igen, egy Szerafin szárnyat -
Maksi #3517 Olyan set itemet loot-olt már valaki, ami nem a saját kasztjához való? -
#3516 Majd holnap megnézem hogy nem-e piros X-et kapok ez miatt :D
Xeen ezért nem megyek még netre, majd ha stabilabb lesz. Nálam a lángvihar varázslatot szokta föld alatt elnyomni, a tömeg meg elagyal ha nem futok el :D Ez a kérdőjeles dolog volt mikor az is eltűnt mert a fickók térdre rogytak. De azért élvezetes szerintem, meg hogy 42. szinten kaptam egy setitem-et amit 60-tól használhatom :) -
#3515 Kezdem azt hinni hogy a mocsári sárkány nem is létezik / legalábbis ott nem ahol a térkép jelöli / mert egyszerüen nem tudok felmenni a megadott hegyre. -
DORSANAX #3514 Téged sem irigyellek,2 nő a nyakadon.Még jó,hogy nem volt örökélet cheat-jük... -
#3513 Én elkaptam az orvhalászt (gyík) aki ijedtében és szégyenében elsüllyedt a föld alá, csak a kérdőjel látszott a feje felett, így F9 majd játék betöltése... Ezzel az a gond, hogy nem ez volt az első eset. :)
LAN: Kipróbáltuk a játékot LAN-on, öten. Két gépen játszhatatlanul belassult, általában véve pedig elég sokszor laggolt, a tárgyakat nem tudtuk felvenni, a kézben tartott fegyvereket helytelenül jelenítette meg, stb... Mindezt modern gépeken, gigás hálón. Elgondolkodtam, milyen lehet akkor a neten? -
#3512 Majd csak fixálják majd valamikor ezeket az "apró" hibákat. Nekem az nem tetszik hogy menj el a találkozó pontra, és beszélj XY-val. De előtte a társaságot meg kellett ölnöm . Ezek után visszacsattogtam a pontra sehol senki csak a karika :D
Most azzal szembesültem az orkoknál hogy megcsináltam a küldetést mikor 2 ork nőt kellett visszakísérnem a faluba. Ez meg is történt, le is adtam a küldetést és a nevek is eltűntek, de a nők halálukig követtek :D -
DORSANAX #3511 Bementem az alagútba és ott toporogtam,mint vak a s@arban,mert nem tudtam a falon átmenni.(?!)A lényeg,hogy kiderült,hogy az ember a mellette lévő másik alagútból volt elérhető.Az ilyen hibákat még kivédeni sem nagyon lehet,mert valaki jóindulatú programzó betette nekem a bekarikázott célpontot...Csak az a másik alagútban volt.Szerintem ez progi hiba,de nem érdekes,csak felidegelt,mert egy küldetésen nem kellett volna azért fél napig szopni.