• Dante73
    Én a mellékküldiket is szeretem. Pl a vízhordás ötletes volt. (gólem mellett. Gyanakodtam, de nem erre a végkifejletre számítottam. Mikor harmadszor küldtek vízért, már marha gyanús volt. Elhatároztam, maximum 9 kör, és ha nem derül ki, abbahagyom, de jóval előbb kiderült az igazi ok.) Másik az, hogy jó gyilkolászni a különböző "dolgokat". tapasztalati pont, esnek cuccok is... bár most nagyot szívtam, mert kb másfél órán keresztül nem kaptam tárgyat. Poti, ilyen ital, olyan ital, kis pénzecske... (19-21 arany) Összesen 3-4 tárgy pottyant, pedig közben egy teljes szintnyit haladtam. Már az ujratelepítésen gondolkodtam, mikor hirtelen annyi ócskaságot kaptam, hogy már az idegesített. Szerencsére, van azonnali értékesítés, így megoldottam, de vagy háromszor ürítettem ki a listát, mert kereskedő egy szál se a közelben...
    Hibái egyébként vannak. De a mentés tökéletesen megy. F9, kilépés, mentéssel, és oda tesz, ahol F9-et nyomtam.
    Szóval, 2 és fél nap, (cirka) 22.szint, 20% térkép, 200 küldi, és még élvezem...