10030
  • XeeN
    Nem. Szerintem az alagútrendszerek térképét a program egyetlen képen tárolja. Nálam elég sűrűn előfordul ugyanez.
  • DORSANAX
    Mivel nem szerkeszthető a HSZ,még az is kimaradt a megjegyzésemből,hogy ráadásul pontosan a karikával mutatott alagútba mentem be.
    "Bacalió apjának kiszabadítása" küldetés...
  • DORSANAX
    Azért még mielőtt vita lenne belőle,megjegyzem,hogy két külön alagútrendszerről van szó.Átlátok a falon,vagy mi?!
  • DORSANAX
    Valszeg én vagyok ennyite totál hülye,de valamit nagyon elqrtak ebben a jó kis játékban...
    Lehet,hogy volt már szó erről,de pl.egy alagútrendszerben miért mutatja nekem egy másik,mellette lévő rendszerben álló csókát,mint megjelölt személyt?Ezt most csúnyán megszívtam az előbb...
  • vidu01
    Nem valami akciódús, de a kardok tényleg faszán néznek ki!
  • Titan
    A villámok...beszartam..
  • Föcsök
    Itt az új csapatom.:D Új ló, aminek már képességei is vannak:D, meg egy új hellhound:
  • repro
    Hehe.. kidobott a szerver.

Akkor akit érdekel keresse ShuShu.hu-t valamelyik szerveren.
  • repro
    Hátas!

Lehet jönni zárt hálózat, Árnyék Hadjárat, hu: Ascaron 110 szerveren.
    15:30-kor leadom a küldit.
  • McFrost
    Thylysiumban van, ki is kellett szabadítani 3 gladiátort, meg asszem volt valami ütközet is.
  • Föcsök
    Na nekem mégis meghalt a gólemtől a hellhound-om, de vettem egy újat, csak ki kellett lépnem, és úgy már megengedte. A másik meg az, hogy hol van aréna? Lehet ilyen gladiátorharcokat is csinálni?
  • McFrost
    Jáccál Morrowindet:DDDDDDD
    Úgy nézett ki a házam, mint egy fegyver raktár:DDDDDDDD
  • McFrost
    Szellemek már nem ráznak fel azóta, mióta egy földművesnek segítettem a földjén, ugyanis egy temetőn akart kukorícát termelni:D
  • TGWH
    Kár hogy nem lehet házat venni a játékban... úgy elüldögélnék, kipakolgatnám a páncéljaim a szárítókötélre, kardokat a falra, esetleg 3-5 kard és tőr tűzsebzéssel a kandallóba... milyen hangulatos lenne... Lenne hova lepakolni a cuccaim, nem csak egy fránya ládám lenne, a lepelpókom legelne a kiskertben...
  • Maksi
    Meg a csatorna, mindenféle kétes hírű lumpen elemekkel, kísértetekkel. már aki hisz bennük! :)
  • McFrost
    Péz nem akadály, van fél milla aranyam, meg közel van a piac és az aréna is.
  • Maksi
    Tengerre néző panorámával drágább.
  • McFrost
    Csak a kikötőhöz közeli érdekel.
  • tugyiti
    Thylysiumba 2 szobás alacsony rezsijü lakás kiadó.
  • McFrost
    A térkép érdekelne.
  • wedge31
    Lakás hirdetések is jöhetnek...
  • Maksi
    Ha valakinek van megunt Sacred 2-je, és esetleg cserélné Age of Conan-ra /bontatlan, 30 nap ingyen játékkal!/ mamut kóddal, vagy anélkül megbeszélés szerint, értékegyeztetéssel, az írjon bátran! [email protected]
  • razoring
    Helo esetleg akit érdekelne a játék eredeti bontatlan állapotban +2 poszter +blind guarding új album CD!Az jelentkezzen nálam:[email protected]

ÁR:10E forint msn-en lehet alkudni..
  • lipovics
    Nem tudok rákattintani a nyílra.
    Felpecseltem a legújabbal és megjavult...
  • TGWH
    Mi az hogy nem tudod? Nem ad pontot, vagy nem tudsz rákattintani a nyílra, amivel pontot adsz hozzá a tulajdonsághoz/képességhez?
  • TGWH
    Ezért kell sűrűn nyomogatni az f9-et, főleg ha ment a játék, az után kötelező nyomni az f9-et.
    A gólemnél nekem is eltűnt a pókom. Nagyban küzdöttem, erre elsötétül a képernyő, és annyi... menteni persze nem mentettem, csak a lefelé vezető úton... másodszorra megöltem, de semmi használhatót nem dobott. Utána nem volt ott a pókom ahol parkoltam. Mindig utánam jön, gondoltam ez lett a veszte. Biztos ami biztos kiléptem meg vissza, és ott volt a pók.
    Azaz először nem eltűnt a pók, csak átalakult :) :

Mutáns szörnyekről én is csináltam képt:

És itt a bolond rocker:

Na még két kép a végére:
    Az északiak nagyon színpatikus figurák:

És egy szép tájkép, leégett erdő, tucatjával rád rontó ellenfelek, az egyik ,,kedvenc'' területem...
  • lipovics
    Mit lehet akkor tenni, ha nem tudom elosztani a képesség pontokat?
    2 szintet léptem, most vagyok 28. Ez valami bug?
  • shaba23 #3483
    "act2"-ben megtaláltam a sárkányt, de a barlangban nem működött a HPpotis hotkey...szerencsére az újraélesztő monolit valahol a picsában van aktiválva :(
  • árnyharcos
    hehe voltatok már a szellemfaluba ?
    még a csirkék is szellemek :D
  • Föcsök
    Hmmm majd még megpróbálom akkor. A küldetést egy bróker adja, úgy is találkozni fogsz vele, mert a főküldetésben adja neked a fickó.:)
  • McFrost
    Elvileg nem csak 1x lehet megvenni.
  • McFrost
    Ki lépsz és vissza és ott lesz.
  • McFrost
    Jó képek!
    A gólemes küldetést ki és hol adja?
  • Föcsök
    Jaj tényleg egy kis gond is van. A harmadik képen lévő szörnyeteg megölte a hellhound-omat. Elmentem a szigetre, de nem tudtam újat venni, mert nem volt mellettem a szörny, mivel már meghalt. Most már nem lehet soha, csak lovam? Mit tegyek?
  • Nabunaid
    Eltűnt a főszálam, az arany színű...

Hegyi trollokat kellett ölnöm, 10-et. Miután a kilencediket leöltem, többé nem esett troll fog, és a questet sem mutatja a minimap-en.

Bosszantó, mert már csak a főszálat akartam megcsinálni...
  • Föcsök
    Sziasztok! Mutatnék én is néhány képet.:D

Először itt egy mutáns vérfarkas. Ez a lény tetszett eddig a legjobban.:D

Aztán ez egy szép gesztus szerintem, hogy még a készítők is megemlékeztek róla:

Itt meg egy diadalittas kép.:D

• TGWH
    Igen.
    Nézzétek már kivel futottam össze a mocsárba:

Yoda mester személyesen, csak máshogy volt írva a neve. Csináltam jobb képet is, azaz azt hittem csináltam, de nem mentette le a Fraps, vissza meg már nem megyek.
  • Morfi
    A futás egészséges :P
  • Savage85
    Sziasztok. Érdeklődnék, hogy itt mindenkinek eredetiben van meg a játék?
  • shaba23 #3471
    a gólemes városban a vízhordós küldetés mekkora genyóság...:)