10030
-
#3510 Nem. Szerintem az alagútrendszerek térképét a program egyetlen képen tárolja. Nálam elég sűrűn előfordul ugyanez. -
DORSANAX #3509 Mivel nem szerkeszthető a HSZ,még az is kimaradt a megjegyzésemből,hogy ráadásul pontosan a karikával mutatott alagútba mentem be.
"Bacalió apjának kiszabadítása" küldetés... -
DORSANAX #3508 Azért még mielőtt vita lenne belőle,megjegyzem,hogy két külön alagútrendszerről van szó.Átlátok a falon,vagy mi?! -
DORSANAX #3507 Valszeg én vagyok ennyite totál hülye,de valamit nagyon elqrtak ebben a jó kis játékban...
Lehet,hogy volt már szó erről,de pl.egy alagútrendszerben miért mutatja nekem egy másik,mellette lévő rendszerben álló csókát,mint megjelölt személyt?Ezt most csúnyán megszívtam az előbb... -
vidu01 #3506 Nem valami akciódús, de a kardok tényleg faszán néznek ki! -
#3505 A villámok...beszartam..
-
Föcsök #3504 Itt az új csapatom.:D Új ló, aminek már képességei is vannak:D, meg egy új hellhound:
-
#3503 Hehe.. kidobott a szerver.
Akkor akit érdekel keresse ShuShu.hu-t valamelyik szerveren. -
#3502 Hátas!
Lehet jönni zárt hálózat, Árnyék Hadjárat, hu: Ascaron 110 szerveren.
15:30-kor leadom a küldit. -
#3501 Thylysiumban van, ki is kellett szabadítani 3 gladiátort, meg asszem volt valami ütközet is. -
Föcsök #3500 Na nekem mégis meghalt a gólemtől a hellhound-om, de vettem egy újat, csak ki kellett lépnem, és úgy már megengedte. A másik meg az, hogy hol van aréna? Lehet ilyen gladiátorharcokat is csinálni? -
#3499 Jáccál Morrowindet:DDDDDDD
Úgy nézett ki a házam, mint egy fegyver raktár:DDDDDDDD -
#3498 Szellemek már nem ráznak fel azóta, mióta egy földművesnek segítettem a földjén, ugyanis egy temetőn akart kukorícát termelni:D -
TGWH #3497 Kár hogy nem lehet házat venni a játékban... úgy elüldögélnék, kipakolgatnám a páncéljaim a szárítókötélre, kardokat a falra, esetleg 3-5 kard és tőr tűzsebzéssel a kandallóba... milyen hangulatos lenne... Lenne hova lepakolni a cuccaim, nem csak egy fránya ládám lenne, a lepelpókom legelne a kiskertben... -
Maksi #3496 Meg a csatorna, mindenféle kétes hírű lumpen elemekkel, kísértetekkel. már aki hisz bennük! :) -
#3495 Péz nem akadály, van fél milla aranyam, meg közel van a piac és az aréna is. -
Maksi #3494 Tengerre néző panorámával drágább. -
#3493 Csak a kikötőhöz közeli érdekel. -
#3492 Thylysiumba 2 szobás alacsony rezsijü lakás kiadó. -
#3491 A térkép érdekelne. -
#3490 Lakás hirdetések is jöhetnek... -
Maksi #3489 Ha valakinek van megunt Sacred 2-je, és esetleg cserélné Age of Conan-ra /bontatlan, 30 nap ingyen játékkal!/ mamut kóddal, vagy anélkül megbeszélés szerint, értékegyeztetéssel, az írjon bátran! [email protected] -
razoring #3488 Helo esetleg akit érdekelne a játék eredeti bontatlan állapotban +2 poszter +blind guarding új album CD!Az jelentkezzen nálam:[email protected]
ÁR:10E forint msn-en lehet alkudni.. -
#3487 Nem tudok rákattintani a nyílra.
Felpecseltem a legújabbal és megjavult... -
TGWH #3486 Mi az hogy nem tudod? Nem ad pontot, vagy nem tudsz rákattintani a nyílra, amivel pontot adsz hozzá a tulajdonsághoz/képességhez? -
TGWH #3485 Ezért kell sűrűn nyomogatni az f9-et, főleg ha ment a játék, az után kötelező nyomni az f9-et.
A gólemnél nekem is eltűnt a pókom. Nagyban küzdöttem, erre elsötétül a képernyő, és annyi... menteni persze nem mentettem, csak a lefelé vezető úton... másodszorra megöltem, de semmi használhatót nem dobott. Utána nem volt ott a pókom ahol parkoltam. Mindig utánam jön, gondoltam ez lett a veszte. Biztos ami biztos kiléptem meg vissza, és ott volt a pók.
Azaz először nem eltűnt a pók, csak átalakult :) :
Mutáns szörnyekről én is csináltam képt:
És itt a bolond rocker:
Na még két kép a végére:
Az északiak nagyon színpatikus figurák:
És egy szép tájkép, leégett erdő, tucatjával rád rontó ellenfelek, az egyik ,,kedvenc'' területem...
-
#3484 Mit lehet akkor tenni, ha nem tudom elosztani a képesség pontokat?
2 szintet léptem, most vagyok 28. Ez valami bug? -
#3483 "act2"-ben megtaláltam a sárkányt, de a barlangban nem működött a HPpotis hotkey...szerencsére az újraélesztő monolit valahol a picsában van aktiválva :( -
#3482 hehe voltatok már a szellemfaluba ?
még a csirkék is szellemek :D
-
Föcsök #3481 Hmmm majd még megpróbálom akkor. A küldetést egy bróker adja, úgy is találkozni fogsz vele, mert a főküldetésben adja neked a fickó.:) -
#3480 Elvileg nem csak 1x lehet megvenni. -
#3479 Ki lépsz és vissza és ott lesz. -
#3478 Jó képek!
A gólemes küldetést ki és hol adja? -
Föcsök #3477 Jaj tényleg egy kis gond is van. A harmadik képen lévő szörnyeteg megölte a hellhound-omat. Elmentem a szigetre, de nem tudtam újat venni, mert nem volt mellettem a szörny, mivel már meghalt. Most már nem lehet soha, csak lovam? Mit tegyek? -
Nabunaid #3476 Eltűnt a főszálam, az arany színű...
Hegyi trollokat kellett ölnöm, 10-et. Miután a kilencediket leöltem, többé nem esett troll fog, és a questet sem mutatja a minimap-en.
Bosszantó, mert már csak a főszálat akartam megcsinálni... -
Föcsök #3475 Sziasztok! Mutatnék én is néhány képet.:D
Először itt egy mutáns vérfarkas. Ez a lény tetszett eddig a legjobban.:D
Aztán ez egy szép gesztus szerintem, hogy még a készítők is megemlékeztek róla:
Itt meg egy diadalittas kép.:D
-
TGWH #3474 Igen.
Nézzétek már kivel futottam össze a mocsárba:
Yoda mester személyesen, csak máshogy volt írva a neve. Csináltam jobb képet is, azaz azt hittem csináltam, de nem mentette le a Fraps, vissza meg már nem megyek. -
#3473 A futás egészséges :P -
Savage85 #3472 Sziasztok. Érdeklődnék, hogy itt mindenkinek eredetiben van meg a játék? -
#3471 a gólemes városban a vízhordós küldetés mekkora genyóság...:)