• TGWH
    Hehe, én nem vagyok hülye, amikor írtam, azután mentem be a gólem által lerombolt városba :D Ott megláttam a nénit, át az üldögélő fickóhoz, persze ott már az összes küldetést megcsináltam, nem értem miért nem rakták ki oda az ürgét alapból... na mindegy.
    Tapasztaltat:
    Próba1: vettem egy ravasz hatalmat favorizáló pókot, erre felment a var. vissz. tölt. időm 0,1 és kb. 3-4 másodperccel... érdekes... altf4.
    Próba2: vettem egy olyan pókot, ami nem az általam használt varázslatok vissz. tölt. idejét csökkenti, nagyon felment a varázslataim vissz. tölt. ideje... na mondom akkor inkább már az első... altf4, mentés felirat, hogy b@ssza meg, visszarak a Lusta Borzhoz... és visszarakott... mindegy, bementem Kökénygázlóba, és v.mi furcsa ötlettől vezérelve odamentem a ládámhoz, és kivettem azokat a rúnákat, amiket nem használok, így a 4. varázslatomat felnyomtam 7es szinte asszem... így már csak az erősítést nem tanultam meg, de minek, így is küzdök a vissz. tölt. időkkel... akkor irány megint a Hátasok szigete.
    Próba3: megvettem megint ugyan azt a pókot mint először, erre semmit sem csökkent a var. vissz. tölt. idő, de legalább nem is nőt... mondom érdekes...
    Tapasztalat: ha v.mi gubanc van, akkor inkább lépj ki, lépj be újra, de előtte másold át a biztonság kedvéért a mentésed, nehogy baja legyen. Vedd meg a pókot párszor, és ha még mindig növeli a vissz. tölt. időket, akkor nemtom mi van, nekem ahogy leírtam, sikerült. Az egyetlen változás a két ravasz hatalmas pók vásárlása között, hogy 3. (azaz ravasz hatalmas pókok között csak a 2. vásárlás, mindegy) vásárlás előtt felnyomtam 0. szintről 4 rúnával 7. szintre a tomboló lökést... Próbáljátok összehozni hogy mentsen altf4 közben, és ha visszakerültök a Lusta Borzhoz, talán csökkenni fognak a var. vissz. tölt. idők. Nekem bejött.