10030
  • TGWH
    De nekem nem csökkentek...
    A gólemet elvileg meg kell ölnöm, de aztán lehet az lesz belőle, hogy segítek neki... majd meglátom, mindjárt megyek játszani :D a pókommal :D
  • vidu01
    Ha felvettétek a harcművészet képességet (ami a 3 slotos kombinációt adja), akkor érdemes mindent kombinációból használni mégha 1 varázslatot alkalmazol azt is bele kell tenni (csak úgy magában). Mert így érvényesül csak a cooldown csökkentése és a + sebzés is. ;)
  • Maksi
    Én is Ravasz pókot vettem, és azon varázslatok újratöltődési ideje, amik a Ravasz ághoz tartoznak, csökkennek, a többi meg nő, ha pókogolok.

Combo-khoz pedig: Megfigyeltem, hogy a combo-k csökkentik a beléjük pakolt varázslatok újratöltődési idejét. Méghozzá oly módon, hogy a leghosszabb visszatöltődésű idejűt veszi, és ennyi lesz a visszatöltés, függetlenül attól, hogy 2, vagy 3 varázslatot pakol az ember combo-ba. Tehát nem adódik össze a combo-ba pakolt 2-3 varázslat újratöltődési ideje. Legalábbis nálam nem adódott. Sem akkor, ha azonos ágú, sem akkor, ha különböző ágú varázslatokat pakolok bele.
  • McFrost
    Amúgy a gólem az lesz küldetésben?
  • TGWH
    Hehe, én nem vagyok hülye, amikor írtam, azután mentem be a gólem által lerombolt városba :D Ott megláttam a nénit, át az üldögélő fickóhoz, persze ott már az összes küldetést megcsináltam, nem értem miért nem rakták ki oda az ürgét alapból... na mindegy.
    Tapasztaltat:
    Próba1: vettem egy ravasz hatalmat favorizáló pókot, erre felment a var. vissz. tölt. időm 0,1 és kb. 3-4 másodperccel... érdekes... altf4.
    Próba2: vettem egy olyan pókot, ami nem az általam használt varázslatok vissz. tölt. idejét csökkenti, nagyon felment a varázslataim vissz. tölt. ideje... na mondom akkor inkább már az első... altf4, mentés felirat, hogy b@ssza meg, visszarak a Lusta Borzhoz... és visszarakott... mindegy, bementem Kökénygázlóba, és v.mi furcsa ötlettől vezérelve odamentem a ládámhoz, és kivettem azokat a rúnákat, amiket nem használok, így a 4. varázslatomat felnyomtam 7es szinte asszem... így már csak az erősítést nem tanultam meg, de minek, így is küzdök a vissz. tölt. időkkel... akkor irány megint a Hátasok szigete.
    Próba3: megvettem megint ugyan azt a pókot mint először, erre semmit sem csökkent a var. vissz. tölt. idő, de legalább nem is nőt... mondom érdekes...
    Tapasztalat: ha v.mi gubanc van, akkor inkább lépj ki, lépj be újra, de előtte másold át a biztonság kedvéért a mentésed, nehogy baja legyen. Vedd meg a pókot párszor, és ha még mindig növeli a vissz. tölt. időket, akkor nemtom mi van, nekem ahogy leírtam, sikerült. Az egyetlen változás a két ravasz hatalmas pók vásárlása között, hogy 3. (azaz ravasz hatalmas pókok között csak a 2. vásárlás, mindegy) vásárlás előtt felnyomtam 0. szintről 4 rúnával 7. szintre a tomboló lökést... Próbáljátok összehozni hogy mentsen altf4 közben, és ha visszakerültök a Lusta Borzhoz, talán csökkenni fognak a var. vissz. tölt. idők. Nekem bejött.
  • Maksi
    Óó, most látom, hogy mégiscsak ez a darab van meg a set-ből. Úgyhogy inkább ajánld fel másvalakinek.
    Mindenesetre köszönöm a kedvességedet!
  • McFrost
    Hehe, nem úgy van az:D
    Ez 3 részből áll: néni adja a fényben az Ork Ösvény nevű faluban. Ő elküld egy fickóhoz, aki a szomszéd településen guggol egy ház tövében, mert elhagyta a téképet, elküld hozd vissza. Innét nem messze hever a térkép, és utána irány az elfek városa. Ott kikötői teleport és máris a szigeten vagy. Ott a főnök ad 3 küldit, megcsinálod és a tiéd is.

Sokan elkeveredtek, pedig sztem logikus és egyszerű!
  • McFrost
    Na, odalovagolsz a lókupechez, rákatt és a portréja alatt van a bubi, hogy elad, de ott legyen a ló is :D Én így szoptam már egy ideje:D
    Most megszereztem a kutyulim, remek, 3x olyan gyors mint a paci:
    [IMG][/IMG]
  • TGWH
    Kössz, pont most találtam meg. Keresek egy közeli portált, és megyek is az elf fővárosba :D
  • tugyiti
    oks irok pm-et zártra feltudsz most jönni érte?
  • Maksi
    Dehogynem! :)
    Ez a darab még éppen hiányzik :)
  • vidu01
    A -14% sebesség az elég fék!:)

TGWH:

Hátas küldi felvétele a fekete X nél:
  • tugyiti
    Inkvizítorok,esetleg valakinek nem kell?

• TGWH
    Odamész a lókupechez, rákatt, majd elad. Vagy v.hogy így.
    A Harcművészet biztos növeli a varázslatok sebzését?
    Ha lehetőséged van új tulajdonságot felvenni, nyomsz egy f9-et, majd kiválasztod amit akarsz, és ha jó, akkor jó, ha nem jó, vagy nem azt csinálja amit ír, akkor egyszerűen nyomsz egy alt f4-et, majd újra belépsz a játékba, és máris választhatsz egy új tulajdonságot.
    A mágusbot használatnak sztem van értelme, legalábbis ír v.mi tárgy szintje büntetés nélkül vagy mit. Ha ez azt jelenti hogy nagyobb szintű mágusbotot nem használhatsz, akkor máris buktál jó pár jó tulajdonságot.
    Északon csak két kikötő van? Griffinboruogh-nál végeztem a főküldi oda vezető szálával, elküldött nyugatra. Most már összefuthatnék a speciális hátas küldetéssel, csak nem tudom merre van. :D 6-8 oldalt visszanéztem, de nem tudom hol az a térkép, amin jelölve van. Mindegy, csak összefutok vele :D
  • vidu01
    Lovat hogy kell eladni? Meg akarok szabadulni tőle, voltam istállóba mondom leadom de nem sikerült.
  • vidu01
    Aszem csak a fizikális sebzésnél tehát első csoport csökkenti az újratöltés idejét. De csak 10%al ez nem is lesz több. Viszont a sebzés része az növeli az összes harcművészet sebzését! 3 harcművészetet kombinálhatsz ha beválasztod.
  • Rettenthető
    Igen, és pont attól félek, ami oda van írva; csak reménykedtem, hogy esetleg mást is jelent.
    Annak szerintem semmi értelme, hogy a mágusbottal csapkodjam az ellenfelem, miközben tűzlabdával tizedannyi idő alatt kivégzem.
  • Maksi
    Erre valaki? Ki kellene választanom egy Új képességet, de nem tenném erre rá, ha nem csökkenti a varázslatok idejét...
  • TGWH
    Szerintem oda van írva. Ha mágusbotot használsz, erősíti ezt meg azt. Nagyobbat ütsz mágusbottal, és több esélyed lesz eltalálni az ellent.
    V.melyik tulajdonsághoz odaírja a játék hogy támadás +48, erre rakok rá egy pontot, tesz rá +11-et...
  • Rettenthető
    A 'mágusbot használat' képesség az mit is erősít pontosan?

Hatékonyabban tudok varázsolni (erősebbek a spellek v. gyorsabban csapódnak be v. gyorsabban regenerálódnak, esetleg ezek együttvéve) vagy csak a fizikai támadás lesz vele eredményesebb?
  • shaba23 #3450
    nemtom, mikor az én gyikm megpusztult, a lovam megmaradt...nem is tudom lerázni:)
  • Maksi
    És a ló vajon miért tűnt el vele együtt?
  • shaba23 #3448
    Q
  • shaba23 #3447
    a spec mount akkor hal meg ha a te életerőd rajta ülve annyira elfogy, hogy csak a lovaglásból származó bónusz marad meg (vagy kevesebb lesz).

Az orkos részen beállt mellém 2 ogre (tök jól néznek ki, 3x akkorák mint én) és mivel nem csinltam meg még a questjüket,akár hányszor megyek be barlangba, vagy jövök ki,a 2 ogre mindig megjelenik. Aztán persze leverik őket, mivel mennek neki mindennek ami mozog...
  • rumkola
    Üdv!
    Melyik gyorsgombal lehet az összes földön lévő tárgyat egyszerre felszedni?
    Köszi!
  • Maksi
    Amúgy meg simán el lehet menekülni előle.
    De így a szép ott hagyni... Ebből majd tanul!

• Maksi
    A Harctudomány képesség elsajátítása hatással van a VARÁZSLATOK regenerációs idejére is, vagy csak a fizikális támadásokra vonatkozik?

Ezt kell megtanulni ahhoz, hogy kombókat rakjon össze az ember?
  • zhata
    Na ez eszembe se jutott :-(((
  • Maksi
    Ölted volna meg Te is, mint én. Bár akkor meg a ló pusztult ki alólam, az meg 500earany volt újonnan. Még a gyári fényezés sem kopott le róla. :D
  • zhata
    Az előbb véletlenül megidéztem Sakkarát. Jó megkergetett, hogy ne öljön meg kiléptem a játékból. Mikor visszaléptem, a legjobb fegyverem (egy életlopó kard) eltűnt. Tapasztaltatok már ilyet? Rohadt dühös vagyok.
  • Harbonah
    Mount tapasztalatok seraphimmal:
    Soul Hammer reg-time talpon állva:5,5s pacigolva:6,2s hátason:7,8s
    Radiant Pillar reg-time talpon 10,0s paci: 11,2s hátas (Celestial Magic): 9,5s

látható, hogy lovon ülve a CA-k reg idejéhez kb 12% ad hozzá ha lovon ülsz, de ezt lényegében észre sem veszed mivel lovon ülve amúgysem használhatod a CA-kat. Ha speckó hátasra ülsz akkor már cirka 41% al növekednek meg a reg timeok, ha olyan hátast veszel amelyik csökkenti az egyik aspect reg timeját akkor a -33% ot ezután vonja le. Hogy a riding skill mennyire befolyásolja a speckó hátasokat azt nem tudom nem volt szabad osztható skilpontom mikor teszteltem. Alapesetben elvileg csak a mount CA-k reg timeját csökkenti az meg csak lóval van. Lehet jobban megéri ezek fényében talpon harcolni annak aki több aspect CA-ját használja.
  • Maksi
    Azoknak, akik csatlakoznak hozzám lehet fegyvert adni a kezébe, mint az első Sacredben? Vagy gyógyitalt adni neki? Van erre mód?
  • TGWH
    Nekem a ló mindig megvolt. Egyszer tűnt el, de kilépés az asztalra, majd belépés után megint megvolt. Ez a kibelépés sokszor a bugos küldiket is megoldja. Nekem nem ragadt be sehova a ló, és eladni is tudtam.
    A hátast megölhetik, mivel nem téged üt v.ki, hanem a hátast, ennyire egyszerű. Hogy hol van az állat hp-ja azt nem tudom, meg azt sem hogy hat-e rá a gyógyital.
  • Maksi
    Bevettem a láthatatlanná tévő csodapirulát. Más is talált már ilyet?

• Maksi
    Lényegesen gyorsabb a varázslatok egyik ágának regenerációja, több az életerőm is.

• zhata
    Teljesen egyet"érzek" Veled. A játék sajnos akkor sem áll le, ha Esc-et nyomsz. A lókezelésen is van mit javítani. Pl. egy küldetés során átcsónakáztam az Elf főváros melletti szigetre, a lovam velem jött. A küldi után már ragaszkodott a szigethez, gyalogolhattam. Aztán beragadt a monolitba, stb.
    Kérdeznék valamit: a pók hátas mennyivel tett erősebbé a lóhoz képest?
  • Rettenthető
    Naivan vásároltam egy lovat egykor, eladni meg nem tudom.
    Gondoltam, meg lesz a tigris, majd akkor el lehet adni... persze nem.
  • Maksi
    Csak az az érdekes, hogy másodjára a hátas pusztult el, nem én. Ráadásul úgy, hogy rajta ültem...

Azóta vettem egy olcsó lovat, de nem kaptam vele együtt vissza a pókot. Tehát fordítva nem működik. Aztán meg jön a szokásos hülyeség... Teleport valahova, és hiába füttyögök, se a ló, se a pók nem jön. Gyalogolhatok megint.
    Remélem, ezt a bénaságot gyorsan fogják javítani!
  • rage
    A ló megmarad akkor is ha meghalsz ( visszatöltés után ott lesz) a hátas viszont elpusztul, vehetsz másikat. Legalább is én eddig ezt tapasztaltam.
  • Maksi
    Én most még annak is örülnék, ha nem kellene kutyagolnom.