• Maksi
    Érdekes jelenségre lettem figyelmes.

Jöttek hozzám, így ESC-et nyomva itt hagytam egy percre a játékot. Mire visszaértem, leöltek. Kiléptem.
    Másnap belépek, s nyoma sincs se a lovamnak, se a lepelpóknak. A karakterlapon sem. Ideges leszek. Oké, biztos leölték. Elmegyek a szigetre, veszek egy másik pókot 500e aranyért. F9 mentés, kilépés, visszatöltés. /Biztos, ami biztos!/ Erre megjelenik a lepelpók mellett az eltűnt lovam is. ???

Játszok tovább. Idézek véletlenül egy démont az istenemtől. Gondoltam, leölöm, ha már ott van. Egy kis idő múlva, csata közben lehullok a pókról. Harcolok tovább, nem érdekes. Megölöm a démont. Ló megint sehol, lepelpók szintén eltűnt. Karakterlapon sincs. Fasza, most megint vehetek egyet. De vajon hogy ölik meg a pókot alólam, ha rajta ülök, és nem halok meg?

Próbálkoztam megint F9, mentés, visszatöltés kombóval, de nem segít. Sem a teleport. Sem az, ha csak úgy simán meghalok. :(
    De ha megint veszek egy pókot, és visszajön a ló is, akkor tökön bököm magamat. Vagy lehet, hogy inkább lovat kellene vennem, és akkor a pókot kapnám vissza grátisz?