10030
-
Nabunaid #3430 Balu!
Nem értem miért növeli nálad az Izzó bőr a tűzvarázslatok visszatöltését. Nálam éppenhogy nagyon durván /most olyan 30-as szintű és kb. -60%-ot ad/ csökkenti.
Én is együtt használom a Ragyogó erőnléttel és szépen megférnek egymás mellett.
A Nótorius gyújtogató fókusz skill szintjétől függ az, hogy a Nótorius gyújtogató harcművészeti ágba tartozó varázslatok legfeljebb hányas szintűek lehetnek. Előfordulhat, hogy többet tanultál meg a megengedettnél, bár ilyenkor max nincs hatása, de hogy negatív hatása lenne? Bár ki tudja. Ha a harcművészeti lapon /alapból E gomb/ az Izzóbőr körül zöld csík van, akkor fölé mentél a megengedett szintnek.
De ez csak tipp. -
#3429 Sajnos alólam még nem ölték ki a lovat, pedig rohattul idegesít. -
Maksi #3428 Érdekes jelenségre lettem figyelmes.
Jöttek hozzám, így ESC-et nyomva itt hagytam egy percre a játékot. Mire visszaértem, leöltek. Kiléptem.
Másnap belépek, s nyoma sincs se a lovamnak, se a lepelpóknak. A karakterlapon sem. Ideges leszek. Oké, biztos leölték. Elmegyek a szigetre, veszek egy másik pókot 500e aranyért. F9 mentés, kilépés, visszatöltés. /Biztos, ami biztos!/ Erre megjelenik a lepelpók mellett az eltűnt lovam is. ???
Játszok tovább. Idézek véletlenül egy démont az istenemtől. Gondoltam, leölöm, ha már ott van. Egy kis idő múlva, csata közben lehullok a pókról. Harcolok tovább, nem érdekes. Megölöm a démont. Ló megint sehol, lepelpók szintén eltűnt. Karakterlapon sincs. Fasza, most megint vehetek egyet. De vajon hogy ölik meg a pókot alólam, ha rajta ülök, és nem halok meg?
Próbálkoztam megint F9, mentés, visszatöltés kombóval, de nem segít. Sem a teleport. Sem az, ha csak úgy simán meghalok. :(
De ha megint veszek egy pókot, és visszajön a ló is, akkor tökön bököm magamat. Vagy lehet, hogy inkább lovat kellene vennem, és akkor a pókot kapnám vissza grátisz? -
Maksi #3427 -
Maksi #3426 " - Az ilyen kis nőcskéket gyakran vonzza a pénz, és a hatalom. Nekem mindkettőből kijutott, és Te ezt tudod!"
http://kepfeltolto.hu/i/?274892&t=img -
balu840202 #3425 Sziasztok!
valaki tudna segiteni?
az a problemam h elf varazsloval nyomom a dolgot de meg kis szinten.
van az izzó bőr nevezeztű erősítésem ami az elejen elég jól hangzott, és szépen csökkentette a reg. idejét a tűzvihar varázslatnak. viszont eszrevettem amikor 5ről 6.szintre leptem, h növeli a regidőt... ez most mi? mert ha növeli akkor nem sok ertelme van, hiszem a tüzellenállás amit ad az szinte elenyésző(20%körül van, es nagyon lassan nö) a közeli ellensegek sebbzése mg felesleges, hiszen ha mar annyira közeljönnek regen rossz:)
Szal valaki le tudna irni a mehanikajat a dolognak? en izzo bör es ragyogo eronletet hasznalok....
előre is köszi
-
#3424 Erről nekem az S1-ben lévő vámpír jut eszembe.Milyen jó kis kari volt... -
Maksi #3423 -
Maksi #3422 Nagyjából a szerepjátékokban ismeretes "Harc dühből"-t kell érteni ez alatt. Általában +támadóérték, -védőérték a módosítók. -
TGWH #3421 Újabb vicces küldetés:
-
#3420 Ez volt már?
-
#3419 Németül: Wutschaden bei Verwundungen
Angolul: Damage of enraged players
Az angol alapján készült a magyar fordítás.
Hogy másoljam magam... -
#3418 ha megsebesültél, akkor annyival többet sebzel -
#3417 Mi az a felbőszitett játékosok sebzése? -
#3416 ha vannak set itemeid itt kiírja a bónuszt amit adnak, csak rossz lett a magyar fordítás, legalábbis amikor még magyarral játszottam akkor azt írta , hogy pancél beállítás, és így nem egyértelmű. Sajnos elég sok az ilyen félreérthető fordítás, én át is tértem angolra -
szripio #3415 Nem, nem a páncélra gondoltam és nem is a csíkra. hanem van az inventoryban 4 kis jel. Az egyik ebből nemtom mi (:D), a másik egy kis zsákokcska, ahol áron alul el lehet adni a cuccokat, a másik a szumma jel, ami az összes bónsuzt listázza, ha ráviszed a kurzort, és alatta van egy páncél sisak (?). arra ráviszem a kurzort, semmi. rákattintok, semmi. mire jó az, vagy mikortól lehet azt használni, vagy egyáltalán, van annak értelme ott? -
szripio #3414 Hát szerintem is, elég nagy böszmeségnek találom ezt így. mindegy, nem tudunk mit csinálni :) -
#3413 nemtom mi lesz az uccsó 2 képességem:)
lehet a sebzés ismeret, meg esetleg gyorsaság? kár, hogy az nem növeli a "tűzgyorsaságot" -
Maksi #3412 Köszi, megtaláltam a segítségeddel. Mi több, kiesett az első zölt tárgy. Mondjuk nem olyan jó, mint amit viselek, de szetben biztos ad valami pluszt majd, ha esetleg lesz több belőle. -
vidu01 #3411 Ezt egy kicsit eltolták a játék készítői, úgy kellett volna csinálni a buffokat hogy csak az adott képességcsoport visszatöltődési idejét növeljék, persze lehettek volna erősebbek is ami az összesét. De reálisabb lenne ha csak a sajátját növelné. -
vidu01 #3410 Nehogy felvedd a lovaglást, az utolsó csoportból (zöldek) semmit sem szabad! (legalábbis én semmi érdemlegeset nem láttam köztük) -
TGWH #3409 Vizi hullákat a régi hadikikötőben találsz, az arra vezető kapu be van zárva. Elmész a szegénynegyed felé (pocsolyák az utcán, nincs térkő csak sár, kopott színű, nincs fal körülötte, csak úgy kimész a nagyvilágba, stb., szal szegénynegyed :D ), azt hiszem balra, és felmész a dombon, úgy lehet eljutni a régi kikötőig.
Páncél az arra jó, hogy csökkenti az adott (pl. méreg) támadások okozta sebzést. Ha a csíkra gondolsz, akkor minél pirosabb, annál jobban növeli a jobb klikkes támadásaid visszatöltési idejét. -
Föcsök #3408 Hát akkor már én is írnék egy problémát. Van egy küldetés aminél egy tolvaj nyomát kell követni aki elhagyta az ellopott dolgokat. Valami kis vitorlás makettett kéne megtalálnom, de egyszerűen nincs meg. Ott a szürke kör odamegyek és semmi. Valamikor meg elugrik onnan. Három tárgyból kettő már megvan. Mit tegyek? Vissza lehet egyáltalán mondani küldetést? Mert nekem eddig 2 lett rossz, mivel meghaltak a társaim.:D Szóval van valakinek valami ötlete. Ha nem akkor majd csinálok egy részletesebb képekkel illusztrált dolgot, hátha úgy jobban jönnek az ötletek. -
#3407 a támadási sebesség maximum 150% lehet? vagy szinthez van kötve?
Sikerült letornáznom a regen időt 19secről 4,9-re:) most így egész jó:)
Kikapcsoltam a szürke és a fehér tárgyak összeszedését, de még így is tele pakolja néha az inventoryt 2-300 aranyas 6 slotos cuccokkal...még jó, hogy van áron aluli eladás.
Akinek van lovaglása, megmondaná, hogy milyen bónuszokat ad? gondolom kevesebb levonás, de azon kívül? -
#3406 jobbra a dombok között meg kell kerülni a falat a szegénynegyeden keresztül -
Maksi #3405 Valami vizihullákat kell kinyírni. -
szripio #3404 ja, és az inventory-ban ott van a bónusz áttekintő, alatta meg vmi páncél jel. az mire jó?? -
szripio #3403 ööö...az melyik küldetés is? mármint mit kell csinálni benne? mert hirtelen nem rémlik -
Maksi #3402 Az elfek városából a Hullámsír nevű küldetéshez hogy lehet kijutni? Nem tudom kinyitni a kaput, ami a partra vezet, utat meg nem találtam. :( -
szripio #3401 Egy kérdés:árnyharcossal játszok, aktiválva van két buff is, az egyik a szellemkatonás izék a másik a tükröző kisugárzás vagy mi. Na most, ezeknek semmi köze a halott harcos cuccokhoz, mégis nagyon durván növekszik a regenerációs ideje a halott harcos képzettségeknek, pedig alapból 3-4 mp alatt regenerálódnak, ha viszont a buffok be vannak kapcsolva, akkor 14-15 mp. Ez most vmi bug, a buffok minden képzettség regenerációs idejét növelik? -
#3400 jah nagyon jó volt...tegnap ezüstön kaptam egy olyan pókot, akit nem lehetett sebezni...:) vagy 10 percig rohangáltam körbe körbe, aztán elmúlt a bug és lelőttem:) -
Föcsök #3399 Na jó tudni hogy nem csak egy kapitány lesz. Lehetett tudni hogy kapitánnyal kell beszélni, mert a kiskönyv is írta(imádom olvasni):D, és köszi, hogy segítettetek, de közben nagy nehezen én is meg tudtam csinálni ezt a scroll cuccot, és most már van hellhound-om.:D Jó volt amikor meg kellett közdeni, ilyen tesztsorozatok lényeivel.:D -
#3398 a szigettől kb 5cm-re van egy kapitány, onnan tuti látod hol szget:) -
rage at work #3397 Bárhonnan odamehetsz, ahol van kapitány. Azért írtam Thylysyumot, mert ott már jártál, van portál is, könnyen megtalálod. A világtérképen az egérgörgővel lehet zoomolni, a jobb gombot nyomvatartva és az egeret húzva meg lehet scrollozni. -
vidu01 #3396 Az igaz hogy jó mert én is onnan mentem de nem látni a világtérképen azt az északi szigetet ahova hajózni kell így nem is tudja megadni úticélnak. Scrollozni sem lehet vagy odébbhúzni hogy belelógjon a térképbe, én kb 5. nekifutásra tudtam megadni az úticélt neki de már fogalmam sincs hogy csináltam.:) Amúgy ez nonszensz hogy a legdélebbi városból kell menni egy másik tengerről, ha itt a fórumon nem írjátok soha a büdös életbe nem jöttem volna rá hogy kell odahajózni! -
rage at work #3395 Ha a térképet visszaviszed a fickónak, ő elküld a csajhoz. Utána változik át a küldetés arra, hogy beszélj a kapitánnyal. Onnantól mindegy melyikkel, pl Thylysyum déli részén lévő is jó. -
Föcsök #3394 Megvan a térkép is. Már egy szigetre mutat a kék nyíl, és ott van a sziget mellett egy kis hajó jel. -
#3393 Már párszor leírták hogy mit hogyan kell megcsinálni. Amúgy addig nem is tudsz odamenni amíg a térképet megnem szerzed, ehhez el kell kezdeni megcsinálni a hátasküldetést, nem elég csak felvenni. -
Föcsök #3392 Nekem az lenne a problémáám, hogy felvettem a hátas küldetést, és ott is vagyok a déli város kapitányánál, de mikor odamegyek hozzá ugye bejön a térkép, és a térképen nem tudom megjelölni azt az északi pontot mert nem látszódik.:S Hiába zummolok oda csak a kék nyilat látom.:S Mit csináljak? Van északabbra valahol kapitány? -
#3391 Közben sikerült kitalálni onnan végre.
Jöhet a sárkány.