• TGWH
    Már az első részben is az volt, hogy 4 féle mágust alkothattál. Vagy akár íjász gladiátort... vámpírból is több féle lehet; harcos vámpír, ezen belül baltás/kardos/lándzsás/íjász, idézős vámpír, aki denevéreket és farkast idéz, vagy harmadiknak egy halottidéző vámpír.
    Sokfajta karaktert tudsz összerakni, és bezony próbálgatni kell. Én is elrontottam, és az első részben is kellett pár hónap, mire rájöttem mindenre, sőt v.mire csak évek múltán jöttem rá...
    Én azt mondom, hogy ha nem lenne nálam a Koncentráció, akkor egy tökéletes karakter lenne. Persze vagy gyógyitalokat használok, vagy a védelmemet tolom feljebb.
    Mivel nem lehet mind a 10 tulajdonságot kimaxolni, így bizonyos kompromisszumokat kell kötni. Pl. ha max sebzést akarsz, nem gyúrsz a varázslásra, és csak egyfajta fegyvert használsz.
    Én nem akarok max sebzést a mágusbottal, így inkább a kiválasztott 3 varázslatomat erősítem, és a védelmemet, ellenállásomat.
    Ha a mágusbotos harci tudásomat növelem, akkor vagy a védelem - támadás páros nem lesz maxon, vagy az ellenállások.