• Nabunaid
    Elf hátashoz:

Semmi különbség nincs a többi karakterhez képest. Én is itt kaptam az infot, merre kell fel venni a küldetést. Ott állt a nő a fénysugárban, mondta, hogy a testvérét keressem meg. A fickó a nőtől észak-keleti irányba a szomszédos településen volt. Ő elküldött egy kincses térképért, ami tőle még keletebbre volt, egy északra vezető út elején. Ezt visszavittem neki, jutalmul odaadta a térképet a csoda hátasok szigetéről. Innen már csak egy kikötőt kellett keríteni, hogy odahajózzak. Mivel én nem találtam akkor, ott északon, ezért visszateleportáltam az elf fővárosba és onnan hajóztam el a szigetre. Ott több küldetést meg kell csinálni a testes szörny úrnak, és már válogathattam is a Szélkígyók közül.

Azt hiszem most már illene vissza néznem, hátra így 50 körül már jobb hátast vehetek mint anno 20as szinten.

Más. Elég sok leírás rossz, semmi köze a valósághoz, ezért én már tapasztalati úton próbálok rájönni a hatásokra.

Az Izzó bőr nekem jelentősen csökkentő a meteorzápor és a lángvihar visszatöltését, de csúnyán növeli a hóviharét /a játékban azt hiszem őrült vihar a neve/.

Először Templomőrrel kezdtem a játékot, ott egyszerre egy buff lehetett rajta, ezért az elfnél meg sem próbáltam kettőt egyszerre. De az elfen lehet kettő is, bár el kell dönteni hogy:
    -izzóbőr+mágikus erőnlét vagy
    - kristálybőr + mágikus erőnlét legyen.

A kettő buff együtt borzasztó erős, emiatt meg tudtam tanulni vagy 3-4 plusz rúnát visszatöltési idő növekedés nélkül.

Más. A képességek közül ki mit vett fel mágussal?

Én a Nótorius gyújtogató alapskill, a Nótorius gyújtogató fókuszt, a jégvarázslat és a támogató varázslatok alapskilljét, a páncélismeretet, a mágusbot használatot, a koncentrációt, az ősi mágiát /az összes varázslat sebzését növeli és nagyon durván!!!/. Azt hiszem még két helyem van, egyelőre nem igazán tudom mi legyen az, mert több skillre is szükségem lenne. Lehet az egyik az életerő növelő lesz, mert azért csúnyán meg tudják lepni a máguscsajt az ellenfelek, aztán még a lovaglás sem ártana, végül is folyton a hátason ülök...

A fenti skillekkel, 2 tűzsebzés növelő gyűrűvel jelenleg 22-es szintű meteorzápor 870 körüli alapsebzéssel bír, és 18 darab esik belőle ha jól emlékszem. Egy 5.400 életerejű zombi egy varázslat volt.
    De a nagy szerelem az a lángvihar. Ennél kényelmesebb varázslatot még nem láttam. Üvöltve zúg végig a láthatáron a lángvihar, és elsőre 700-at sebez mindenkin, majd 5-6 másodpercig 300-at tikkel rajtuk. Ja ez 21-es lángviharra igaz. Az átlag mob nem éli túl, a bossok pedig vagy kapnak mégegyet, vagy kapnak egy meteorzáport.