• vandyke
    Sziasztok!

Az elmúlt néhány napban jó pár levelet és telefonhívást kaptam a játékot érintő problémákból adódóan, ezekből párat kiemelnék hátha valaki még nem értesült róla:

- Melyik a legújabb PhysX driver és ATI kártyával működik-e?
    A legfrissebb PhysX driver 8.09.04, amely az nVidia honlapjáról letölthető és ATI kártyákkal is működik. (mivel nincs ATI-m nem tudom megerősíteni)
    PhysX 8.09.04 driver

-Hardver hiba esetén hogyan vonható vissza az aktivált kód?
    Az összes aktiválással, deaktiválással és kódos problémával a Securom-ot kell keresni az alábbi e-mail címen: [email protected]

- Az ELITE GFX használható a magyar verzióval?
    Igen, hiszen ez egy grafikai update, ami a nyelvet nem befolyásolja. Viszont minimum 8800 GTX kell hozzá.

- A második aktiválás után hogyan lehet egy harmadik gépre telepíteni és hányszor lehet telepíteni a játékot?
    Az aktivációk száma végtelen. Bármely vásárló, aki egy harmadik számítógépen szeretné használni a programot, újraaktiválás előtt előbb vissza kell szolgáltassa valamelyik korábban már telepített licenszet. A deaktivációs folyamatot online kell elvégezni.

Többen panaszkodtak (joggal) a 2.11.2-es patchre, hogy bizonyos időközönként kivágja a játék. Erre pontos választ még nem kaptam, de állítólag dolgozik a fejlesztői csapat a megoldáson. Tegnap jelezték nekem, hogy van egy "cleaner utility patch", amellyel ez a probléma korrigálható, de hivatalosan ezt a javítások oldalán nem tették közzé, tehát részünkről az az álláspont, hogy mindenki saját felelősségére használja addig, míg egy érdemleges megoldás nem születik a hibára.

Röviden ennyi. Ha kérdés van keressetek, igyekszem segíteni.

Üdv,