10030
  • kovecses
    Köszönöm! Meglesem.
  • wedge31
    Az elsö 4 socketes dropom ,kár hogy nem használok kétkezes fegyokat.
  • kovecses
    Én is ezt mondtam!
  • kovecses
    Sajnos még igy is hülye vagyok hozzá. Nem tudnátok egy térképrészletet ide beilleszteni megjelölve hogy hova kell menni hogy végre leadjam a küldit?
  • rage at work
    Annyit tudok, hogy nem sokára lesz egy új patch, amit a hálózati játékhoz muszáj lesz feltenni. Könnyen lehet, hogy mivel ennek a tesztelése folyik, ezért jelenleg állnak a szerverek.

Írtatok erről a cleaning progiról, ez a temp mappában lévő chache-elt állományokat törli, amit berak minden indításkor a játék. Jó ötlet törölni akár ezzel, akár manuálisan.
  • EroSennin
    Nem megy a multiplayer resz, mindig valami hibat dob. Legutobb a hiba 64 volt a baja. Ez mi a fene lehet? Tegnap este regisztralni tudtam de mikor closed internet karaktert akartam letrehozni mindig kidobott valami hibaval. Ma reggel mar belepni se tudtam (hiba 64).
  • vandyke
    Sziasztok!

Az elmúlt néhány napban jó pár levelet és telefonhívást kaptam a játékot érintő problémákból adódóan, ezekből párat kiemelnék hátha valaki még nem értesült róla:

- Melyik a legújabb PhysX driver és ATI kártyával működik-e?
    A legfrissebb PhysX driver 8.09.04, amely az nVidia honlapjáról letölthető és ATI kártyákkal is működik. (mivel nincs ATI-m nem tudom megerősíteni)
    PhysX 8.09.04 driver

-Hardver hiba esetén hogyan vonható vissza az aktivált kód?
    Az összes aktiválással, deaktiválással és kódos problémával a Securom-ot kell keresni az alábbi e-mail címen: [email protected]

- Az ELITE GFX használható a magyar verzióval?
    Igen, hiszen ez egy grafikai update, ami a nyelvet nem befolyásolja. Viszont minimum 8800 GTX kell hozzá.

- A második aktiválás után hogyan lehet egy harmadik gépre telepíteni és hányszor lehet telepíteni a játékot?
    Az aktivációk száma végtelen. Bármely vásárló, aki egy harmadik számítógépen szeretné használni a programot, újraaktiválás előtt előbb vissza kell szolgáltassa valamelyik korábban már telepített licenszet. A deaktivációs folyamatot online kell elvégezni.

Többen panaszkodtak (joggal) a 2.11.2-es patchre, hogy bizonyos időközönként kivágja a játék. Erre pontos választ még nem kaptam, de állítólag dolgozik a fejlesztői csapat a megoldáson. Tegnap jelezték nekem, hogy van egy "cleaner utility patch", amellyel ez a probléma korrigálható, de hivatalosan ezt a javítások oldalán nem tették közzé, tehát részünkről az az álláspont, hogy mindenki saját felelősségére használja addig, míg egy érdemleges megoldás nem születik a hibára.

Röviden ennyi. Ha kérdés van keressetek, igyekszem segíteni.

Üdv,
  • vidu01
    Detto, nem a küldi volt bugos hanem én nem nyitottam be oda. Visszamentem és most minden oké, egyedül vagyok végre.

kovecses: odavezet a nyíl ha rámész a küldetésre (Orfeusz)
  • xido
    Szóval van az a borospince,ahol a mamóka a küldetéssel,hogy tisztítsuk meg a pinéct...mellette egy házikó,előtte Mary-Ann...ő ad egy küldetést,hogy a férje bezombult,de dúl a love és szeretné,ha ők együtt ismét..és kísérd le az alvilágba...Na a küldi a térképen ezt Orfeusz néven jelzi egy pincelejárós helyre,oda szépen lementek,az egyik teremben megtaláljátok zombi uraságot,ő is csatlakozik hozzátok,aztán továbbmész,van egy terem,ahol valami lávaság folyik a padlón és van valami oltár féle is,meg vagy 6db sír..aztán van még egy terem,ami onnan nyílik,ott a vége Ofeusszal...
  • kovecses
    Irjátok le kérlek kicsit bővebben és érthetően mert fogalmam sincs miről beszéltek viszont a küldit emg nem lehet ladni és kurvára idegesít hogy jönnek utánam!

Segitsetek megjelölt térképpel vagy valami hogy hova menjek és mit csináljak!

Nagyon szépen köszönöm!
  • xido
    én is szívtam,aztán valamelyik kedves kolléga mondta,hogy ott és nem máshol,elkezdtem körbenézni a termet és lőn egy ajtó,amit nem nyitottam:)
    bocsánat,lehet nem is abból a teremből,ahol férj/hulla van,hanem abból,ahol az a lávacucc folyik a padlón:)
  • vidu01
    Ó ezért érdemes visszamenni kipróbálom amit írtál, remélem sikerül lerázni őket nekem is. :D
  • xido
    ugyanazt csináltátok,amit én is..:)..van a csaj ugye,aki adja a küldit,hogy a férje/hullát..lejön veled az alvilágba..bolyongasz,az utolsó teremben megtalálod a férje/hullát,aki szintén jön veletek..na..ott van még egy ajtó,amin tovább kell menni egy kamrába,ott lesz a végcél a "Morfeusz":))
  • kovecses
    Milyen labirintus az merre van? Én csak valami főelenséget öltemmeg az orkok földjén már az ekfek óta jönnek ezek velelm és most már szeretnék emgszabadulni tőlük. Hogyan csinálható meg ez a küldetés?
  • árnyharcos
    küldi rémlik, de arra nem emlékszem h bugos lett volna.
  • XeeN
    Orpheust megöltétek a labirintusban?
  • kovecses
    Hol leht leadni?
  • kovecses
    Velem is jönnek és nem is tudok hol lehet leasni. Valaki elárulná hol kell azt a küldit leadni?
  • árnyharcos
    jó ötlet az az oldal, majd ha hazaérek akkor küldök párat :)
    észrevettétek, hogy unique-ok között is kétféle van ?
    vannak az aranyszínűek, de nekem van 1 narancssárga is, igaz azt a lila questek végén kaptam.
  • neonx
    Küld tovább a képeket [email protected] kedves barátunknak, aki megteszi neked, hogy kirakja a képeket az oldalra.

Amit itt találsz meg Sacred 2
  • Drilla
    Egy pár cucc, amit találtam

érdemes lenne egy közelharcos karit is indítanom:

itt egy lvl 20 armor, ami hűségesen szolgált eddig, érdemes a szintjére figyelni, csak lvl 20! Mellette az új.

végül két set item:

lvl 39 HC driád
  • wedge31
    Lépj ki a játékból majd menj vissza és akkor meglehet csinálni nekem bejött.
  • vidu01
    Mit tudok csinálni ha van egy beragadt küldetésem? Konkrétan az Orfeuszról van szó nem sikerült leadnom (bugos), azóta követ a zombi az asszonyával Mary Annel együtt! Kinyíratni sem tudom őket mert mindig gyógyulnak mielőtt teljesen elfogyna az életük, elég idegesítő hogy ott loholnak a nyomomban folyamatosan.
  • kovecses
    Ha valakinek annak ellenére kilépeget a játék hogy megvette eredetiben annak azt ajánlom hogy a játékállás betöltése elött törölje ki a "C:\documents and settings\user\local settings\temp" mappában lévő fájlokat, mert ide ment ideiglenes fájlokat a játék a és a játékből való kilépésnél (főleg akik quicksave és alt+f4) nem törli ki mindig őket és ez játékállás betöltése után azt hokozza hogy kidob az asztalra vagy kapsz egy szép kis hibaüzenetet!
  • xido
    uhh..azok a concept art képek durvák:)
  • xido
    jó is az...elvégre ahogy látom,ahányan játszuk,annyi karakterrel:)
  • TGWH
    ::katt ide::
    Érdemes nézegetni az oldalt.
  • rage
    Tűzön - vizen át :)
  • rage
    Nekem is 2 GB RAM-om van, s simán játszható.
  • árnyharcos
    szerintem azért van mert már nekem réégen aludnom kéne, de nem megy a délutáni szunya miatt xD
  • árnyharcos
    küldetésnaplónál van 1 könyvecske fül :)
    most olyan segítőkészek vagyunk nemde ?

• wedge31
    A küldetésnaploban van egy könyv fül arra kattintva olvashatod.
  • Prince23
    ezen a játékon nagyon gondolkodom, h megveszem... remélem, akinek 2 gb ramja van még visszaír, h jó e
  • xido
    hol tudod a könyveket olvasni?..néztem a küldetésnapló körül,de nem találtam,pedig gondoltam,hogy nem véletlenül léteznek....
  • rage
    Vámpír napon flambírozva, közepesen átsütve :-D
  • wedge31
    A párolt mókus még akár ehetö is lehet
  • árnyharcos
    tessék itt van pár ínyenc recept :)
    Jó étvágyat kívánok.

• rage
    Én valami házassági tanácsadásos könyvet találtam már:)

Alkímiát nem rég szereztem meg, gondolom, most már lesz lehetőség elsütni azokat a rövid ideig tartó képességnövelő varázslatokat amit eddig nem.
  • rage
    Egyébként a játék megvételét nálam nagyban befolyásolta, hogy a zenekar az egyik fő kedvencem, így végül is nem tudtam nemet mondani, főleg hogy nagyon bejön ez a játékstílus is.

Amúgy, ha volna még valaki, akinek tetszik a Sacred c szám, innen letöltheti mp3-ban :

Blind Guardian - Sacred
  • wedge31
    Probálta már valaki az alkimiát van értelme fejleszteni ?