• Scouser
    Nem ment jól a Sacred 2 az alábbi configon: MSI K9N Neo V2, AMD X2 4800+, 8600GT 256MB(DDR3), 2GB RAM(800Mhz), Vindows Vista 32bit. Így kb közepesen árnyék nélkül elfogadhatóan ment, de voltak random helyen ahol nagyon szakadozott: értsd ment 40-50fps, majd leesett 0 aztán vissza 40-50 fps, és ezt gyakran egymás után. Ráadásul kidob a szokásos "program leállt" hibaüzenettel az asztalra. Ja igen a játékot 9980ft-ért vettem:)

Fejlesztettem a gépet ami most egy Radeon 4850HD(512RAM)-vel és +2GB Rammal jobb mint az elődje. Ma reggel újraraktam a Windows-t, video driver a legújabb, sound driver a legújabb, alaplap chipset driver a legújabb. Tehát minden friss rajta. Játék előtt Virusirtó kikapcs, most minden maxon 1280x1024-ben fut a játék 40fps körül. Néha előjön a 40-ról 0-ra eső fps feature, de talán jobb mint eddig. Az is igaz, az elf fővárosba az új karakterrel még nem jutottam el és ez ott volt ezelőtt a legjellemzőbb. Kiváncsian tolom a játékot és egyszercsak kidob asztalra a szokásos módon.

Oké akkor gondolom én az AMD konfig a hibás az alaplappal együtt, felmegyek hivatalos forumra és látom, hogy ugyanez van Core2Duo gépekkel is, legalábbis erre panaszkodnak az emberek.

Ez a hiba nem a gépben van, ez kő keményen a játék baja és ajánlom a fejlesztőknek, hogy hamar gyorsan kijavítsák. Azok pedig akiknek eddig hiba nélkül futott örüljenek neki. De akárki akármit mond, olyan nincs, hogy ez a frissen felrakott rendszer a legújabb driverekkel hibája lenne.