Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nem gond inditotam egy inkvizitort felfedezö karinak legalább lesz egy kis helyismeretem<#hawaii>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

krisztajo én nem akarlak elkeseríteni de 50-50% az esélyed a medium grafikára szerintem, abból indulok ki hogy az én vasam is jelenleg kb ugyanez bár a ram kevesebb (ez abból fakad hogy tudtam hogy lecserélem ezért nem tettem bele többet 😛) szóval nálam a demo pl rohadtul akadt lowon, bár a +ram miatt és azt nézve hogy az eredeti már jobban van optimalizálva elvileg megeshet hogy jól fog futni bár nem a legszebb grafikán az tuti. Jah a videókártyám Msi 6600GT. Szóval sok sikert kivánok neked minden esetre.
nem volt itt lejjebb a magyarhoz egy patch?..nem tudom az angol patch menni fog-e az itthoni verzióra...
mosz nézem amazonon..angoloknál csak nov.7...tehát addig lapos lesz a mlti szerintem...
Sziasztok!
Most töltöm le a foltot (a kis édest 450 Mb <#wow1>).
Valaki játszik már úgy hogy fent van???
Érdemes feltenni<#kerdes>
Miután hivatalos gondolom nyugodt szívvel lehet felrakni.
De kell a hotfix is vagy elég csak a patch?
És még mindig nem tudom, hogy elfog-e nálam futni (bár TWGH már mondott véleményt) azért más tapasztalatára is kíváncsi lennék!
Szóval az én vasam illetve bádogom elég lesz neki szerintetek??? <#nemtudom>(P4 2,4 GHz 1 magos proci, 2 Gb RAM, 6600 GT)
wedge31
Igen a németek után ,náluk másodikán jött ki.

meg aztán nem is tudom melyik megjelenéshez viszonyítják a serverek baindulását...úgy tudom amcsiban csak februárban fog megjelenni..európai boltba kerülés mennyire egységes,elsõk között voltunk mi magyarok?
Ez így van sehol senki!
wedge31
Tegnap jött ki a játék és én még nem tudtam sehova felmenni kevés embernek van meg még majd a jövö hétöl beindulnak a dolgok.

Ámen! <#eljen>

Wedge31 úgylátom te vagy kb még az 1etlen olyan aktív fórumozó akinek már megvan a játék és minden téren képben van. Szóval megszeretném kérdezni hogy van már valami hír a Closed net szerver/szerverekrõl? Esetleg egy msn címet is adhatsz ha nem gond neked. de bárki adhat aki szeretne dumálni esetleg majd eggyütt játszani: [email protected] -címre küldhetitek, köszike.
wedge31
A gépigényröl feltetem egy laptopra / 2.0Ghz turionx2-es proci, 2giga ram és egy 256MB 2600xt vga / 1280x800 felbontáson árnyék minimumon a többi med ,élsimitás és idöjárás off.
A jó hir hogy stabilan hozza a 25fps körüli értékeket.

Solikka jól tudod. Hát szerintem is megéri megvenni ezt a játékot iszonytató effektet, gyönyörû tájakon át, hátasokról harcolhatsz (Nekem a Temple Guardian-nak az a karika mountja tetszik amikor elfordul vizszíntesbe és legyalulja a monsztákat 😛) Emelett még ottvan a lehetõség hogy másokkal éld át ezeket a kalandokat és együtt gyakjátok a Bossokat/Monsztákat. Szerintem mire kijön a diablo3 addigra énmár annyira sacred2 függõ leszek hogy nemhogy nem veszem meg demég letölteni sem nagyon fogom (warez powa fúj 😛). Hameg másért nem is veszi meg az ember de legalább bekerülhet a relikviák sorába a polcra. A mai fiatalok már nem annyira tudják értékelni amikor a kezükbe vehetnek egy eredeti példányt egy jó játékból. Emléxem még amikor gyerekkoromban rohantam be ajtóstul a házba hogy feltelepítsem az eredeti Starcraftomat <#vigyor3>. Hát igen nincs szebb érzés amikor kibonthatod a dobozt és várod hogy végigfusson az a fránya csík és végre megláthasd a fõmenüt <#nyes>.

Eme szép monológhoz akkor már társítok egy videót is amit épp most találtam: Elfpowa
wedge31

wedge31
Elment egy csomó idöm sirfeliratok olvasásával de egyszerüen kihagyhatatlan poénokat nyomatnak ,mondjuk az elsö részben is volt egypár legendásan nagy szöveg.

Ha jól tudom, interneten kell aktiválni elsõ használatkor! És a nagyobb hardver változás után meg újra kell aktiválni

Scouser
Én mindenképpen meg akarom venni, de érdekel ez a védelmi mechanizmus. Szvsz a multi miatt teljesen megéri megvenni. Gyakorlatilag ha tetszik egy játék és a multi miatt még a játékidõ is megnövelhetõ(Bár az Oblivion és a Witcher esetében multi sem kellett nekem), akkor meg szoktam venni. Szal mi is ez a mechanizmus?

You\'ll Never Walk Alone

Fehercsoki
"Már nem töltöm le újra majd a teljest" Ezt nem úgy értettem hogy a demót nem töltöm le hanem a teljest töltöm le hanem a demót már nem töltöm le újra majd megveszem a teljest.Leginkább a multi érdekel ezért veszem meg.

Különben meg engem is jobban érdekelne pár saját shot mint a szar reklámként kézített elõre beállított képkocka 😛, sajnos várnom kell rá még 2napot mire a kezembe kerül valamint még rendeltem hozzá egy ütõsebb gépet is 4giga dual chanellel meg egy phenon procival, szal azmeg csak péntek mire megjön és összerakom <#szomoru1>
ELkell hogy szomorítsalak a teljest nem mostanában fogod letölteni(warezolni,fúj)a védelmi mehanizmusának köszönhetõen, szóval állj neki gyûjtögetni szerintem <#vigyor>
Fehercsoki
Már nem töltöm le újra majd a teljest.

balee4
Tescoban szerintetek kapható már?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

és akor most lássuk feltelepül-e az angol demo és futtatni is fogod-e tudni😊
Scouser
Remélem a Szombathelyibe is érkezett már😊

You\'ll Never Walk Alone

Fehercsoki
Dokumentumokba télleg ottvolt nemértem h erre hogy nemgondoltam...Szar demó mérnem törölte le=/

Börsi MM-be tegnap érkezett! 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

j0nNyKa
még nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Scouser
Nem tudja valaki, hogy a Media Marktokban lehet-e már kapni?

You\'ll Never Walk Alone

wedge31
A dokument mapában vannak a mentések.

registryben hagyhat még maradékot...esetleg rejtett file-ként...vagy a document and settings mappában valahol...

de rejtély tényleg,miért nem fut,pedig jó a géped
Fehercsoki
Letöröltem a német demót és az angolt felraktam azse indul már el szerintem valahogy elmentette a beállításokat de nemtalálom sehol h kitöröljem:S

j0nNyKa
egyébként én megnéznék egy-egy képet arról, hogy a "felhúzott grafikán" nem indul a demo, de a "nem felhúzott grafikán" elindul

wedge31
Ez így igaz ezen futnia kéne 1024 vagy max 1280-as de az már necces felbontáson ,bár attol is függ mennyire skálázod fel a grafot.

Fehercsoki
Intel E7200(2x2.53 Ghz),2 gb ram,Geforce 8600 GT ezen futnia kéne...

tudni kellene Fehércsoki gépét milyen összetevõkbõl áll....
De sztem meg nem a demó a szar. Minek vetted feljebb a grafot, ha nem bírja a gép? Érdekes, nekem semmi bajom sem volt vele.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

j0nNyKa
ezt már 2x leírtad, de ettõl nem lesz jobb igaz, csak nagyobb baromság 😞

wedge31
Akkor passz ,nálam a német demo tökéletesen futott.

Fehercsoki
De a demó a szar.

meg valószínûleg olyan képre lenne kíváncsi,amin a magyar szöveg látszik,lévén lokalizált a kiadás😊
wedge31
Akkor ott nem a demo a szar ,sorry.

Seth
Engem saját képek érdekelnek, nem holmi promózós szarok.

PSN ID.: Beegabor

Fehercsoki
Demó az szar nekem else indul mert fentebb vettem a grafot=/

wedge31
Nem ,területenként változik a lv szint.

google.com, beírod hogy sacred 2 fallen angel, keres, képek bal oldlat felül, és kidob egy csomót 😄

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

wedge31
Nem tom mit akarsz vele van demo annál jobb nem kell hogy dönts kell vagy nem.

Scouser
Egy gyors kérdésre gyors válasz szeretnék ha lehet:

A mobok velünk együtt erõsödnek? Mert az Oblivionban pont ez nem tetszett. Mondjuk lehet a WoW-os beszél belõlem😊

You\'ll Never Walk Alone

wedge31
Nekem nagyon bejött de ott a demo kiprobálásra.
A játékmodok: hadjárat,szabad játék,pvp.

Seth
Eddíg még senki,akinek megvan,nem rakott képeket .
Képeket má....!!!!!! 😊

PSN ID.: Beegabor

Fehercsoki
Ennyire jó?Multiba milyen játékmódok vannak?