10030
  • TGWH
    Pl. sima sp2es xp felpakol, driver hogy legyen hang, driver hogy legyen normális kép, egy codec ide, egy lejátszó oda. Itt olvasott tippek + sajátok végrehajt, és működik a Sacred 2. Mennyi annak az esélye, hogy tök véletlenül az én gépemen fut? + a physicx vagy mi mindenkinél ugyan az, meg a directx is. Azért mégis csak csináltak v.mit a németek... az első rész sem volt a legjobb, de a bugokat kijavították, most már csak szaggat néha. És ez nem a legújabb gép, nem a legújabb driverekkel.
    De azon kívül hogy dll-eket keres, meg sima sacred2.exe leáll, meg nem tudnak mit tenni a fagyások ellen, azon kívül mi baja van még másoknál?
    Az nem lehet a vírusírtó nyúlt bele az exe-be? Úgy tudom mindegyiket megnézi magának.
  • wedge31
    A torony alatt kezdődik egy jó nagy dungeon szerintem azt keresed.
  • pongi10
    Hali!
    A szeráfok szigetén vagyok és a főküldi valami sárkánykeresés.
    A problémám az hogy a narancssárga karika sziget szélén van és nem tudok oda menni a hegytől.
    valaki el tudná mondani hogy hogy kell odajutni?
    előre is köszi
  • rage
    Igen sok játékot próbálok ki, utóbbi időben nem nagyon találkoztam olyannal, ami kidobált volna asztalra, vagy hasonló komolyabb problémák lettek volna vele.Előfordultak hibák persze, melyeket patchekkel javítottak, de ott sem a Windows volt a probléma, hanem magában a játékban rontottak el apróbb dolgokat

Mellesleg valóban nehéz tökéletesen futó játékot készíteni, főleg, hogy szinte nincs 2 egyforma gép, ezer féle hardware, mindhez ezer féle driver...s igen kevesen vannak, akik pl a drivereket, XP javításokat mindig az aktuálisra frissítik.
  • TGWH
    Nem nézek én senkit sem hülyének, csak írtam egy példát. Olyan sosem lesz hogy az xp-re bizonyos idő alatt tökéletesen működő játékprogramot írjanak, ez a lényeg. Pl. ugyan olyan, mint írj egy olyan weblapot, ami ie és firefox alatt is ugyan úgy néz ki. Nem lehetséges, max ha 10-20%-kal vagy még többel hosszabb kódot belenyomsz, de az sem biztos megoldás, de gondolom Te is tudod.
    Az első részben szinte sosem lovagoltam.
  • rage
    Nekem nem pusztult el szerencsére még,pedig azt hiszem, egyszer már meg is haltam azóta, mióta vettem egyet. (Én bronzon játszom)
  • DORSANAX
    Elnézést,a "boxos"-t a Jade Empire problémára értattem,ha egyáltalán elolvastad amit írtam erről,mint példát...
  • neonx
    Különleges hátasok fejlödnek! Nekem pl: ha a karakterem élete már 5-10% alá esik a hátasom megdöglik.
  • Inferno
    ez -.-
  • Inferno

• rage
    Én néha a lóval lerúgtam a szörnyeket, bár túl gyakran ezt a lehetőséget nem használtam ki.
  • McFrost
    Hát igen, mert az 1-ben különlegességet adott még a lovaglás, itt viszont feleseleges:D
  • DORSANAX
    Miért,gondolod,hogy olyan hülye vagyok,hogy azt hittem,mindég újat készítenek?Nem kellene ennyire lenézni az embereket,már bocsi!
    Maradjunk abban,hogy neked van igazad és szegény kiadótól ne várjukel.hogy a boxos játékát normálisan átírja XP-re mert rengeteg dolga van szegénykémnek amúgy is a hardveres kapcsolatainak ápolásával és különben is ki a francot érdekel,hogy nem tudja megjagyezni a billentyűzet beállításait a game.Nem mondom,hogy nincsen bizonyos szempontból igazad,de nem mindenki "most jött a falvédőről"...
  • TGWH
    Nem olyan gyors az a paci, a hátas meg ahogy néztem a térképet, eléggé messze van... inkább futok gyalog. Meg elég érdekesen száll fel a lóra ,,szoknyában'' vagy mi a neve az ilyen szerzetesi csuha aljának... átváltozik gatyássá :D
  • McFrost
    Nem gyorsabb, mint futva szvsz:D
  • McFrost
    MOst a lovat nem lehet úgy kihasználni, mint az 1-ben.
  • rage
    Vegyél majd speciális hátast, arról tudsz majd varázsolni :)
    A ló arra kell, hogy eleinte gyorsabban tudj haladni.
  • TGWH
    Azért 3 nap munka után indítsd újra, sokkal gyorsabb lesz :D
    Ma nekem is belassult, nem tudom miért. Majd este játszok még vele, kíváncsi vagyok milyen lesz. Azt nem értettem, hogy miért jelölte felfedezettnek az egész fővárost, amikor épp hogy csak beléptem. A ló nem tetszik, nem lehet róla varázsolni, le fel szállni meg idegesítő.
    berényimiki, a játék dobozán 16+ van, bár sztem az túlzás. Mutasd meg anyukádnak a demót, és majd eldönti hogy félni fogsz-e tőle vagy nem. Ha azt mondja hogy rosszjáték meg félelmes, akkor meg jöhetsz azzal, hogy a mai világban teljesen más az értékrend, gyorsabban felnőnek a gyerekek, ha nem félsz tőle, játékként bírod felfogni, csak nem lövöldözöl le egy fél iskolát :) bár a lövöldözést hagyd ki, akkor biztos nem játszhatsz vele :D
  • berényimiki
    gözönöm a válazd
  • rage
    Azért, nem egy játékot mégis sikerül úgy megírni, hogy nem dobál ki menet közben...Hiába bugos a Windows. Mellesleg ma már a felhasználóknak remek dolguk van, mert mondjuk egy XP simán elmegy stabilan napokig, anélkül, hogy újra kellene indítani a gépet, s csinálhatsz vele bármit (munka, játék, multimédia, bármi)
    Emlékszem, mikor Win95 alatt játszottunk, az milyen volt.

Vagy mondjuk DOS alatt.
    Kíváncsi lennék a mai felhasználók többsége mit szólna hozzá, ha nem lenne Direct X, hanem még mindig kézzel állítanánk be minden játékhoz külön a hangot, meg az IRQ-kat :)

Mellesleg a Sacred 2 esetében a problémák zömét az s2locig.dll okozza, mely nem más, mint a másolásvédelmi rendszer része, ami viszont okozott már gondot nem egy játék esetében.
    Ha sikerülne valamelyik patchben ezt normálisan kijavítani, nem lesz ezzel gond. A legújabb hotfix is kicserélte ezt a filet, meg a másolásvédelmi rendszer többi elemét is, ennek örömére most már azokat is kidobja, akiket eddig nem. Meggyőződésem, hogy a megakadásokat is ez okozza, az előző Securom (a 7-es) ugyanezt csinálta. Megállás nélkül dolgozott a háttérben, időnként elszívva az erőforrás nagy részét. A crackelt verzió meg futott mint a nyúl.
  • Colton
    Amugy meg nem az!
  • Colton
    Hááát

Ha az a félsz a Diablo-val még nem játszotál és félsz tőle akkor az! :D
  • berényimiki
    ez félelmetes játég ?
    mert ha igen akkor anyukám nem engedi meg
  • TGWH
    Kimaradt 2 dolog:
    kék, mágikus cucc. Különböző színek különböző dolgokat jelölnek még (védelmet, ill. támadást is!): zöld - méreg, sötétkék - mágia, sárga - fizikai, világoskék - fagy, piros - tűz.
    Még nem figyeltem, de érvényesül az, mint az első részben? Azaz ha x db olyan cuccot pakolsz magadra, ahol mindegyiknek pl. a méreggel szembeni ellenállása a legnagyobb, akkor kapsz +25% méreg elleni bónusz védelmet?
  • TGWH
    Off: DORSANAX, tudod hogy készül a windows? Elkezdték írni, majd a következő verziót a régi felhasználásával írták meg. Azaz nem előröl írták meg, hanem ,,ráírták'' a köv. kiadásra. Így pl. v.milyen bugot ki sem törölhettek, mert nem megy tőle az oprendszer. Egy nagy káosz az egész. Ha elkezdenék és megírnák előröl a vistát, biztos kevesebb helyet foglalna, és ha elég időt ráfordítanának, hibátlanul működne. De idő az ugye nincs, és a hardverek fejlődése miatt sincs 5 évük...
    On:
    Sárga a különleges cucc, zöld a set cucc, azaz egy egész páncélzat egy eleme. Ha megtalálod az összeset, akkor jutalmat kapsz. Általában ezek v.melyik hősnek a felszerelései (sisak, gyűrűk, amulettek, és a többi páncéldarab).
    Azt tudtam hogy a ctrl-ral könnyebb eladni, nem kell nekem mondani, ki lett ez tapasztalva :D
    Éppen az előbb vertem el vagy 80 ezer aranyat. Vettem lovat is. Meglepetés, de semmi bug nincs a lónál egyelőre. A titok: a karakter mindig a ló jobb (asszem, de a lényeg hogy mindig egy oldalról száll fel, nem válogatja hogy egyszer jobbról, egyszer meg balról) oldaláról ül fel a lóra, előtte meg elteszi a fegyverét. Nála konkrétan beletűzte a vállvédőjébe :D A ló max akkor követ miután leszállok róla, de nem folyton követ, csak a leszállás után az első 5-6 méteren át.
    Hidakkal sincs semmi bajom, direkt hídon varázsoltam, és működött. A hídra eddig mindig betaláltam, egyszer sem akart mellémenni.
    Nekem csak ilyen bugom van kopp kopp kopp:
  • kovecses
    Persze...hogyne. Én is probálok mini göncöket aggatni az elfemre ha már ilyen helyes! :D
  • wesker24
    Eddig én se tudtam felöltöztetni teljesen mert a bugyija is kint volt az egyik csonti dobott egy frankó övet ami eltakarja az egészet !
  • DORSANAX
    Szégyen,de nekem1 4-es Szeráfom van,még a bugyija is kint van,szerencsétlennek nincs semmi normális cucca,túrkálósból öltözött...
  • kovecses
    Holnap majd én is előveszem.
  • XeeN
    Szürke, fehér, kék, sárga, arany(narancssárga), zöld.
  • DORSANAX
    Na,én aztán qrvára lemaradtam közben a játékban,mert azt sem tudom,miről beszéltek.Most akkor előveszem a kézikönyvet...
  • balee4
    Hát persze hogy van jobb, a barna itemek, a unique tárgyak, a zöldek a set itemek. (amikből több alkatrészt kell szedni, és ha sikerült, adnak vmi extra bónuszt)
  • wesker24
    Ez engem is érdekelne mert egy pár 15-ös csonti droppolt nekem egy-két narancsárgát ami már önmagában is nagyon sokat ér ! Kiváncsi vagyok hogy létezik-e a narancsnál is nagyobb item ?

• kovecses
    Igen ez engem is érdekelne.
  • szripio
    Ööö...egyszer már leírtátok, de rohadtul nem találom. a cuccok színeit valaki elmagyarázná? nem mindegyikre jöttem rá. thx
  • Rettenthető
    Aminek nem mutatja a páncélbüntetését, annál azt hiszem pont 0.0 a "büntetés" (legalábbis a páncélszakértelem növelésénél a +0.2-ből olyanba lép át először, aminél nem ír semmilyen értéket, és csak a következő páncélszakrételem szintlépésnél mutat már negatív számot).
    Persze lehet másra gondolsz.

Az inventory-ban lévő cuccot nem kell feltétlen elhúzgálni a pénzeszsák ikonra, elég egy ctrl + bal egérgomb és ugyanúgy eladja (kint a mezőn, kereskedő nélkül, igaz kevesebbért). Ez persze igaz a kereskedőnél is, de gondolom azt tudod.
  • kovecses
    Igen,és teljesen legális/eredeti marad! :D
  • neonx
    Én tesztelném de nem is megy :-( 5-10 perc után kidob.
  • DORSANAX
    Igen,és nem bántja a legalítását...
  • DORSANAX
    Nincs értelme ezen vitázni,de az "alapból bugos oprendszer"-nek mi köze van pl. a billentyűzet konfigurálásához?Amit pedig leírtam,az nem mind negatívum...
    Jó játékot,mindenki tapasztalgassa akkor ki saját magának és döntse el a jövőben,hogy milyen legális szoftvert vesz meg...