• TGWH
    Off: DORSANAX, tudod hogy készül a windows? Elkezdték írni, majd a következő verziót a régi felhasználásával írták meg. Azaz nem előröl írták meg, hanem ,,ráírták'' a köv. kiadásra. Így pl. v.milyen bugot ki sem törölhettek, mert nem megy tőle az oprendszer. Egy nagy káosz az egész. Ha elkezdenék és megírnák előröl a vistát, biztos kevesebb helyet foglalna, és ha elég időt ráfordítanának, hibátlanul működne. De idő az ugye nincs, és a hardverek fejlődése miatt sincs 5 évük...
    On:
    Sárga a különleges cucc, zöld a set cucc, azaz egy egész páncélzat egy eleme. Ha megtalálod az összeset, akkor jutalmat kapsz. Általában ezek v.melyik hősnek a felszerelései (sisak, gyűrűk, amulettek, és a többi páncéldarab).
    Azt tudtam hogy a ctrl-ral könnyebb eladni, nem kell nekem mondani, ki lett ez tapasztalva :D
    Éppen az előbb vertem el vagy 80 ezer aranyat. Vettem lovat is. Meglepetés, de semmi bug nincs a lónál egyelőre. A titok: a karakter mindig a ló jobb (asszem, de a lényeg hogy mindig egy oldalról száll fel, nem válogatja hogy egyszer jobbról, egyszer meg balról) oldaláról ül fel a lóra, előtte meg elteszi a fegyverét. Nála konkrétan beletűzte a vállvédőjébe :D A ló max akkor követ miután leszállok róla, de nem folyton követ, csak a leszállás után az első 5-6 méteren át.
    Hidakkal sincs semmi bajom, direkt hídon varázsoltam, és működött. A hídra eddig mindig betaláltam, egyszer sem akart mellémenni.
    Nekem csak ilyen bugom van kopp kopp kopp: