10030
  • Inferno
    Egy hülye kérdés,az eredetire rá megy a letöltött elite pack(jobb graf)?
  • TGWH
    Nem kell altf4-gyel kilépni, a sima mentés és kilépés is megteszi. Nekem kb. 5 nap volt kitapasztalni hogy mi baja. Azt nem várhatjátok el a készítőktől, hogy egy alapból bugos oprendszerre alkossanak tökéleteset. Szerintem igen is tapasztald ki hogy megy jobban a gépeden.
    Ma először dobott ki exe hibával, de jól jött, mert közelebb kerültem az úti célomhoz. Megyek vissza játszani.
    Jah igen, van v.mi ami negatív báncélbüntetést ad? 15ös szinten jöttem rá, hogy a sok páncél miatt csökken a var. vissz. tölt. idő. Még azoktól is csökken, aminek nem írja ki hogy van páncélbüntetése... de legalább nem kell folyton kereskedőkhöz futni, hanem rákatt a pénzeszsákra, és adhatom is el ami nem kell.
  • kovecses
    Nem neked irtam, nem is sacred2 a téma, nyugi!
  • kovecses
    Az 1 mag oké, az rendben van, de engem nem zavart, mert minek fusson több magon ha ne akad?! :D
  • Morfi
    Amúgy az gond hogy nekem sp2 van fent? :)
  • kovecses
    XP SP3-am van és gond nélkül futott!
    Intel CoreQuad 9450, OCZ 4GB DDR2 1066MHz, Geforce 9800 GTX ...
  • Inferno
    Akkor csak a 2.10 patchet,köszi ^^ !
  • DORSANAX
    Az utolsót ne tedd fel szerintem,de már én sem tudom merre van előre...
  • Morfi
    Mondjuk mióta visszavettem a grafikát minimumra így nem lép ki nekem, legalább is 1-2 óra alatt nem 2.10-es patchel. Viszont akadni nem akad nekem és sajnos gondolom hogy mi miatt lép ki nálam, de hát szegény az ember, hogy jobb gépe legyen :)
  • DORSANAX
    Mert valszeg "Pistád" van,és azon jobban futott,de a feladatkezelőben a teljesítmény fülön jól látható volt,hogy csak 1 mag dolgozik normálisan XP-n...
  • Morfi
    Ha szeretnék venni egy különleges hátasállatot, azt hol és hogyan tudom megtenni? Jó pár hszszel lejjebb valaki írta hogy az elf fővárosból hajózzak el, de nem tudtam semerre hajózni akkor még :)
  • DORSANAX
    Hogy még világosabb legyen,amit mondani szeretnék:ne mi takáljuk már ki,hogy F9-el és rögtön utána Alt+F4-el kell kilépni,hogy mindég jó legyen a mentés és pontosan tegyen víssza...
    Azt meg aztán végképp nem értem,hogy még az sem tünt fel a teszteléskor,hogy a billentyűzet átkonfigurálását sem tudta megjegyezni?Ezt már csak az utolsó patch javította...
  • kovecses
    Én nem használtam sosem cpu controllt mégis jól ment a Clear Sky is!
  • kovecses
    De igen, csak a legújabbat ne tedd fel, a 400MB körülit mindenképpen tedd fel!
  • kovecses
    Szerintem ez minden kaland/szerepjátéknál igy van. A Diablo3-ig kihúzom vele.
  • Inferno
    Meg vettem a játékot,akkor azt mondjátok ne rakjak fel patchet?
  • neonx
    Az a baj hogy még a fellesztők sem tudják a hiba okát. Meglenne a hiba azonnak kiadtak volna már egy kisebb javítást.
  • DORSANAX
    Különösebben nem izgatom magam,csak ezt a játékot én is többre tartom,mint esetleg más gammákat és ezért úgy döntöttem,hogy megveszem.
    Nem nagyképűségből írom,de majdnem erőművem van és azért a 10 rugóért szeretnék zavartalanul játszani és szerettem volna elkerülni,hogy én bogarászgassam ki,hogy mi az oka,hogy ez van a futásával.Sokkal optimálizatlanabb játékok is futnak rendesen nálam,(Clear Sky,mi csak 1 magot használ és CPU Control-t kell használni hozzá emiatt)de a Sacred 2 még talány számomra...
  • Kimi23
    Pesze én is szeretnék Diablo3-at, de hiánypótlónak bőven megteszi ez is, ahogy a Titan Quest-el is elvoltam,és még sokan mások is akik szeretik ezt a stílust.
  • mephi666
    jaja, de azért egy játszható techdemó is valami... elveszthetnek vele jópár vásárlót, mert lehet h valaki azért nem vette volna meg a sacred2-t, mert látja a diab3 videót és jobban tetszik neki a darkosabb világ... :) bennevan ez is... az én szememnek túl csilivili lett a játék...
    amúgy egy jó példával élve: látod pl a vw passat 2011es modelljének a tervét és hiába akartad megvenni eddig a 2009es opel astrát, jobban tetszik a 3év múlva gyártódó passát és inkább vársz vele pár évet és kihúzod a mostani kocsival... hasonló a helyzet :)
  • Kimi23
    A Dio3 még nagyon arrébb van, addig ezt sokszor végignyomjuk.
  • mephi666
    szerintem egyszerűen beijedtek a blizzcon 2008-tól és kierőszakolták a megjelenését... ezért lehetett azonnal letölteni egy majd félgigás patchet :S a diablo3 lesz majd az igazán nagy konkurencia és jóeséllyel lesöprik a porondról ezt a játékot... a sacred1 is hemzsegett a hibáktól, de sokkal jobban le tudott kötni, mint a 2 :S
  • Dante73
    Ez teljesen igaz. Hozzáteszem, sajnos.
    Ha nem akkor jön ki, mikor kijött, hanem várnak 2 hetet, csiszolgatják, akkor jó lenne, de tudod, a pénz az úr. Minél hamarabb ki kell adni.
    Azért írtam, hogy meg kell szokni, (szerencsére szeretni MÉG nem kell) mert egyre sűrűbben ez a helyzet. Aztán örülhetünk, ha (HA!) egyáltalán javítják. Ott a kedvenc vesszőparipám, a TDU. Kijött Február végén, március elején, és augusztusra sikerült kijavítan a hibát, miszerint az nV drivereket hibásan töltötte be. Fél évig tartott.

Hogy a védelem jogi szempontból vitatható-e, nem tudom. Nekem mindenesetre az szimpatikus volt, hogy ha le is töltötted, nem számít. Megy, amíg megy, illetve ahogy megy. ráérsz késöbb is megvenni a Serial-t.
    A többi, nekem sem tetszik.
  • mephi666
    anno az ut-vel volt ilyen, hogy a demóban még lehetett kapcsolni programon belülről a detail textures-t, de ezt a végleges verzióra kivették (mert szerintem nagyon ette a gépeket) és 2000körül egy tnt2 is nagy szám volt... ehhez az opcióhoz meg nem ártott egy gef :) de mi system.ini-ben belőttük alapból... enyhén jobban néznek ki a textúrák, ha bekapcsolod... ha közel mégy a falhoz, akkor is tűélesek... egyszerű elven cserélgeti a textúrákat egyre nagyobb felbontásúra, minél közelebb vagy az adott dologhoz :) komolyan, q4ben ultra quality-n nem olyan szépek a textúrák, mint ebben a 8-9év körüli játékban...
  • DORSANAX
    Renben,pontosan ezt írtam a minap én is és ez teljesen igaz,amit leírtál,de azért jobban oda kellene figyelni a fejlesztőknek.
    Mondok erre egy példát:
    Jade Empire boxra jelent meg először és elfelejtették kivenni belőle a 30 FPS block-ot.Én a hivatalos fórumukon jeleztem,hogy mi a helyzet és angolul válaszolt a főemberük,hogy "sorry"...
    Leírtam később,hogy a config fájlban mit kell átírni "1"-ből "0"-ba,hogy feloldjuk az FPS block-ot.
    A válasz nem az volt,hogy megköszönték volna és patch formában javítják,hanem az,hogy at EULA szerint nem változtathatok elvileg a fájlok struktúráján.
    Hozzáteszem,hogy később a fórumozók használták és megköszönték...
    Csak annyit még,hogy ezek után én már másképpen állok hozzá ezekhez az ügyekhez,mert azért a játékért is fizettem és boltban vásároltam,tehát jogosan várom el a gondos és figyelmes munkát a fejlesztő csapatoktól.
    Bocsi a félig off-ért,de a Sacred 2 "védelme" is vitatható jogi szempontból,nyugodtan elhiheted,mert ezzel foglalkozom.
    Természetesen azzal egyetértek,hogy erősen konfiguráció függő egy játék futtatása,de kiadás előtt becsületesebben kellene tesztelni és a "főember" nem zárhat le egy fenti vitát azzal,hogy "SORRY"...
  • árnyharcos
    én megjelenése napján délután már megvettem, és nagyon bejön eddig, persze a bugokat nem tudom nem észrevenni, és nálam a legújabb hotfix felidegel, hogy minden quest-szörny leölése után vagy cucc felvétele közben megakad 1 pillanatra, olyan mint az az F9-es mentés.

uninstall után csak a régi hotfixig telepítettem és úgy semmi baja, inkább vállalom a ritka hang bugokat mint az értelmetlen megakadásokat :)

kilépéses, lefagyásos gondom már majd 2 nap játékidő alatt nem volt, pedig az én vasam sem mai darab(aláírásban), de még bírja azért =)

fps gondom sem nagyon akadt még, pedig vista sp1 van és 1680-ban tolom mindent bekapcsolva.

eddig nálam az összhatás pozitív.
  • Dante73
    Pedig ezt PC-n meg kell szokni. Ez nem konzol, ahol mindenkinek ugyanolyan gépe van. Bármit tesznek a fejlesztők, az összes létező kombinációra, amit a hardwerek kínálnak, nem lehetnek felkészülve. Ezért van az, hogy van, akinél semmi gond, van akinél van. Nálam pl elég sűrűn akadozgat, bármilyen grafikát is választok. Míg a virágbolti volt fent, addig kirakott rendszeresen asztalra. Most ezt nem csinálja. (Pedig ugyan oda telepítettem, sőt a karim is ott hoztam létre.) Kipróbáltam új karival is, azzal is szaggat-gat. És az érdekes az a dologban, hogy telepítés után egy másfél-két óra után kezdte, most szinte azonnal... Mindegy. Majd javítják, ha rájönnek, mi okozza....
  • DORSANAX
    Szerintem megéri megvenni,mert nagyon jó gamma,de vállalni kell azt a rizikót,hogy esetleg probkémásan fut.Eddig nem volt neken sem különösebb gondom vele.Csak kicsit bosszantó,hogy ennyi patch-et kell egy játékhoz kiadni,pedig csak most jelent meg a közelmúltban...
  • DORSANAX
    Sajna csak úgy tudod megcsinálni,ha van eredeti angol verziód és abból kiszeded és átrakod.A pontos lokalizációját,hogy hol helyezkedik el,most nem tudom,mert nem vagyok otthon.Másik megoldás,hogy csak az angol szövegfájlokat töltöd le valahonnan az internet rejtett bugyraiból és azt cseréled ki az eredeti magyar verzió feltelepítése után...Keress rá a keresőben,mert sokan a német verziót használták először,biztosan megtalálhatóak csak az angol szövegfájlok külön is valahol.Nézz át a warez topikba,ott a magyar fájlokat teszik a németbe,ott megtalálod a lokalizációját is,hogy pontosan hol,melyik mappában van...
  • kovecses
    Ez nem túl jó hír. Na mind1 befizettem egy eredetire, majd várok a következő javításra.
  • DORSANAX
    Úgy,ahogy mondod,most én majd délután/este kipróbálom,hogy teljesen letíltom a netet...
  • Sheol
    Elmondanád, hogy pontosan mit kell ehhez tennem?
    Böcsülettel követtem pedig a topic eseményeit, de erre most nem emlékszem.
    Az eddig megszerzett tárgyaim is angol nevet kapnának ennek folyományaként?
  • DORSANAX
    Nyugodtan visszateheted majd az eredetire az angol szövegfájlokat,nem történik semmi...
  • Sheol
    Jól tetted!
    Jómagam múlt pénteken csatlakoztam eme díszes társasághoz, csak még nem sok időm volt játszani vele.
    Ejj, nem mertem kipróbálni amit elterveztem, hogy az angol clone verziót rakom fel és a saját aktiváló kódommal érvényesítem.
    Most így olvashatom a "jobbnál-jobb" magyar tárgyneveket, azt a nyuszi mindenemet.
  • DORSANAX
    Tegnap éjszaka nekem is kilépett,semmi problémám nem volt,amíg az új patch-et fel nem raktam.Nem szólt semmit,csak úgy egyszerűen kilépett.
    Nemtom,hogy ez a legutöbbi patch mit csinál,a billentyűzet beállítálokat most nem felejti el,de azon kívül gagyi,mert előtte jól ment minden...
  • kovecses
    Oké megrendeltem a cdgalaxysban az eredetit!
  • XeeN
    Mivel nem eredeti a játékod, válaszoltam az Offtopikban...
  • kovecses
    Az jobbik helyzet mert nekem el sem indul. ahogy betölteném a mentésemet kilép a játék hálózati hibával.
  • neonx
    Igen felraktam, de engem 10 pecenként kidob.
  • kovecses
    Nekem is hálózati hibával lép ki. Te is feltetted a legújabb patchet? Sacred2-HU-2_10_0_0-2_11_2_0.exe Mert szerintem szar ez az új patch! A patch elött hibátlanul ment a játék mióta felraktam el sem tudom indítani.