• DORSANAX
    Renben,pontosan ezt írtam a minap én is és ez teljesen igaz,amit leírtál,de azért jobban oda kellene figyelni a fejlesztőknek.
    Mondok erre egy példát:
    Jade Empire boxra jelent meg először és elfelejtették kivenni belőle a 30 FPS block-ot.Én a hivatalos fórumukon jeleztem,hogy mi a helyzet és angolul válaszolt a főemberük,hogy "sorry"...
    Leírtam később,hogy a config fájlban mit kell átírni "1"-ből "0"-ba,hogy feloldjuk az FPS block-ot.
    A válasz nem az volt,hogy megköszönték volna és patch formában javítják,hanem az,hogy at EULA szerint nem változtathatok elvileg a fájlok struktúráján.
    Hozzáteszem,hogy később a fórumozók használták és megköszönték...
    Csak annyit még,hogy ezek után én már másképpen állok hozzá ezekhez az ügyekhez,mert azért a játékért is fizettem és boltban vásároltam,tehát jogosan várom el a gondos és figyelmes munkát a fejlesztő csapatoktól.
    Bocsi a félig off-ért,de a Sacred 2 "védelme" is vitatható jogi szempontból,nyugodtan elhiheted,mert ezzel foglalkozom.
    Természetesen azzal egyetértek,hogy erősen konfiguráció függő egy játék futtatása,de kiadás előtt becsületesebben kellene tesztelni és a "főember" nem zárhat le egy fenti vitát azzal,hogy "SORRY"...