10030
-
neonx #2269 Újra pakoltam a gamet, hát nem mondok újat ismét kép remegéssel kilép. De " 10 Hálózati hibával" ez érdekes mert ez azt jelentené számomra,hogy a ruter megszakította a netet pedig amikor kilépek rögtön van net. -
#2268 Én a kezdetek óta ezt csinálom, ráadásul max 10 percenként mentek egyet, elkerülendő a felesleges idegeskedést egy hirtelen kilépés után. -
DORSANAX #2267 Más,mióta nyomok egy F9-et és Alt+F4-el lépek ki,azóta egészen pontosan oda tesz vissza a game,ahol elmentettem... -
neonx #2266 Na jólvan most se megy újra rakom a játékot. -
neonx #2265 nem találom a lemezen -
#2264 A játék lemezén fent van, tedd fel onnan újra. -
DORSANAX #2263 Jó,saját maga alá s@arik,hát a telepítő tette fel,de ha ez megnyugtat,akkor újra kell telepíteni... -
neonx #2262 Igen de azt irja idézem
"V: Ez valószínuleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX
illesztoprogram hibás." -
DORSANAX #2261 AGEIA PhysX 7.11.13-as-t keress a programok között kell lennie... -
DORSANAX #2260 Igen,de ezt állítólag a game felteszi.A programok telepítésében látod,hogy feltette?Mert ott szerepelnie kell.. -
neonx #2259 elindul most -
neonx #2258 ok megpróbálom hátha -
DORSANAX #2257 Nemtom,akkor tedd fel újra,vagy lökjed az exe-t... -
neonx #2256 Most még talán ez lehet a hiba.
K: A Sacred 2 futása megszakad a következo hibaüzenettel: "Rendellenes
kivétel történt! Hibakód #: 9 funkció: cphysics::int"
V: Ez valószínuleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX
illesztoprogram hibás. A Sacred 2 helyes muködéséhez a 7.11.13-as
verziószámú PhysX illesztoprogram szükséges, aminek telepítése a játék
telepítésekor megtörténik. A játék újratelepítése megoldhatja a
problémát. -
neonx #2255 Befejezte már, csak tele volt a kuka szeméttel és ott volt a gond, most már oké. -
DORSANAX #2254 Jah,az egyik a sok közül,ami gyakori... -
DORSANAX #2253 Most ezt nem értem,befejezte,vagy nem tudta elvégezni? -
#2252 Nekem pl. egyszer codechiba miatt nem ment egy game! -
neonx #2251 értelek -
DORSANAX #2250 Ez azért nem annyira egyszerű,sok összetevője van,hogy egyes játékok miért nem futnak bizonyos konfigokon.Csak egy példa a sok közül:nekem 800 helyett 850-en fut a 3G RAM-om,de ez van amikor hátrányos és "kékhalált" okozhat.de még rengeteg dolog van,ami számít a hardverben... -
neonx #2249 végül is a töredezett fájlok eltüntek -
neonx #2248 3 percig csinálta és nem tudta tovább -
neonx #2247 -
neonx #2246 ok -
DORSANAX #2245 És a "C"?!De azért futtasd le... -
neonx #2244 nemrég az is volt -
#2243 Hát jah, egy win reinstall sosem árt! -
neonx #2242 A DirectX nem talált hibát -
neonx #2241 -
#2240 Én mielőtt megvettem a játékot, újra tettem az XP-t és a trágya gépemen is elfut, igaz akad néha, meg be is áll, de fut, nem vágott ki, nem fagyott le. -
DORSANAX #2239 PL. Startmenü/Kellékek/Rendszereszküözök/Rendszerinformáció,és azon belül az Eszközök fül... -
#2238 Futtatás...-ba beírod: dxdiag -
DORSANAX #2237 Nekem van még egy ötletem.Nézd már meg,hogy mennyire töredezett a vinyód,ahová pakoltad,de a "C" is fontos... -
neonx #2236 Hu Hogy csinálok DirectX diagnosztikát?? -
neonx #2235 Ace 6.01 használok. Ja még talán az le is szedem.
Megpróbálom a Directx-et is.
-
#2234 Ha minimumra leveszed a grafot, akkor is kivág? Vga nem melegszik? Codecet használsz?
Több ötletem nincs.
-
DORSANAX #2233 Még egyet tehetsz,hogy gyorsn lefuttatod a DirectX diagnosztikát... -
neonx #2232 igen az új.
Elolvastam az Olvass el txt de semmi utalást nem találtam a hibámra.
-
DORSANAX #2231 Minimum:
# DirectX®-9.0c kompatibilis grafikus kártya, 256 MB memóriával és Pixel Shader 2.0 támogatással: (NVIDIA® GeForce™ 6800, ATI® Radeon® X800, vagy jobb) -
DORSANAX #2230 Jó,csak azért kérdeztem,mert állítólag az ATI kicsit finnyásabb a játékra,a driver viszont gondolom új...