• wedge31
    Cooldown, cooldown és megint csak cooldown ez a sacred játékok sarokköve egypárszor már leírtam a lényeg hogy 2-3 sec alatt / de az se baj ha gyorsabban / visszatöltödjenek a harcmüvészeteid meg a komboid.
    Az a jó ha gyakorlatilag csak a jobb gombot használod a runákat nem szabad ész nélkül használni nálam a buffokat leszámitva 5-6 szinten van mindegyik ebböl következik hogy a visszatöltödést segitö képeségeket ,koncentráció / ez azért jó mert ez mindegyiket lehuzza / hátborzongató inkvizició / a csonkolás meg a kivégzés miatt / és a ravasz hatalom / tömör örvény, villám és hasonmás miatt /. A tömör örvényt meg a csonkolást és villámot beraktam egy komboba feltöltési idö 3,5 sec egész réteket kiirtok vele plusz ha nagy a baj ott a hasonmás.
    A buffokal csinján bánj mert baromira felviszik a cooldawnt ,/ pl ami a képeiden látszik lélekrabló buff nekem totál nem jött be én inkább a megtisztitó fájdalmat használom mert annak az a értelme minnél kevesebb az életeröd annál nagyobbat sebzel ,ja és ravasz hatalmi pokot használok asszem 25%-kal leviszi az adott csoport töltési idejét.
    Én igy csinálom persze biztos van más modszer is.

ui : képeket én itt a saját gallériámba töltöm fel.