10030
  • XeeN
    Köszönöm, de mindezzel tisztában vagyok/voltam. Amiért hiányolom. Nem vagyok hajlandó minden egyes küldit felvenni csak azért, hogy teljen a napló. Azokat a "?"-eket akartam bejelölni, amelyeket nem látogattam meg, hogy később visszamehessek hozzájuk. Illetve szép helyek, vagy XP farmok. :)

Annó valamelyik szerepjátékban volt ilyen opció, ott ki is használtam.
  • shaba23 #1948
    Remélem jó lesz, mivel hétfőn hozzák nekem is a kártyát:)
  • McFrost
    Semmi.
  • McFrost
    Viszont játék közben lemomod az L billentyűt, megjelenik a questbook és ott ki tudod választani, melyiket nem csináltad még meg. A meg nem oldott feladatra klikkelsz, kiteszi a térképre.
  • TGWH
    Őőőő sztem alapból nincs benne bug.
    Átcsúsznak a textúrák egymáson (de ez érthető, hiszen ha nem csúsznának át egymáson, akkor még a NASA gépein - plussz jobb vga-kat ha tesznek bele, elvégre nem hinném hogy ott a grafika lenne a lényeg :D - is szaggatna a játék...)
    Haláluk után megállnak az ellenfelek, és nem csinálnak semmit. Ez tényleg bug, bár a földbe döngölés tulajdonság is jelenthet v.mit...
    Néha megzavarodik a küldiket jelző köröcske.
    Ez eddig 3, többre nem emlékszem. Mindjárt felteszem és meglesem.
  • neonx
    Bocsi nem tudtam hol tartasz, de nekem is hiányzik amire te gondolsz sőt ha minden gombostűhöz írni is lehetne egy pár mondatot az tuti lenne.
  • DeDy
    Hali.
    Valaki feltette már a legújabb patchet? Mennyi mindent javított, még mindig sok a bug benne, milyen bugok vannak pl küldibugok, tp elszáll, vagy csak grafikai?
  • árnyharcos
    nem tudom h szinthez van-e kötve, de én is elmentem mellette először xD és 38-on ugrottam vissza hozzá :),
    pedig elég sok küldit megcsináltam 160-at és a térképem 30% felett van picivel.
    amúgy a gólem előtti félig rombolt városban kapod meg a küldetést.

ja ha az a pongi vagy akire gondolok és ismersz 1 mrzolee-t L2-ből akkor néha felnézhetnél msnre :)
    ha nem az vagy akire gondolok akkor az előző üzenetet ne vedd figyelembe.
  • pongi10
    Hali!
    Árnyharcos milyen szinten és hol tud pokolkutyát szerezni mert lvl 23 vagyok és sztem már túlhaladtam rajta csak nem vettem fel a questet.
    előre is köszi
  • XeeN
    Igen, a gombostűkre gondoltam. :) Sajna csalódtam. Abban bíztam, hogy több jelet is elhelyezhetek. Azért kellene, mert ami küldit nem veszek fel az távolabbról nem látszik a térképen.

(Kösz neonx, de itt 35. szint környékén már ettől eltekintve egész jól sikerült kiismernem a játékot. :) )
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • zedleey
    13 giga?
  • TGWH
    De sztem a gombostűszerű izékre gondolt, az ott van a jobb felső sarokban, v.mi jelölő vagy mi a neve, természetesen csak az m betű megnyomása után látod a nagytérképen (vagy a beállításainál), de én még nem használtam...
  • TGWH
    A teljesített küldit zöld karika jelöli, a nem teljesítettet szürke. Amihez oda szeretnél menni, arra a karikára rákattintasz, és nagyobb lesz, ezután a fegyvereid és a ca-k között lévő iránytűn arra a küldire fog mutatni a nyíl, amelyikre rákattintottál (nagyobb szürke karika, ebből csak egy lehet egyszerre). Ha tabot nyomsz, ott is látni fogod a kijelölt küldetést.
  • neonx
    csak 1-et tudsz letenni.
  • XeeN
    A kézikönyv szerint, jeleket helyezhetek el a térképen, a Ctrl+Bal-klikkel. Ez csak nálam nem működik, vagy másnál sem? Azért szeretném használni, mert nem szeretem, ha egyszerre 20 küldi után kell futkároznom és a még nem teljesítetteket így szeretném megjelölni.
  • TGWH
    Kepfeltoltes.hu-ról nem enged, próbáld kepfeltolto.hu-n. Vagy fordítva...
  • árnyharcos
    nem engedett képet berakni :(
  • árnyharcos
    ez már a bronz után készült, csak gyorsan visszaugrottam h megcsináljam a pokolkutyis questet =)

• McFrost
    Én is erre gondoltam, de hát a lendület közbe szólt, meg nem szeretem, ha rám rontanak, hiszen minden bizniszben benne vagyok:D
  • XeeN
    Éppen most akartam én is beszámolni erről a bug-ról. :) Lehet, hogy nem kellett volna megölnöm a mögötte koslató kalózkapitányt és a pereputtyát?
  • McFrost
    Tegnap este lehúztam a 2-es hotfixet és 1 óra játék után nem volt semmi gond (kop-kop-kop)
    Igaz bugba is ütköztem: egy hídon várt egy bandita, de valamit rosszul csináltam és sikertelen lett küldi, mielőtt hozzá értem volna, de a furcsa az volt, hogy a kérdőjel ott maradt a feje felett, viszont nem tudtam vele tárgyalni, Ő meg püfölt bőszen, mert megütni sem tudtam.
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    41 bocsi
  • neonx
    44 lvl
  • neonx
    Wedge 31:
    Leirnád hogy milyen képességeket tanultál meg? Nekem is van egy 44lvl inkvizitorom, de a védelme ezen a szinten is 300. Nemtudom mit rontottam el de eléggé gyenge. A harcművészete az nagyon durva egyszerre terít 10 mobot de amig elhasználom a képességet addig az a 10 mob leüti az életemet.
  • zedleey
    <a href='http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1134563'>
  • envoka
    Kis átalakításon esett át a weboldal.
    Link
    Mivel ott nem nagyon használjátok a fórumot, beírom ide is :
    Ha valaki talál a játékban ritka, egyedi vagy set tárgyat, és készít róla jó minőségű képet, valamint eljutatja hozzám ( e-mail, beilleszti a fórumba, feltölti valahová...) azt megköszönném.

• wedge31

• TGWH
    Értem, akkor már ezt is tudom, kössz.
  • Rettenthető
    Ezt úgy képzeld, hogy már lvl 1-n is kimaxolhatod fejből bármelyik rúnád (többi karitól átpakolod), de mivel túl alacsony a szinted, ezért hiába tanultál meg 215-t, büntetést kapsz rá és csak egy bizonyos mennyiségű fog érvényesülni.
    Most lvl1-nél nem tudom kikalkulálni neked, hogy 215 esetén hogy lenne, de egy lvl 8 karimnál 11 rúnát tanultam és ott csak lvl 5.5 érvényesül.
    Ha nem veszem fel az adott rúna csoportjának a fókuszát képzettségből, akkor ez a büntetés csak a szintlépéssel fog csökkenni.
  • TGWH
    ? de hogy adhatsz magadra a szintednél több rúnát? Ezt úgy tudom elképzelni, hogy 11es szinten 11 rúnát tolsz egy ca-ra, majd felveszel egy olyan páncélt, ami +5öt ad arra a ca-ra. És ilyenkor kapsz büntetést?
  • Rettenthető
    Az azt hivatott mutatni, hogy nem egész szintet lépett az adott skill, már nem lvl 11, de még nem is lvl 12-s, hanem valami lvl 11.3.
    Ez azért van, mert több rúnát nyaltam be, mint amit a szintem engedne büntetés nélkül.
    Ha szintet lépek, akkor ez majd tolódik, vagy ha eleget adnék a Fennkölt harcos fókuszra, akkor megszűnne ez a büntetés.
  • TGWH
    A ca mellett mi az a zöld csík, ami kezdi körbefutni azt a kört, amiben a ca szintje van? pl. fennkölt harcos csoport utolsó ca-ja, a két kard keresztbe téve egymáson a jele, 11-es szint, és egy zöld körív a 11es szám körül, az micsoda, és miért van úgy? :D
  • Rettenthető
    Néhány kép a Besugárzó Milliomos Kovácstanulóról:

Külső nézet Cseppet krvásan néz ki és nem is kétkezes karddal viszem, de ez részletkérdés.
    Tulajdonságok Ezek mellé jön még a taktika, a koncentráció, és vagy a varázslat ellenállás vagy a védelmező energiaismeret.
    Játékon belüli külalak
    Karakterspecifikus hátasom még nincs, mert még nem járok ott.

A szeráfnak van olyan szokása, hogy a kezében lévő kardot a földbe szúrja, ami szép meg jó, csak akkor is eljátssza, ha nem kard van a kezében: hanem egy fejsze és egy kalapács, amik ezáltal ott lógnak a levegőben...
    Tömeges halpusztulás
    Szép táj 1
    Szép táj 2
  • TGWH
    Jó neked, legalább van munkád, jóccakát és jó munkát.
    Én nem tettem fel a patchet, de mivel mindig elromlott a gép a linux telepítés miatt, így nem is vittem át a régi mentéseket, mindig új karit kezdtem. Megnézem majd hogy ha a legújabbal felpatchelem, vagy hotfixezem vagy mi, akkor mit csinál.
  • Scouser
    Nem akarom elszólni magam, de asszem megvan a probléma nyitja. Legalábbis kezdtem egy új karaktert, egy Szerafin-t és egyszer sem akad meg a játék. Lehet, hogy ha régebbi savegame-t indítok, amit még a korábbi patch-el csináltam akkor nem fog jó lenni. Bár a városba még nem jutottam, de olyan tipusú rángatás nem volt mint eddig. Olyan előfordult, hogy leesett az fps, mivel minden maxon 1280-ban 2XAA-val van, de akkor folyamatosan 25fps körül volt és nem ugrált. Hát kiváncsi leszek mi lesz később... De most már mennem kell aludni mer 5-kor kelek és mehetek vasutat irányítani...
  • CalebJoe
    Amúgy neked is fent van a Hotfix 2.11.2 mert nekem azóta dob ki csak a játék.
  • Dante73
    Hát akkor rá kellene jönnünk, hogy mi a közös a gépünkben Scouser-el, ami a tiedben másként van. Az lesz a ludas. Azt nem szeresse a játék. Az enyém; P35-DS3, C2D E6550, 2Csiga Kingmax ram, dualban, Vista Home premium, és egy gyárilag húzott, lentebb részletezett Gainward videókari.