• TGWH
    A grafika szerintem meg ahhoz képest, hogy minimumon nyomulok, piszkosulnagyonnagyon szép, és igaz néha röcögve, de viszi a p4es a gef 6600-zal (amúgy nem tudom honnan szedted azt a gépigényt, de nem a hivatalos oldalról, az biztos, ott egy sima 2,4-es cpu-t írnak minimumnak), szal ennyit arról, milyen szarul van optimalizálva kedves Reggaester ;) Ha maxon játszok, akkor diavetítés, ha minimumon, akkor épp hogy elmegy, szerintem ezt hívják optimalizálásnak (és jé, tényleg a minimum konfignak felel meg a gépen :) ). A mindenhol 30 fps ennek alapján csak úgy jöhet ki, ha kb. mindannyiszor ugyan úgy állítod be, egy-két apró eltéréssel.
    Majd a teljesben kikapcsolom a füvet (v.hogy csak meg lehet oldani), és máris simán fog futni.
    Hangulat az kicsit furcsa, talán nem kellett volna belekeverni a robotokat, de ha olyan jól el lesz találva a sci-fi aránya, mint pl. a Morrowindben (dwemer vagy milyen romok), akkor semmi gond. De a részleteken látszik, hogy nem csak a tökeiket vakarták a fejlesztők az elmúlt 4 évben, és ez alapozza meg a játék hangulatát, nomeg az, hogy Sacred, meg utána a kettes.
    Még másodikra is furcsa a 3d, de határozottan nem nagyon idegesítő. Viszont a sok ellenség már az első részben is idegesítő volt, és most vagy az egerem kezd elromlani, de néha nem tudok ütni, és másfele lövi a varázslatot, mint amerre irányítom... vagy pedig bugos, másnál is volt ilyen? Amúgy az egér sebességét szerintem is feljebb kell majd állítani, minden 3ds játéknál van ilyen opció, durvaság lenne ha kihagynák.
    csgj, nekem a program files/ascaron mappában van a játék.

Tehát a hivatalos oldalon lévő gépigény:

System Requirements

Minimum System Requirements:

* 2.4 GHz processor
    * 1 GB RAM
    * Graphics card 256 MB, from nVidia® GeForce™ 6800 or ATI® Radeon™
    * DirectX compatible sound card
    * DVD-ROM drive
    * 20 GB free Hard Drive (HDD) space
    * Windows XP, XP64, Vista, Vista64 • DirectX 9.0d (included with game)

Recommended requirements for a fast, smooth-running game:

* Dual Core 2.0 GHz processor
    * 2 GB RAM
    * Graphics card 512 MB, ab nVidia GeForce 8800 GTS oder ATI Radeon HD 3870
    * DVD-ROM drive
    * 5.1 surround sound card (EAX 5.0 compatible, DirectX 9.0d [for XP] or DirectX 10.0 [for Vista] compatible), with surround speakers or headphones
    * Mouse with mouse wheel
    * 25 GB free Hard Drive (HDD) space
    * Microsoft Windows XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista 32 / 64 Bit) with Service Pack 1
    * DirectX 9.0d (included with game)
    * Optional: DSL modem or network card for multiplayer game

Maradok annál, hogy ezt meglessük magyarul, majd megvesszük magyarul, ennyi órányi tiszta játékidőt sehol nem kapsz 10ezerért...